Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Františka85 píše:
Co se stalo mezi vámi tak hrozného, že se chceš rozvést?
Pujcky od lichvy bez meho vedomi, zakazovani kamkoliv chodit, lhaní, exekuce atd
@Blekota píše:
Proč je v řiti, že nebude chodit do práce? To je snad jeho věc, že se mu nechce makat.
Nebude z ceho platit dluhy
@Anonymní píše:
Hnus, no. Je mi z toho zle. Nejhorsi je, ze nasekal dluhy u lichvy, ma exekuce, kdyz prestane chodit do prace, je to v riti.
Ty dluhy si pořídil až ted nebo už před dětma? To se až ted tak změnil a před tím byl milý a sluníčkový, když jste si pořídily to druhé dítě?
Ty ho pořád omlouváš, kurec, proč to děláš? Kde máš nějakou zodpovědnost? Sebevědomí?
MDB, řešíš to furt dokola. On vidí, že se vlastně od něj odloučit nechceš. Proto tě psychicky i finančně vydírá. Musíš si asi vybrat- bez něj a jeho peněz (alimentů na sebe a děti se můžeš domáhat soudně), podáš trestní ohlášení za stolking, nebo budeš „hodná“ a on bude nadále pokračovat ve svém chování. Zadlužil se, chová se jak kokot…
@Anonymní píše:Kdo za mě ten nájem zaplatí? Tak bydlíš u maminky? Nebo jak?
Tohle vse vyplavalo na povrch, az jsem cekala druhé
@Blekota a kdo za me ten najem zaplati?
@blecha72 píše:
MDB, řešíš to furt dokola. On vidí, že se vlastně od něj odloučit nechceš. Proto tě psychicky i finančně vydírá. Musíš si asi vybrat- bez něj a jeho peněz (alimentů na sebe a děti se můžeš domáhat soudně), podáš trestní ohlášení za stolking, nebo budeš „hodná“ a on bude nadále pokračovat ve svém chování. Zadlužil se, chová se jak kokot…
A z ceho budu ty dluhy platit?
@Blekota píše:
Kdo za mě ten nájem zaplatí? Tak bydlíš u maminky? Nebo jak?
Máš nárok na přídavky na bydlení, pokud jste rozvedeni.
To je hezky, ale malo kde ti daji trvalej pobyt a na ten najem ja proste nemam
@Anonymní píše:
Tohle vse vyplavalo na povrch, az jsem cekala druhé
@Blekota a kdo za me ten najem zaplati?
To mě mrzí.
Ale myslím, že se budeš muset ted vzpamatovat.
Maminka je moc hodná, že vám pomáhá, ale nebylo by lepší, dojít zítra na soc. odbor a zeptat se na státní byt? Jedna známá šla asi na půl roku do azylového domu a pak dostala přednostně státní byt a než šla do práce, tak příspěvek na bydlení.
Bylo by to lepší i z důvodu, když on nebude platit dluhy, tak exekutor půjde za Tebou k mamince, já osobně bych svými problémy ji nechtěla tak zatěžovat.
Držím palce, je to hrůza… ![]()
Tak jak to máš?
@Anonymní píše:
A z ceho budu ty dluhy platit?
Tak na něj buď hodná, užijte si to. Jen ještě na okraj, dokud se nerozvedeš, jsou všechny dluhy, které třeba seká právě teď, i tvé.
Bohužel to budeš muset vydržet zatnou zuby a vůči němu přitvrdit, pokud mi budeš narušovat soukromí obrátím se na sociálku, policii…vynervovaná matka, vynervované děti.
nezvedala bych mu telefon, komunikujte pouze pres sms, můžete si vypnout zvuk u zvonění, ať si volá primitiv.
Ty se nenech vydírat, když vidí, že se hroutíš, ještě přitvrdí(vím o čem mluvím, zažila jsem to)
počítej také tím, že už nebude chtít vyznávat lásku, ale začne ti nadávat…to primitivové dělají, když už jim dojdou argumenty a není po jejich…na to se také vyprdni…slova ty krávo aj, jsou jen slova.
Trvalej pobyt ti nikdo nedava, ani nedovoluje, ten si muzes nahlasit na zaklade smlouvy i bez vedomi majitele bytu. Podej zadost o rozvod hned, dokud dluhy nebudou jeste vetsi, kdyz nechodi do prace. Pokud bude otravovat, zvonit, vyhrozovat sebevrazdou, muzes to oznamit na policii
Na podnajem nemam a stejne by ji vyvolaval.
Jasny, tak ale bude otravovat u baraku
Ale kdyz nechodi do prace, neni z ceho platit dluhy. Jinak by mi to bylo jedno