Co s problémovým skoro exmanželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.8.15 23:23

Ahoj, jsem zakladatelka tohoto tematu a hlasim, ze furt dela problemy.

zitra zas budu volat na ospod. ale k veci. starsimu synovi jsou 3 roky a 4 mesice, mladsimu bude rok. manzelovi je davam, kdyz je chce, jezdi kamionem a ja mu nedelam zadne problemy. u nej je to ale naopak. nedodrzuje zadnou domluvu. casto si bere jen starsiho syna. vcera taky. vyzvedl si ho vecer a dnes odpoledne mi mel dat vedet, kdy ho doveze. uz rano jsem mu psala sms, na zadnou nereagoval, volala jsem a on telefon nebral. pak mi volal v 6 vecer ale ja byla se synem vyvencit psy, ani ne za pul hodiny jsem mu volala zpet a telefon vypnuty. zkusila jsem to jeste pozdeji znovu a furt vypnuty. po 9.vecer mi volal od sve matky, ta ma dvojdomek, v jednom bydli ona, ve druhem jsme bydleli my a tam ted jezdi on se synem. ja lezela s mladsim v posteli, on spal, tak jsem nemohla hned mluvit, napsala jsem hned sms, ze nemuzu mluvit a co potrebuje. odpoved zadna. za chvili jsem volala zpet a telefon nebral, tak cekam a nic, tak jsem napsala sms, ze tohle uz nemysli vazne, ze opoledne mel dat vedet co a jak a ze uz je 10hodin vecer a furt nic nevim. dosla mi odpoved od tchyne, ze mi prej jen chtel rict, ze ho doveze dopoledne a ja, ze to je skvely, ze jdu akutne k doktorovi, coz je pravda.

ona mi napsala, ze manzel jede do prace a ze syn asi zustane chudacek cekat v predzahradce!

to me fakt nastvalo a napsala jsem ji tohle: to jste teda starostliva babicka, boze, to fakt nikdo nemate zadnou zodpovednost? ja jdu akutne k doktorce. a nebo si ho nema brat, kdyz s nim neni domluva. v 10vecer tezko sezenu hlidani!

ona napsala: To jo chodim makat nevalim se doma!

podotykam, ze je v duchodu, ale do prace chodi, protoze ma na splatky 2 auta, ale tak to je jeji vec

ja napsala jeste tohle: tak kdyz je prace prednejsi, nez dite, tak to potom jo. nechapu teda, proc si ho bere a na kubika ser. e uplne

jako fakt nemam rada hadky, ale to, ze ho nechaji pred barakem me vytocilo :roll: :zed:
jo a od manzela jsem od ledna a alimenty jsem jeste zadny nevidela. jsem rada, ze jsem se vypsala :-D dekuji a dobrou noc

• Citovat
  • Upravit
72725
2.8.15 23:30
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem zakladatelka tohoto tematu a hlasim, ze furt dela problemy.

zitra zas budu volat na ospod. ale k veci. starsimu synovi jsou 3 roky a 4 mesice, mladsimu bude rok. manzelovi je davam, kdyz je chce, jezdi kamionem a ja mu nedelam zadne problemy. u nej je to ale naopak. nedodrzuje zadnou domluvu. casto si bere jen starsiho syna. vcera taky. vyzvedl si ho vecer a dnes odpoledne mi mel dat vedet, kdy ho doveze. uz rano jsem mu psala sms, na zadnou nereagoval, volala jsem a on telefon nebral. pak mi volal v 6 vecer ale ja byla se synem vyvencit psy, ani ne za pul hodiny jsem mu volala zpet a telefon vypnuty. zkusila jsem to jeste pozdeji znovu a furt vypnuty. po 9.vecer mi volal od sve matky, ta ma dvojdomek, v jednom bydli ona, ve druhem jsme bydleli my a tam ted jezdi on se synem. ja lezela s mladsim v posteli, on spal, tak jsem nemohla hned mluvit, napsala jsem hned sms, ze nemuzu mluvit a co potrebuje. odpoved zadna. za chvili jsem volala zpet a telefon nebral, tak cekam a nic, tak jsem napsala sms, ze tohle uz nemysli vazne, ze opoledne mel dat vedet co a jak a ze uz je 10hodin vecer a furt nic nevim. dosla mi odpoved od tchyne, ze mi prej jen chtel rict, ze ho doveze dopoledne a ja, ze to je skvely, ze jdu akutne k doktorovi, coz je pravda.

ona mi napsala, ze manzel jede do prace a ze syn asi zustane chudacek cekat v predzahradce!

to me fakt nastvalo a napsala jsem ji tohle: to jste teda starostliva babicka, boze, to fakt nikdo nemate zadnou zodpovednost? ja jdu akutne k doktorce. a nebo si ho nema brat, kdyz s nim neni domluva. v 10vecer tezko sezenu hlidani!

