Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
policie ho nezajima vubec, je mu to jedno. Ja tohle vsechno vim, ale syn ho ma rad, proto jsem to chtela resit v klidu. Dnes by me mel podepsat ten souhlas, tak uvidime
Vyhrozovani policii nebo zasah policii?
@Pincenza píše:
Taky nevypinam tel. A kontroluji baterku, abych nikdy nemela uplne vybito. Bude potreba volat zachranku, muze se stat cokoliv a v tomto pripade rozhoduji vteřiny, kdy se opravdu nebudu zabyvat zapinanim telefonu a mackanim PINu.
Dřív také nebyli mobily a lidi se nehroutili, a klidně spali a spousta lidí se dožila poměrně vysokého věku:-)
Vypnout zvuk a otočit displejem k zemi…
@blecha72 píše:
stačí vypnout zvonění
To ja samozrejme vim, radily vypnout telefony. ![]()
@Pincenza píše:
Taky nevypinam tel. A kontroluji baterku, abych nikdy nemela uplne vybito. Bude potreba volat zachranku, muze se stat cokoliv a v tomto pripade rozhoduji vteřiny, kdy se opravdu nebudu zabyvat zapinanim telefonu a mackanim PINu.
Tak nejak. A kdyz ma kluky, tak to vypnout nemuzu proste
@Ondrášovka.N píše:
Boze holka, promin ale na co cekas? Nebo co chces slyset? Jednej. Rozvod, zmena tel. cisel, pripadne udani za stalking na policii.
Jednam, ale byla jsem v nemocnici se synem, pak ja na operaci, na socce mela pani volno az za vic jak tyden ![]()
@renda81 píše:
můj syn ho má taky rád, a co, to neznamená, že mu neukážeš, že za tyhle hranice nepůjde, že ho má syn rád, necháš se ponižovat a s*át na hlavu, a bude z tebe dělat blbku, která i když s ním není ho poslouchá a skáče jak on píská??? to snad néé!!! To se tolik nemáš ráda, že nechceš být v klidu a necháš si tohle líbit??
Bojim se, aby nevydiral pres deti, tot vse
@Pincenza píše:
U me na telefonu jde vytocit nouzove volani jeste pred pinem. Slo to i u starych nokii jestli si dobre pamatuju
@Anonymní píše:
Bojim se, aby nevydiral pres deti, tot vse
To bude stejně, vyzkouší všechno!!!
Zaraž to dřív, než bude průser pro tebe a děti…
@Ondrášovka.N píše:
Vyhrozovani policii nebo zasah policii?
Tak kdyz chrape nekde v aute na poli, pry ho nenajdou. Ted chodi aspon do prace, tak jsem rada ![]()
@Pincenza píše:
To ja samozrejme vim, radily vypnout telefony.
Zvoneni mam samozrejme vypnuty
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem uz uplne na dne. Mame 2 syny, 3leteho a pul rocniho. Zacatkem prosince jsem mu oznamila, ze se chci rozvest. Domluvili jsme se, ze ale pockame do konce roku, kvuli starsimu synovi. Zadost jsem zatim nepodala, protoze mam zdravotní problémy, jsem uz vic jak mesic od nej pryc, byla jsem v nemocnici a ted jsem u rodicu. On dela, jako by nic, je tady pecenej varenej, kazdej den chodi za klukama a me chce objimat, libat a tak. Dela mi problemy, psychicky vydirani a tak. Vyvolává mi kde jsem, nuti me, abych mu do telefonu rikala, ze ho miluju, vola v noci moji mamce, vydira sebevrazdama a tak. Ja uz fakt nevim, co delat. Chtela bych to resit po dobrym, ale nevim nevim. Kluky ma na vikendy, ve styku s nimi mu nebranim, ba naopak. Ja jsem vstricnej clovek, domluvim se rada na vsem, ale to je mi k nicemu.
co nejdřív bych podala ten návrh na soud a pokud by nepřestal s blbýma kecama ala sebevražda, tak bych mu řekla, že ho udam i za stalking
asi stále doufá…
@mary.27 píše:
Urychleně zažádej o svěření dětí do tvé péče, připrav se, že ti u soudu předvede taneček přes dvě pekla…(taky jsem zažila) a potom žádost o rozvod, ať se třeba postaví na hlavu mindrák jeden…
@Ondrášovka.N vidíš, to máš asi recht.
