Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak pro odlehceni
zajimalo by me, jak jste poznaly ze je muz „ten pravy“ na zalozeni rodiny? Byly jste si stoprocentne jiste ze vztah vydrzi? A verite na lasku do konce zivota?
![]()
Nikdy si nejsem nikym 100% jista. Uz vubec ne chlapem. Neverim ani na lasku do konce zivota bez nevery. Jsou toho mozna nekteri muzi schopni, vetsinou ti „mouchy sezerte me“ a ti me neberou, takze pocitam dnes a denne s neverou. A deti jsem proste riskla. Nebudu cekat do 30 a pozdeji.
Jo, tak tohle myslím budu schopna konstatovat až na smrtelný posteli. Pokud ho do tý doby nezabiju.
A současně nehodlám riskovat, že při hledání „něčeho lepšího“ by to bylo z louže pod okap. A nebo dokonce ještě hůř.
Ja mam konecne po dlouhych trapenich toho praveho do konce zivota
Je to ten nejlepsi muz na svete a skvely tata nasi dceri! Je mi oporou v tezkych chvilich a nikomu ho nikdy nedam!!! ![]()
No ja uz si ho asi necham, starnu a jinej by me asi uz nechtel
kdy jsem to poznala? Nevim, proste je to ON.
Ahoj, tak já to vemu od konce: Na lásku na celý život věřím, ne na zamilovanost, ale na lásku jo. Ale nemyslim si, že je to zadarmo, někdy to dá fušku. Jistá, že vztah 100%ně vydrží jsem si nebyla nikdy, ale stále v to věřím. A co se týká té 3tí otázky, jak poznat, zda je chlap ten pravý na založení rodiny, tak o tom svém někdy pochybuji dodnes
…ale už se stalo a já jsem moc ráda, že mám jeho i prcka a neměnila bych…
jen se ho někdy snažím trochu předělat ku obrazu svému, ale zatím bez úspěchu ![]()
@tronelka Ono zas kdyby neměli nějaké ty chybičky, byla by to nuda ![]()
@Nuggetka ja jsem u manžela na zacatku myslela, ze je to jen takové spestreni par měsíců maximálně
dokonce jsme se i rozešli, ale po dvou letech, nas osud svedl opět dohromady a ted : čekáme rodinu, mame úžasný dum, manzel práce a ANO, mohu říct je to ten pravý!