Co s problémovým skoro exmanželem?

Anonymní
22.2.15 10:26

co s problémovým skoro exmanželem?

Ahoj, jsem uz uplne na dne. Mame 2 syny, 3leteho a pul rocniho. Zacatkem prosince jsem mu oznamila, ze se chci rozvest. Domluvili jsme se, ze ale pockame do konce roku, kvuli starsimu synovi. Zadost jsem zatim nepodala, protoze mam zdravotní problémy, jsem uz vic jak mesic od nej pryc, byla jsem v nemocnici a ted jsem u rodicu. On dela, jako by nic, je tady pecenej varenej, kazdej den chodi za klukama a me chce objimat, libat a tak. Dela mi problemy, psychicky vydirani a tak. Vyvolává mi kde jsem, nuti me, abych mu do telefonu rikala, ze ho miluju, vola v noci moji mamce, vydira sebevrazdama a tak. Ja uz fakt nevim, co delat. Chtela bych to resit po dobrym, ale nevim nevim. Kluky ma na vikendy, ve styku s nimi mu nebranim, ba naopak. Ja jsem vstricnej clovek, domluvim se rada na vsem, ale to je mi k nicemu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
22.2.15 10:29

Co na to říct. Asi mu ještě nedošlo, že to myslíš vážně. Podej žádost, mamka ať si na noc vypne zvonění a ty? Nedokážu si představit, že by mě kdokoli donutil něco říkat po telefonu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.15 10:29

Moc dekuji za rady a zkusenosti

• Citovat
  • Upravit
6536
22.2.15 10:31

Omez s ním kontakt, jen na to co se týká synů, pokud by vyžadoval abys mu říkala miluju tě - zavěsila bych, pokud by se mě chtěl dotknout razantně bych mu řekla, že tohle né - teda pokud bych rozvod myslela vážně a nechtěla bych ho zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.15 10:32
@blecha72 píše:
Co na to říct. Asi mu ještě nedošlo, že to myslíš vážně. Podej žádost, mamka ať si na noc vypne zvonění a ty? Nedokážu si představit, že by mě kdokoli donutil něco říkat po telefonu :nevim:

No muzu ti rict, ze to je hnus. A dokud nejsem mila a nereknu mu to, tak je schopnej celou noc vyvolavat mamce a vypisovat me. Do 4 do rana vypisuje, jak me miluje, jak beze me nechce zit a tak. Je to hrozny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.15 10:35
@renda81 píše:
Omez s ním kontakt, jen na to co se týká synů, pokud by vyžadoval abys mu říkala miluju tě - zavěsila bych, pokud by se mě chtěl dotknout razantně bych mu řekla, že tohle né - teda pokud bych rozvod myslela vážně a nechtěla bych ho zpátky

To nezabira a pak nervuje i deti. Nejezdi dom, spí v aute, prestal chodit do prace. Ted, kdyz jsem milá, tak do prace chodi. Spi v aute furt, jen kdyz ma deti, tak jede dom

• Citovat
  • Upravit
2874
22.2.15 10:35
@Anonymní píše:
No muzu ti rict, ze to je hnus. A dokud nejsem mila a nereknu mu to, tak je schopnej celou noc vyvolavat mamce a vypisovat me. Do 4 do rana vypisuje, jak me miluje, jak beze me nechce zit a tak. Je to hrozny
VYPNI SI OD 8 HODIN VEČERA TELEFON!!! a věnuj se sobě, dětem. Mamince řekni to samé.
A pokud by chlapa napadlo přijet a zvonit - vypněte radši zvonky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.2.15 10:36
@Anonymní píše:
To nezabira a pak nervuje i deti. Nejezdi dom, spí v aute, prestal chodit do prace. Ted, kdyz jsem milá, tak do prace chodi. Spi v aute furt, jen kdyz ma deti, tak jede dom

Co to je za psychočlověka? On spí v autě jako před Vašim barákem či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.2.15 10:38

Já osobně si neumím představit, s tím obtěžovat rodiče. Nebylo by lepší si najít podnájem, vždyt pro tu maminku to musí být strašné, když jí v noci vyvolává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.2.15 10:40
@333lucie píše:
Já osobně si neumím představit, s tím obtěžovat rodiče. Nebylo by lepší si najít podnájem, vždyt pro tu maminku to musí být strašné, když jí v noci vyvolává?

Maminka asi není moc chytrá, když neumí zmáčknout červené tlačítko. Pak může mít klidnout noc. A kdyby jí smsky bývalého obtěžovaly, číslo se dá grátis u operátora změnit, případně vyměnit simkartu za novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
22.2.15 10:41
@Anonymní píše:
To nezabira a pak nervuje i deti. Nejezdi dom, spí v aute, prestal chodit do prace. Ted, kdyz jsem milá, tak do prace chodi. Spi v aute furt, jen kdyz ma deti, tak jede dom

to je jeho věc, že nechodí co práce a spí v autě, chce tě tím zmanipulovat, tobě to může být jedno, nemáš za to co dělá odpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.15 10:41
@Blekota píše:
VYPNI SI OD 8 HODIN VEČERA TELEFON!!! a věnuj se sobě, dětem. Mamince řekni to samé.
A pokud by chlapa napadlo přijet a zvonit - vypněte radši zvonky.

To bych rada, ale bohu zel nemuzeme byt bez telefonu. Ale asi vymenim sim kartu

@Blekota píše:
Co to je za psychočlověka? On spí v autě jako před Vašim barákem či co?

Hnus, no. Je mi z toho zle. Nejhorsi je, ze nasekal dluhy u lichvy, ma exekuce, kdyz prestane chodit do prace, je to v riti.

• Citovat
  • Upravit
738
22.2.15 10:43

Co se stalo mezi vámi tak hrozného, že se chceš rozvést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@Blekota píše:
Maminka asi není moc chytrá, když neumí zmáčknout červené tlačítko. Pak může mít klidnout noc. A kdyby jí smsky bývalého obtěžovaly, číslo se dá grátis u operátora změnit, případně vyměnit simkartu za novou.

já bych si jeho číslo zablokovala, může volat sice z jiného, ale pokud budou dělat to, co on chce tak ať se nediví. S takovým člověkem bych se po nocích nebavila, a pokud by spal u mě před barákem v autě udala bych ho za šmírování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
@Anonymní píše:
Hnus, no. Je mi z toho zle. Nejhorsi je, ze nasekal dluhy u lichvy, ma exekuce, kdyz prestane chodit do prace, je to v riti.

Proč je v řiti, že nebude chodit do práce? To je snad jeho věc, že se mu nechce makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí