Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VerousekVracov píše:
Oni se jen libaji tak to asi bude nejaka prvni laska
Já nevím, když si se svou přítelkyní nerozumí, tak jak otěhotněla. Sorry, myslím, že to hraje na dvě strany. Osobně když jsem s chlapem na šťíru tak je bez sexu. Osobně mám pocit, že s ní plánuje budoucnost a s tebou se cítí dobře a bere tě jako povyražení.
@Uju píše:
Já nevím, když si se svou přítelkyní nerozumí, tak jak otěhotněla.
Tak třeba přítelkyně si rozumí s ním…
![]()
Zakladatelko, a je to těhotenství potvrzené??? neřekla mu to jen proto, že se s ní chtěl rozejít a ona si ho chce udržet??? Jinak si spolu nerozumí, ale souloží a s tebou chce být, a jen se líbáte???
Takže doma souloží o 106 a k tobě se chodí „zatím“ jenom líbat.
Kecal, že se chce rozejít a najednou čeká dítě? - je možné, že to a žena řekla, aby si jej udržela - ať zkusí donést papíry o tom, že je těhotná.
Navíc s chlapem, co čeká dítě a píchá s ženou o které říká, že to nestojí za nic a chce se rozejít - bych rozhodně takového nechtěla - ani jako milence, ani jako přítele. Dle mého utni kontakt. Když se nebude líbat s tebou, najde si jinou.
@jahuhudka píše:
Ona je mrcha zarliva a vubec nema duvodno co chces slyset, jsi milenka te se vzdy povida jak to doma neklape. Asi to neni tak horky kdyz stihli plodit
Pěkné. Taky bych to tak viděla.
Kde máš záruku že ti neprovede totéž…nevěřila bych mu a to pak není dobrý vztah.
@donaga píše:
Tak čistě prakticky, jestli někdo, kdo uvažuje, že se mnou začne chodit, zplodí jinde dítě, tak je to pro mě ztracený kus.
Krasně řečeno
@medunka23 píše:
ha, to mi taky vrtá hlavou, je to psané dost naivním tónem
no, on je to buď pokus o rozproudění diskuze, nebo bude holka fakt naivka. už začátkem ledna tady řešila něco v tom smyslu, že měla vztah s klukem, ze kterého byla hotová, on k ní choval city, chtěl s ní vztah, ale nakonec že ji měl jen na sex… zas ale taková milenka - důvěřivá naivka je pro chlapa lepší volba, než milenka - mrcha, která za sebou nechá spoušť v rodinném životě chlapa ![]()
@Andy27 píše:
Ano chceme spolu být, ale tim ze je tehotna je to na prd ![]()
Většina už tu byla zmíněna- pomlouvá svou partnerku stejně, jako jakýkoli jiný chlap, který chce milenku (ev. výměnu), přesto s ní vesele spí a plodí děti. Podle nicku by ti mohlo být 26, ale podle popisu bych tipla podstatně méně, tak mi přijde taky zvláštní, že mladý kluk v plné síle se „bojí být sám“, přestože zjevně zvládá balit 2 ženy najednou. A poslední věc, kterou ty v tuto chvíli těžko pochopíš a uznáš je to, že po 2 měsících „vztahu“ je každý úžasný, skvělý, neodolatelný a člověk má vždy pocit, že našel toho pravého a chce být jenom s ním. Za pár let (u neschopných kusů za pár měsíců) to může být úplně jinak. Shrnuto- nešla bych do toho, popsaný jedinec pro mě nevyznívá příliš atraktivně.
@jaňulinka 26 píše:
@Andy27 píše:
Ano chceme spolu být, ale tim ze je tehotna je to na prd
Bud rada ze je tehotna. Aspon se ti ten hnup ukazal v pravem svetle.
A kdyz se s nim vidas 2 mesice tak ona dyl tehotna nebude. Pichal ji a tebe olizoval, kavalir. Fakt chudak kteremu je braneno v lasce ![]()
Osobne chlapum, kteri rikaji, ze jim to doma neklape, neverim. A vubec mi lezou na nervy! Kdyz jim to neklape, tak proc s tim neco nedelaji? At jdou k sipku s takovejma kecama. Jim to neklapalo, schazel se s tebou a jeste ji stihnul zbouchnout? To je divny. Ja bych od toho dala ruce pryc dokud v tom uplne nelitas. Chlapu jeste bude a lepsich ![]()