Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RoseK je zajimavy ze je to vzdycky tak nahodne prejde kdyz se ma neco dit ![]()
@RoseK píše:
@atominnka mymu zavolal kamos, jestli nepujde na pivo a hrozne se mu ted ulevilo, rikaldrahousek, fakt
![]()
Tak já jsem si u předchozích vztahu vůbec nedovedla s dotyčným představit rodinu. S tím kterého jsem si vzala, jsem věděla, že chci s ním děti asi po půl roce. Vím, řeknete si zamilovanost. Ale po předchozích vztazích jsme růžové brýle vážně neměla a jsme spolu 7 let, z toho 5 manželé a za nic bych ho nevyměnila ![]()
Dobrý den, potřebovala bych radu. Je mi 18 let a mám kamaráda se kterým se znám úplně od mala. Za tu dobu co se známe jsme se ani moc nebavili. Ale teď se něco změnilo. Začali jsme se normálně bavit. Asi měsíc zpátky jsme šli spolu ven. Byli jsme spolu až do večera. A pak byl čas jít domů. No.. a pak jsme se nějakým nedopatřením líbali. Vzniklo mezi námi něco krásného. On mi dává najevo, že by mě chtěl. Ale já si nejsem jistá.
Píšeme si každý den, a když mi náhodou 1 den nepíše nebo neodepisuje, tak prostě chci aby mi napsal. A pak když mi píše, tak zase občas nechci aby mi psal.
Já fakt nevím, co mám dělat. Jestli to s ním zkusit nebo ne.
@Laura576 píše:
Dobrý den, potřebovala bych radu. Je mi 18 let a mám kamaráda se kterým se znám úplně od mala. Za tu dobu co se známe jsme se ani moc nebavili. Ale teď se něco změnilo. Začali jsme se normálně bavit. Asi měsíc zpátky jsme šli spolu ven. Byli jsme spolu až do večera. A pak byl čas jít domů. No.. a pak jsme se nějakým nedopatřením líbali. Vzniklo mezi námi něco krásného. On mi dává najevo, že by mě chtěl. Ale já si nejsem jistá.
Píšeme si každý den, a když mi náhodou 1 den nepíše nebo neodepisuje, tak prostě chci aby mi napsal. A pak když mi píše, tak zase občas nechci aby mi psal.
Je ti 18, klidně to zkuste. Hlavně žádné mimi ![]()
@smradoch75 píše:
BRAVÍČKO UŽ NEVYDÁVAJÍ?
Teď je tu Emimino ![]()
@Laura576
Kdyz nezkusis nebudes vedet… jestli ti na nem záleží jdi do toho ![]()
@Laura576 píše:
Zkus to
Ale pokud bude neco vic, tak mysli na antikoncepci ![]()
@bambooska píše:
Nikdy si nejsem nikym 100% jista. Uz vubec ne chlapem. Neverim ani na lasku do konce zivota bez nevery. Jsou toho mozna nekteri muzi schopni, vetsinou ti „mouchy sezerte me“ a ti me neberou, takze pocitam dnes a denne s neverou. A deti jsem proste riskla. Nebudu cekat do 30 a pozdeji.
Tohle je velmi rozumný názor. Vidím to velmi podobně.
Na začátku vztahu je určitě ten můž ten pravý, ale postupem času může opadávat zamilovanost a vidíme různé věci, které se nám nemusí líbit.
Věřím na lásku na celý život. Ale ještě ji najít.