No stejně než se ten křáp (Samsung III) zapne, tak to trvá. ![]()
@Ondrášovka.N píše:
U me na telefonu jde vytocit nouzove volani jeste pred pinem. Slo to i u starych nokii jestli si dobre pamatuju
To jo, ale nez se to načte, tak to trva. Jak rikam, zvoneni mam vypnuty, ale kdyz ma kluky, tak jsem v pohotovosti
@mary.27 píše:
S tim pocitam, i s tim, ze budu resit zakaz styku. Na socku jdu zitra, do te doby nevim
@Pincenza píše:
@Ondrášovka.N vidíš, to máš asi recht.No stejně než se ten křáp (Samsung III) zapne, tak to trvá.
No jo to je fakt ze se zapinaj dlouho ![]()
@Anonymní píše:
Zvoneni mam samozrejme vypnuty
Tak proc resis telefonovani? Kdyz se o nem dozvis az rano?
Zakladatelko když udáš na policii, nemusí ho chytit při činu, ale budou ho sledovat, můžou si pro něj zajít do práce domů, kamkoliv, třeba ho chytnou jak tě sleduje, ale pokud to nezkusíš, tak to nezjistíš. A neprobírala bych s ním to - on tě zpracuje výmluvama, že bude na poli a nenajdou ho
![]()
a že se bojíš o děti a chceš od něj klid, to asi chceš celou dobu né, a nefunguje to. Jde na tebe přes děti, to vyhrožuje většina chlapů, a že je ženským sebere - chtějí co nejvíc ublížit a to jde jen přes děti. Protože ženská se oklepe bude fungovat dál, a bude bojovat, protože děti jsou pro ni to nejdůležitější. A opravdu minimum chlapů by dokázalo se o děti postarat pořád, myslím, že většině víkend za 14 dní stačí. Jen kolem sebe kopou
@martina.se píše:
co nejdřív bych podala ten návrh na soud a pokud by nepřestal s blbýma kecama ala sebevražda, tak bych mu řekla, že ho udam i za stalkingasi stále doufá…
To on vsechno vi, pry si nemuze pomoct
jen bych chtela tech nervu usetrit deti. Uvidim, jestli mi dnes podepise ten papir. Pak mam jit na soud. A kdyz nepodepise, tak zitra ta socka
@mary.27 píše:
Proto zažUrychleně zažádej o svěření dětí do tvé péče, připrav se, že ti u soudu předvede taneček přes dvě pekla…(taky jsem zažila) a potom žádost o rozvod, ať se třeba postaví na hlavu mindrák jeden…
jojo, to je zarizeny, ted jen podepsat papir, nebo ta socka. Pokud podepise, tak to bude rychlejsi
@Ondrášovka.N píše:
Tak proc resis telefonovani? Kdyz se o nem dozvis az rano?
Kdyz ma kluky na vikend
@renda81 píše:
Zakladatelko když udáš na policii, nemusí ho chytit při činu, ale budou ho sledovat, můžou si pro něj zajít do práce domů, kamkoliv, třeba ho chytnou jak tě sleduje, ale pokud to nezkusíš, tak to nezjistíš. A neprobírala bych s ním to - on tě zpracuje výmluvama, že bude na poli a nenajdou ho![]()
![]()
a že se bojíš o děti a chceš od něj klid, to asi chceš celou dobu né, a nefunguje to. Jde na tebe přes děti, to vyhrožuje většina chlapů, a že je ženským sebere - chtějí co nejvíc ublížit a to jde jen přes děti. Protože ženská se oklepe bude fungovat dál, a bude bojovat, protože děti jsou pro ni to nejdůležitější. A opravdu minimum chlapů by dokázalo se o děti postarat pořád, myslím, že většině víkend za 14 dní stačí. Jen kolem sebe kopou
to mas pravdu
No uvidim, jak to dnes probehne. Snad mi to podepise. Nechce se mi tahat decka 30km vlakem a po uradech ![]()