Čeká rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
21.2.15 16:36

Jo tojo..lehké to nebude :|..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.2.15 16:46
@katty89 píše:
@jaňulinka 26 Takovych typku jsem taky par znala. S pritelkyni jim to vubec neklapalo, byli s ni jen ze zvyku. Pritom si uzivali spokojeneho vztahu a snazili se o prcka. Utni to s nim, akorat Te taha za nos.

Asi tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.2.15 16:52

Zakladatelko - a on chce co??? Rozejít se s těhotnou, zůstat dítěti otcem a být oficiálně s tebou???
Anebo zůstat s ní „jako“ kvůli dítěti a tebe mít bokem???
To by pro tebe mělo být podstatné. Jinak taky nechápu, jak lidé, kteří se jen hádají a jsou před rozchodem, mohou počít dítě. :nevim: To jí ho udělal při hádce???

• Citovat
  • Upravit
Anro
21.2.15 17:01
@andelka83 píše:
@Andy27 asi jak píše sagina. Navíc mít chlapa s dítětem není med. Nemyslím to zle, sama ho mám, ale komplikace to je, zvlášť pro mladou holku.

Stejne tak je komplikace mit zenu s ditetem.Tu ma zas muj muz :)

• Citovat
  • Upravit
Anro
21.2.15 17:02
@káťa píše:
Zakladatelko - a on chce co??? Rozejít se s těhotnou, zůstat dítěti otcem a být oficiálně s tebou???
Anebo zůstat s ní „jako“ kvůli dítěti a tebe mít bokem???
To by pro tebe mělo být podstatné. Jinak taky nechápu, jak lidé, kteří se jen hádají a jsou před rozchodem, mohou počít dítě. :nevim: To jí ho udělal při hádce???

To ji udelal pri usmirovani ;)

• Citovat
  • Upravit
32914
21.2.15 17:03

@Anro můj přítel taky, též mám děti. Tady slečna se taky může rozhodnout, zda by do toho eventuálně šla, ale u takového chlapa bych si to fakt rozmyslela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.15 17:05

Zadané s dětmi nebrat! Napovídat ti může, co chce, a dítě je zátěž nejmíň na 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.2.15 17:07

A ženská s dítětem taky není zrovna výhra…to si nevybereš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.2.15 17:12
@Andy27 píše:
A ženská s dítětem taky není zrovna výhra…to si nevybereš :lol: :lol:

To ne, ale já beru trošku jako rozdíl, zda protějšek to dítě již měl přede mnou (ono třeba od 30 let výš se těžko hledá partner bez dítěte, který je „normální“) anebo zda to dítě počal v začátcích našeho vztahu s jinou ženou.

• Citovat
  • Upravit
Anro
21.2.15 17:22
@andelka83 píše:
@Anro můj přítel taky, též mám děti. Tady slečna se taky může rozhodnout, zda by do toho eventuálně šla, ale u takového chlapa bych si to fakt rozmyslela. :think:

Jasne, taky jsem te slecne psala, ze bych do toho nesla. Takove chlapy nebrat.

• Citovat
  • Upravit
6257
21.2.15 17:39

Těžko říct mě s ex přítelem krize vigradovala v 9tt těhotenstvý, a odešla jsem..mám jiný vztah a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.15 20:54
@rodinka4 píše: :hug:
@renda81 píše: :hug: :hug: :hug: jsou to parchanti

Dekuji holky. :hug:

• Citovat
  • Upravit
49159
22.2.15 14:40
@jaňulinka 26 píše:
Ahojda :)
Mám problém a potrebovala bych slyšet i jiny nazor
Je tomu 2 mesice co za mnou přišel na jednu akci muj kamarad a tam jsme se spolu poprve libali..od te doby jsme si začali i víc psát občas se stavi na kafe, chodíme ven, prostě hrozně skvělej kluk, taková moje krevní skupina.Dost jsme se za ten čas sblížili. Vzdycky mi rikal ze jsem uzasna a ze jsem se mu vzdy hrozne libila…Jenže má holku se kterou žije rok…
Po nejake dobe mi rikal ze se od zacatku vztahu hrozně furt hádají, že jim to vubec neklape a je z toho hotovej, hrozně na něj žárlí, nikam ho nechce pouštět…ze ji chtel opustit ale bal se ze zustane sam..A tak jsme si oba mysleli že to spolu pomalu zkusíme, a on se s ni rozrjde ale přišlo něco co jsme ani jeden nečekal, oznamila mu ze ceka dite…par dnů jsem to rozdejchavala, a psala mu ze na to prdime jenze on me chce furt vidat, fzrt mi pise ze me ma rad zd ke me chova city ale k ni ne..ze konecne nasel nekoho s kym si rozumi kdo ho dokaze pochopi atd..Hlavne.neni moc nadseny ze cekaji rodinu..
Rikal ze me nechce ztratit, chodime spolu ven a pokazdy se spolu libame…Jenze ja nevim co delat?? On furt konraktuje mě. Vim ze si ox toho nemam nic slibovat a ani nechci aby opustil svoji tehotnou holku..Jen jsem z toho smutna :(A jeste podotykam ze jsme spolu nespali nic
Dekuji vam

hrozně skvělej kluk se neschází s jinou když je rok ve vztahu… hrozně skvělej kluk neoblbuje hlavu holce a přitom nespí s přítelkyní… nevidím na něm nic tak hrozně skvělýho
zkus se na to podívat objektivně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria