Čeká rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
21.2.15 13:33

Oni se jen libaji tak to asi bude nejaka prvni laska :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
21.2.15 13:35

@jaňulinka 26 Sociopat, utni to a najdi si někoho lepšího.

• Citovat
  • Upravit
15404
21.2.15 13:35
@VerousekVracov píše:
Oni se jen libaji tak to asi bude nejaka prvni laska :)))
:pankac: líbat dovoleno, dítě nedítě, zadaný, nezadaný :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.2.15 13:36

Já nevím, když si se svou přítelkyní nerozumí, tak jak otěhotněla. Sorry, myslím, že to hraje na dvě strany. Osobně když jsem s chlapem na šťíru tak je bez sexu. Osobně mám pocit, že s ní plánuje budoucnost a s tebou se cítí dobře a bere tě jako povyražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.2.15 13:37
@Uju píše:
Já nevím, když si se svou přítelkyní nerozumí, tak jak otěhotněla.

Tak třeba přítelkyně si rozumí s ním… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
21.2.15 13:38

Zakladatelko, a je to těhotenství potvrzené??? neřekla mu to jen proto, že se s ní chtěl rozejít a ona si ho chce udržet??? Jinak si spolu nerozumí, ale souloží a s tebou chce být, a jen se líbáte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
21.2.15 14:07

Takže doma souloží o 106 a k tobě se chodí „zatím“ jenom líbat.
Kecal, že se chce rozejít a najednou čeká dítě? - je možné, že to a žena řekla, aby si jej udržela - ať zkusí donést papíry o tom, že je těhotná.
Navíc s chlapem, co čeká dítě a píchá s ženou o které říká, že to nestojí za nic a chce se rozejít - bych rozhodně takového nechtěla - ani jako milence, ani jako přítele. Dle mého utni kontakt. Když se nebude líbat s tebou, najde si jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
21.2.15 14:30
@jahuhudka píše:
Ona je mrcha zarliva a vubec nema duvod :lol: no co chces slyset, jsi milenka te se vzdy povida jak to doma neklape. Asi to neni tak horky kdyz stihli plodit

Pěkné. Taky bych to tak viděla.

• Citovat
  • Upravit
87
21.2.15 14:30

Kde máš záruku že ti neprovede totéž…nevěřila bych mu a to pak není dobrý vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.2.15 14:33
@donaga píše:
Tak čistě prakticky, jestli někdo, kdo uvažuje, že se mnou začne chodit, zplodí jinde dítě, tak je to pro mě ztracený kus.

Krasně řečeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
21.2.15 14:38
@medunka23 píše:
ha, to mi taky vrtá hlavou, je to psané dost naivním tónem :think:

no, on je to buď pokus o rozproudění diskuze, nebo bude holka fakt naivka. už začátkem ledna tady řešila něco v tom smyslu, že měla vztah s klukem, ze kterého byla hotová, on k ní choval city, chtěl s ní vztah, ale nakonec že ji měl jen na sex… zas ale taková milenka - důvěřivá naivka je pro chlapa lepší volba, než milenka - mrcha, která za sebou nechá spoušť v rodinném životě chlapa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 14:39

@Andy27 píše:
Ano chceme spolu být, ale tim ze je tehotna je to na prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.2.15 14:47

Většina už tu byla zmíněna- pomlouvá svou partnerku stejně, jako jakýkoli jiný chlap, který chce milenku (ev. výměnu), přesto s ní vesele spí a plodí děti. Podle nicku by ti mohlo být 26, ale podle popisu bych tipla podstatně méně, tak mi přijde taky zvláštní, že mladý kluk v plné síle se „bojí být sám“, přestože zjevně zvládá balit 2 ženy najednou. A poslední věc, kterou ty v tuto chvíli těžko pochopíš a uznáš je to, že po 2 měsících „vztahu“ je každý úžasný, skvělý, neodolatelný a člověk má vždy pocit, že našel toho pravého a chce být jenom s ním. Za pár let (u neschopných kusů za pár měsíců) to může být úplně jinak. Shrnuto- nešla bych do toho, popsaný jedinec pro mě nevyznívá příliš atraktivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.2.15 14:50
@jaňulinka 26 píše:
@Andy27 píše:
Ano chceme spolu být, ale tim ze je tehotna je to na prd :(

Bud rada ze je tehotna. Aspon se ti ten hnup ukazal v pravem svetle.
A kdyz se s nim vidas 2 mesice tak ona dyl tehotna nebude. Pichal ji a tebe olizoval, kavalir. Fakt chudak kteremu je braneno v lasce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.2.15 14:58

Osobne chlapum, kteri rikaji, ze jim to doma neklape, neverim. A vubec mi lezou na nervy! Kdyz jim to neklape, tak proc s tim neco nedelaji? At jdou k sipku s takovejma kecama. Jim to neklapalo, schazel se s tebou a jeste ji stihnul zbouchnout? To je divny. Ja bych od toho dala ruce pryc dokud v tom uplne nelitas. Chlapu jeste bude a lepsich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí