Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak predbezko došlo a soud určil 2 tisíce celkem na oba kluky, což je hodně málo… Nicméně do 15. Mely byt peníze u mě a furt nic. Manžel tvrdí, ze zítra, tak uvidíme. A co pak, když nepošle? Exekuce, nebo co? A co ty alimenty, co mi dluží? Jinak pravnik říkal, ze ty 2 tisíce jsou predbezne jen. Pak to bude muset dorovnat dle rozsudku, ale to bude až v září…
@Anonymní píše:
Ahoj, tak predbezko došlo a soud určil 2 tisíce celkem na oba kluky, což je hodně málo… Nicméně do 15. Mely byt peníze u mě a furt nic. Manžel tvrdí, ze zítra, tak uvidíme. A co pak, když nepošle? Exekuce, nebo co? A co ty alimenty, co mi dluží? Jinak pravnik říkal, ze ty 2 tisíce jsou predbezne jen. Pak to bude muset dorovnat dle rozsudku, ale to bude až v září…
pokud nepošle do konce měsíce, můžeš dát návrh na exekuci. To samé u dlužného výživného. Ale počítej s tím, že exekutor si vezme cca 10-15 tis, i kdyby nic nevymohl.. Moc možností nemáš. Leda počkat ještě na klasický soud.
@martina.se píše:tak to raději pockam ještě ten měsíc. Dekuji. Ale stejně je to bordel
pokud nepošle do konce měsíce, můžeš dát návrh na exekuci. To samé u dlužného výživného. Ale počítej s tím, že exekutor si vezme cca 10-15 tis, i kdyby nic nevymohl.. Moc možností nemáš. Leda počkat ještě na klasický soud.
@Anonymní píše:
tak to raději pockam ještě ten měsíc. Dekuji. Ale stejně je to bordel
je, ale jsou tak nastavené č. zákony, bohužel ![]()
@martina.se píše:
je, ale jsou tak nastavené č. zákony, bohužel
No jo… O zákonech zde se ani nezmiňuju
Tak syna uz mam. manzelovi jsem ve 12 volala a rikal, ze ho do pul hodinky doveze. no dovezl ho az za vic jak hodinu, ale budiz a nenajezenyho. mel mi z domu dovezt nejake veci, opet nedovezl. kdyz si pro veci chci jet ja, tak nejsou klice. uzasny. nutne potrebuju na syna nositko a doprosuju se toho uz skoro 2 mesice. to si mam jako koupit novy a u soudu vyzadovat proplaceni, nebo jak uz to mam resit?