ona napsala: To jo chodim makat nevalim se doma!

podotykam, ze je v duchodu, ale do prace chodi, protoze ma na splatky 2 auta, ale tak to je jeji vec

ja napsala jeste tohle: tak kdyz je prace prednejsi, nez dite, tak to potom jo. nechapu teda, proc si ho bere a na kubika ser. e uplne

jako fakt nemam rada hadky, ale to, ze ho nechaji pred barakem me vytocilo :roll: :zed:
jo a od manzela jsem od ledna a alimenty jsem jeste zadny nevidela. jsem rada, ze jsem se vypsala :-D dekuji a dobrou noc

tak to vyřeš novým návrhem, vypsáním přesných dat (ano, i když je kamioňák), navíc má povinnost dítě dovézt. Pokud by ho nechal stát kdesi na zahrádce či tak, tak bych mu zadělala na velký problém. :nevim: zbytek nelze ani komentovat, je to moula, né táta :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.15 23:54

Já si myslím, že je to normální chlap, co mu utekla žena a dělala mu pak jen naschvály. Podle toho, co zakladatelka napsala to vypadá, že je to drbna, co jeho a nejen jeho ráda pomlouvá a chce od každého slyšet, jak je ona dobrá a on hrozný. Zakladatelka je ta nezodpovědná. Jen z posledního příspěvku - to ona odešla od otce svých dětí, nastěhovala se k rodičům, aby se o ni starali, neumí se předem domluvit na péči, ona manžela a tchýni obtěžuje telefonáty a SMSkami a dráždí je.

Problém s rozvedenými ženami tohohle typu je ten, že je to přebrané kazové zboží. Pokud se ona sama nezmění, tak si nikoho k sobě dlouhodobě nenajde, protože bude pro každého muže jen přítěží. Jen stále si stěžující potížistkou. Pokud se změní, tak se může vrátit i k bývalému manželovia bude jim to spolu klapat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
2.8.15 23:55

[citace
@renda81 píše:
Zakladatelko když udáš na policii, nemusí ho chytit při činu, ale budou ho sledovat, můžou si pro něj zajít do práce domů, kamkoliv, třeba ho chytnou jak tě sleduje, ale pokud to nezkusíš, tak to nezjistíš. A neprobírala bych s ním to - on tě zpracuje výmluvama, že bude na poli a nenajdou ho :roll: :roll: :roll:

a že se bojíš o děti a chceš od něj klid, to asi chceš celou dobu né, a nefunguje to. Jde na tebe přes děti, to vyhrožuje většina chlapů, a že je ženským sebere - chtějí co nejvíc ublížit a to jde jen přes děti. Protože ženská se oklepe bude fungovat dál, a bude bojovat, protože děti jsou pro ni to nejdůležitější. A opravdu minimum chlapů by dokázalo se o děti postarat pořád, myslím, že většině víkend za 14 dní stačí. Jen kolem sebe kopou

To je přesný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
2.8.15 23:59
@eva76 píše:
Vykašli se na něj, počkej až bude vyhrožovat sebevraždou a zavolej 112. Přijede si pro něj sanitka i policie a na chvíli ho strčej do blázince, ony ho pak podobné fory přejdou. Nejedná se o zneužití, sama jsem si to ověřovala u policie a dokonce to i praktikovala. To bylo také naposledy, co jsem podobně blbý kecy slyšela…

To je skvělá ráda. Trochu mě to i pobavilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
3.8.15 06:08

Zakladatelko, už mášděi soudně ve své péči?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.15 06:29

@martina.se cekam na soud. soud o deti byl odročenej. podala jsem tedy predbezko
@vlasta.treti ja noveho chlapa uz mam a opravdu ja nejsem problemova. to on mi vyvolalal i 30× za hodinu, vyhrozoval sebevrazdami a zadluzuje nas. nevim, podle ceho soudis, ze je chyba ve me. od ledna mi nedal na deti ani halir, jeste me okradl. ale to je jedno, asi se ridis heslem podle sebe soudim tebe ;) opravdu otec roku necha trilety dite pred barakem? dokonce mu sebou davam pastu a kartacek, neni schopny mu to za tech par korun koupit. zamysli se. a ze ja vyvolavam? ano, potrebuji totiz zajistit pripadne hlidani, musim nakoupit jidlo atd.

@bamba píše:
Zakladatelko, už mášděi soudně ve své péči?

ne, k soudu, kterej byl pred 14ti dny neprisel, je to odroceny az na 21.9. ale podala jsem predbezny opatreni

dekuji vsem :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.15 08:14

Jo a chce starsiho syna do pece. na mladsiho fakt kasle a me je to lito. on je jeste malej, nema z toho rozum, ale me to mrzi. on je proste linej se starat o mimino. jen je pak problem, starsi je dost nervak a vzdy, kdyz ho otec doveze zpet, tak je synovnm chovani mnohem horsi. a tim, ze si otec casto bere jen jeho mam strach, aby se nepovysoval nad mladsiho.

