Co s problémovým skoro exmanželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.15 10:44
@333lucie píše:
Já osobně si neumím představit, s tím obtěžovat rodiče. Nebylo by lepší si najít podnájem, vždyt pro tu maminku to musí být strašné, když jí v noci vyvolává?

Na podnajem nemam a stejne by ji vyvolaval.

@Blekota píše:
Maminka asi není moc chytrá, když neumí zmáčknout červené tlačítko. Pak může mít klidnout noc. A kdyby jí smsky bývalého obtěžovaly, číslo se dá grátis u operátora změnit, případně vyměnit simkartu za novou.

Jasny, tak ale bude otravovat u baraku

@renda81 píše:
to je jeho věc, že nechodí co práce a spí v autě, chce tě tím zmanipulovat, tobě to může být jedno, nemáš za to co dělá odpovědnost.

Ale kdyz nechodi do prace, neni z ceho platit dluhy. Jinak by mi to bylo jedno

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.15 10:47
@Františka85 píše:
Co se stalo mezi vámi tak hrozného, že se chceš rozvést?

Pujcky od lichvy bez meho vedomi, zakazovani kamkoliv chodit, lhaní, exekuce atd

@Blekota píše:
Proč je v řiti, že nebude chodit do práce? To je snad jeho věc, že se mu nechce makat.

Nebude z ceho platit dluhy

• Citovat
  • Upravit
195
22.2.15 10:47
@Anonymní píše:
Hnus, no. Je mi z toho zle. Nejhorsi je, ze nasekal dluhy u lichvy, ma exekuce, kdyz prestane chodit do prace, je to v riti.

Ty dluhy si pořídil až ted nebo už před dětma? To se až ted tak změnil a před tím byl milý a sluníčkový, když jste si pořídily to druhé dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.2.15 10:48

Ty ho pořád omlouváš, kurec, proč to děláš? Kde máš nějakou zodpovědnost? Sebevědomí?

• Na podnajem nemam a stejne by ji vyvolaval. - jako to je problém mamince změnit simkartu a dát ji nové číslo?
  • Jasny, tak ale bude otravovat u baraku. - a to je v nějaké zástavbě? nebo barák na samotce? - neomlouvej to, že bude otravovat u baráku. Aspoň maminka nebude otravována u sebe doma smskama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.15 10:51
@333lucie píše:
Ty dluhy si pořídil až ted nebo už před dětma? To se až ted tak změnil a před tím byl milý a sluníčkový, když jste si pořídily to druhé dítě?

Tohle vse vyplavalo na povrch, az jsem cekala druhé
@Blekota a kdo za me ten najem zaplati?

• Citovat
  • Upravit
66815
22.2.15 10:53

MDB, řešíš to furt dokola. On vidí, že se vlastně od něj odloučit nechceš. Proto tě psychicky i finančně vydírá. Musíš si asi vybrat- bez něj a jeho peněz (alimentů na sebe a děti se můžeš domáhat soudně), podáš trestní ohlášení za stolking, nebo budeš „hodná“ a on bude nadále pokračovat ve svém chování. Zadlužil se, chová se jak kokot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.2.15 10:55
@Anonymní píše:
Kdo za mě ten nájem zaplatí? Tak bydlíš u maminky? Nebo jak?
Máš nárok na přídavky na bydlení, pokud jste rozvedeni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.15 10:56
@blecha72 píše:
MDB, řešíš to furt dokola. On vidí, že se vlastně od něj odloučit nechceš. Proto tě psychicky i finančně vydírá. Musíš si asi vybrat- bez něj a jeho peněz (alimentů na sebe a děti se můžeš domáhat soudně), podáš trestní ohlášení za stolking, nebo budeš „hodná“ a on bude nadále pokračovat ve svém chování. Zadlužil se, chová se jak kokot…

A z ceho budu ty dluhy platit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.15 10:57
@Blekota píše:
Kdo za mě ten nájem zaplatí? Tak bydlíš u maminky? Nebo jak?
Máš nárok na přídavky na bydlení, pokud jste rozvedeni.

To je hezky, ale malo kde ti daji trvalej pobyt a na ten najem ja proste nemam

• Citovat
  • Upravit
195
22.2.15 10:58
@Anonymní píše:

To mě mrzí.
Ale myslím, že se budeš muset ted vzpamatovat.
Maminka je moc hodná, že vám pomáhá, ale nebylo by lepší, dojít zítra na soc. odbor a zeptat se na státní byt? Jedna známá šla asi na půl roku do azylového domu a pak dostala přednostně státní byt a než šla do práce, tak příspěvek na bydlení.
Bylo by to lepší i z důvodu, když on nebude platit dluhy, tak exekutor půjde za Tebou k mamince, já osobně bych svými problémy ji nechtěla tak zatěžovat.
Držím palce, je to hrůza… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
22.2.15 10:59

Tak jak to máš?

• jsi rozvedená, 2 děti na krku, žádný příjem, bydlíš s mamkou.
  • kolik jsou ty dluhy?
  • kolik dělá výživné na tebe, děti, co ti má chlap platit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
@Anonymní píše:
A z ceho budu ty dluhy platit?

Tak na něj buď hodná, užijte si to. Jen ještě na okraj, dokud se nerozvedeš, jsou všechny dluhy, které třeba seká právě teď, i tvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815

@Blekota není rozvedená, výživné není stanoveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.2.15 11:02

Bohužel to budeš muset vydržet zatnou zuby a vůči němu přitvrdit, pokud mi budeš narušovat soukromí obrátím se na sociálku, policii…vynervovaná matka, vynervované děti.
nezvedala bych mu telefon, komunikujte pouze pres sms, můžete si vypnout zvuk u zvonění, ať si volá primitiv.
Ty se nenech vydírat, když vidí, že se hroutíš, ještě přitvrdí(vím o čem mluvím, zažila jsem to)
počítej také tím, že už nebude chtít vyznávat lásku, ale začne ti nadávat…to primitivové dělají, když už jim dojdou argumenty a není po jejich…na to se také vyprdni…slova ty krávo aj, jsou jen slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.2.15 11:02

Trvalej pobyt ti nikdo nedava, ani nedovoluje, ten si muzes nahlasit na zaklade smlouvy i bez vedomi majitele bytu. Podej zadost o rozvod hned, dokud dluhy nebudou jeste vetsi, kdyz nechodi do prace. Pokud bude otravovat, zvonit, vyhrozovat sebevrazdou, muzes to oznamit na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí