Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
jojo, to je zarizeny, ted jen podepsat papir, nebo ta socka. Pokud podepise, tak to bude rychlejsi
Podle mě ti nic nepodepíše, zase budeš v pozici doprošovatelky a on bude mít navrh…a zase se na tobě bude léčit a mířit na nejcitlivější místo-děti…
Vždy raději počítej s tou horší variantou, nebudeš potom tolik znechucená…
@mary.27 píše:
Podle mě ti nic nepodepíše, zase budeš v pozici doprošovatelky a on bude mít navrh…a zase se na tobě bude léčit a mířit na nejcitlivější místo-děti…
S tim taky pocitam, tak holt pojedu zitra na socku, no. Zase se to o par dni protahne, ale to je jedno
@mary.27 píše:
Vždy raději počítej s tou horší variantou, nebudeš potom tolik znechucená…
S tim ja pocitam, jsem vycvicená
ted jen na kterej soud jit, na socce mi rekla, ze do Brna, tak snad jo pohledam na netu
Používá tvoje mamka chytrý telefon? Pokud ano, tak tam jde zablokovat konkrétní číslo a dotyčný se nedovolá, ani SMS nepřijde. Některé tlf to mají přímo v telefonní aplikaci a pro ostatní se to dá dodatečně doinstalovat. Lepší než měnit tlf číslo.
@Anonymní píše:
S tim ja pocitam, jsem vycvicenáted jen na kterej soud jit, na socce mi rekla, ze do Brna, tak snad jo pohledam na netu
jdeš na ten soud, podle toho kam spadáš podle trvalého bydliště dítěte, když jsem se se synem přestěhovala, pak už jsme nebyli na soudu jako před tím, ale na jiném
@Sanden píše:
Používá tvoje mamka chytrý telefon? Pokud ano, tak tam jde zablokovat konkrétní číslo a dotyčný se nedovolá, ani SMS nepřijde. Některé tlf to mají přímo v telefonní aplikaci a pro ostatní se to dá dodatečně doinstalovat. Lepší než měnit tlf číslo.
Nema, ma starej klasickej
@renda81 píše:
jdeš na ten soud, podle toho kam spadáš podle trvalého bydliště dítěte, když jsem se se synem přestěhovala, pak už jsme nebyli na soudu jako před tím, ale na jiném
Snad mi to rekne na te socce, do telefonu mi rikala, ze do brna, ale nevim
Jo a minule mi dokonce projel telefon, kdyz jsem krmila syna
nemam co skrivat, tak si telefon neschovavam. Ale v noci pak vyvolaval mymu kamaradovi, blazen, fakt
@Anonymní píše:
Jo a minule mi dokonce projel telefon, kdyz jsem krmila synanemam co skrivat, tak si telefon neschovavam. Ale v noci pak vyvolaval mymu kamaradovi, blazen, fakt
Snazis se znovu rozvirit diskusi? Vse co jsi (ne)potrebovala slyset uz tu padlo
@Anonymní píše:
Jo a minule mi dokonce projel telefon, kdyz jsem krmila synanemam co skrivat, tak si telefon neschovavam. Ale v noci pak vyvolaval mymu kamaradovi, blazen, fakt
padlo to tu X krát, proč si ho taháš domů??? necháš se kontrolovat, děti bych mu předala před barákem, řekla co je nového u dětí aby byl jako otec informován, ale tahat si ho domů to néééééééééé. Myslím, že dost rad už jsi zde dostala, když píšeš další informace, jak ti projel telefon, přijde mi, že se ti líbí že tě kontroluje, nebo si myslíš, že žárlí??? Né takový člověk tě chce mít jen pod kontrolou, ale dělej jak myslíš, ponižuješ se sama.
@Františka85 píše:
Co se stalo mezi vámi tak hrozného, že se chceš rozvést?
i kdyby nic tak toto psycho by mi ve finále stačilo
Vykašli se na něj, počkej až bude vyhrožovat sebevraždou a zavolej 112. Přijede si pro něj sanitka i policie a na chvíli ho strčej do blázince, ony ho pak podobné fory přejdou. Nejedná se o zneužití, sama jsem si to ověřovala u policie a dokonce to i praktikovala. To bylo také naposledy, co jsem podobně blbý kecy slyšela…
Nemusej mu nic dokazovat, prostě ho seberou a basta. A klidně si to nahrávejte ty telefonáty, pak mu to spočítaj ještě i u soudu. Policie mi říkala, že podobné případy řeší cca 2× denně, a že je to jejich povinnost, proto se nejedná o zneužití. A je to fakt nejlepší. Jakmile mu policie a zdravotníci vyrazí dveře, pobaví celou ulici, je po výhružkách, to mohu zaručit.
@Ondrášovka.N píše:
Snazis se znovu rozvirit diskusi? Vse co jsi (ne)potrebovala slyset uz tu padlo
Ne, jen jsem odpovidala a tak jsem dodala po chvili tohle. Musela jsem se venovat detem, tak jsem to nedopsala hned ![]()
@renda81 píše:
padlo to tu X krát, proč si ho taháš domů??? necháš se kontrolovat, děti bych mu předala před barákem, řekla co je nového u dětí aby byl jako otec informován, ale tahat si ho domů to néééééééééé. Myslím, že dost rad už jsi zde dostala, když píšeš další informace, jak ti projel telefon, přijde mi, že se ti líbí že tě kontroluje, nebo si myslíš, že žárlí??? Né takový člověk tě chce mít jen pod kontrolou, ale dělej jak myslíš, ponižuješ se sama.
Tak syn je po hospitalizaci skrz tezky zanet prudusek, nemuze ven, tak byl s nima zde
a ne, nedela mi dobre, ze me kontroluje, proto se s nim taky rozvadim
@jdukolem píše:
i kdyby nic tak toto psycho by mi ve finále stačilo
Asi tak. I kdybych se k nemu vratit chtela, tak po tomhle uz vubec
@eva76 píše:
Vykašli se na něj, počkej až bude vyhrožovat sebevraždou a zavolej 112. Přijede si pro něj sanitka i policie a na chvíli ho strčej do blázince, ony ho pak podobné fory přejdou. Nejedná se o zneužití, sama jsem si to ověřovala u policie a dokonce to i praktikovala. To bylo také naposledy, co jsem podobně blbý kecy slyšela…
Dekuji, me teda bylo receno, ze dokud se o to nepokusi, tak mu nikdo nic nemuze. Dekuji, ze tohle vim
@eva76 píše:
Nemusej mu nic dokazovat, prostě ho seberou a basta. A klidně si to nahrávejte ty telefonáty, pak mu to spočítaj ještě i u soudu. Policie mi říkala, že podobné případy řeší cca 2× denně, a že je to jejich povinnost, proto se nejedná o zneužití. A je to fakt nejlepší. Jakmile mu policie a zdravotníci vyrazí dveře, pobaví celou ulici, je po výhružkách, to mohu zaručit.
super, jsi moc hodna ![]()
@Pincenza píše:
@eva76 jak mu to dokážou, že to řikal?
Mam ulozeny veskery sms od nej. Sice nepise primo, ze ma nůž u zapesti, ale dost okate to naznacuje