• Citovat
  • Upravit
69235
3.8.15 08:33
@Anonymní píše:
Jo a chce starsiho syna do pece. na mladsiho fakt kasle a me je to lito. on je jeste malej, nema z toho rozum, ale me to mrzi. on je proste linej se starat o mimino. jen je pak problem, starsi je dost nervak a vzdy, kdyz ho otec doveze zpet, tak je synovnm chovani mnohem horsi. a tim, ze si otec casto bere jen jeho mam strach, aby se nepovysoval nad mladsiho.

zkus u toho předběžka říct, že nechceš domluvu, ale přesný styk, právě z důvodu, že na něj není spolehnutí, že ti půldne nezvedá telefony a zavolá třeba v deset večer, jak to je a hlavně, že si nebere obě děti a že to dělá nedobře mezi dětmi. Takže oba a v přesně vymezený čas. Nebude chtít oba, nedala bych ani jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 08:55

@terinka4444 ja to predbezny mam podany uz. nevim, jak to chodi, jestli se nekam chodi k vyslechu, nebo soud rozhodne jen tak, kazdopadne ospoďačce to nahlasim. tady tyhle války me nebavi. a to jeste nevi, ze mam novyho chlapa, to mozna bude jeste vyvadet…
 dekuji

• Citovat
  • Upravit
69235
3.8.15 10:11
@Anonymní píše:
@terinka4444 ja to predbezny mam podany uz. nevim, jak to chodi, jestli se nekam chodi k vyslechu, nebo soud rozhodne jen tak, kazdopadne ospoďačce to nahlasim. tady tyhle války me nebavi. a to jeste nevi, ze mam novyho chlapa, to mozna bude jeste vyvadet…
dekuji

no, tak myslím, že vyvádět tedy bude fest. Zrovna včera běžela jiná diskuze, a je to přesně o té dohodě, že vlastně není stanoveno pevně vůbec nic, tatík si vzal dítě na týden na dovolenou, měl ho vrátit a nevrátil, celý den se neozval, napsal až druhá den s tím, že si usmyslel, že si dítě nechá ještě týden a tečka. mamnka měla už svou dovolenou a konečná, není nikdo, kdo by jí pomohl, otec so to dítě nechá, prostě ho nedá a ona s tím neudělá nic, ale absolutně nic. Protože nemá soudem pevné dané doby. Takže ano, vycházet vstříc, jak to jen jde, je to kvůli dětem, a ani egocentrický ublížený chlap tě nerozhází, ale máš papír, o který se můžeš opřít, když zašne porušovat domluvy. Takže radím, pokud to projde přes soudce, trvat si na pravidelném daném styku a ne na nějaké dohodě. A druhá věc, sourozenci se nedělí, takže oba a už i to vznášet hned od začátku u soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 11:44

@terinka4444 jojo, to urcite chci, ale to asi musim pockat az do soudu 21.9. ne? jinak manzel prej nepujde ani k tomu soudu, posle pravnika. to je mi celkem jedno, ale hlavne rozvod potrebuju co nejdriv, kvuli jeho zadluzovani u lichvaru jako je provident a horší. nejde to nejak obejit, aby se nemuselo cekat na soud o deti? moc ti dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.15 12:07

Jo a jen tak mimochodem, manzel se zatim neozval a o synovi nevim nic :( letela jsem od zubarky jako magor, mam umrtvenej jeden zub, dalsi mam vytrhnutej a ja letim jak idiot, abych byla doma a syna si mohla prevzit. :roll: jsem to ale trotl.

• Citovat
  • Upravit
69235
3.8.15 12:08

Nejde, ale já nejsem právník, na to se zeptej právníka, jestli to jde ošetřit, že už máte podaný návrh na rozvod, on bez tvého vědomí a souhlasu dělá dál dluhy, fakt se poptej právníka, nebo tady zadej nový dotaz. Tohle je jen to, co jsem četla a myslím si, jestli je to pravda bůh ví, ale částky nad běžné příjmy rodiny, nebo jak to tam bylo specifikováno, musí být schváleny a podepsány oběma, v případě že nebyly, je jasné, že už je to v době rozvodové fáze po podáný návrhu na rozvod, bez podpisu, tak je to účelové zadlužování…a mělo by to jít jen na jeho triko, ale jak píšu, tohle neber jako oficiální informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 13:02

Pravnik prave rikal, ze to nejde. myslela jsem nejakou vyjimku, ale to je asi blbost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky