Vztahy

5
29.10.23 01:30

Vstahy

Dobrý den, nevím co sama se sebou. Nekdy si připadám jak strašný poděs. Nedokážu být objektivní. Slyším od přítele, že mi všechno vadí, neumím přijímat krytiku. Sme spolu přes rok tak se sživame. Já nerozumím jeho legraci, když jsem poprosila ať mě to naučí tak řekl, že se s tím člověk narodí, že se to nedá naučit. Jeho legrace je občas malinko ponižující, občas sarkastická a někdy nemístná. Jak já tomu nerozumím tak jsem na některé věci nhakliva a když nejsem úplně. ok tak mě to dokáže naštvat příklad. Nevím je to začarovaný kruh a já nevím jak se s tím poprat. Prosím poradi někdo nezkušený. Ráda bych byla lepší člověk, ale nevím jak.

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15332
29.10.23 01:35
@Vb nice píše:
Dobrý den, nevím co sama se sebou. Nekdy si připadám jak strašný poděs. Nedokážu být objektivní. Slyším od přítele, že mi všechno vadí, neumím přijímat krytiku. Sme spolu přes rok tak se sživame. Já nerozumím jeho legraci, když jsem poprosila ať mě to naučí tak řekl, že se s tím člověk narodí, že se to nedá naučit. Jeho legrace je občas malinko ponižující, občas sarkastická a někdy nemístná. Jak já tomu nerozumím tak jsem na některé věci nhakliva a když nejsem úplně. ok tak mě to dokáže naštvat příklad. Nevím je to začarovaný kruh a já nevím jak se s tím poprat. Prosím poradi někdo nezkušený. Ráda bych byla lepší člověk, ale nevím jak.

8o 8o 8o 8o Mein Karel Gott 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8813
29.10.23 01:50

Začala bych studiem Slabikáře, ten by tě mohl výrazně posunout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17350
29.10.23 02:13

No,
nezlob se na mě, ale nejdříve bych si oprášila pravopis, než se tu budeš chtít veřejně písemně projevovat.
Tak, já jsem možná tak trochu nezkušená, ale podle toho co píšeš, tak bych ho dávno poslala někam… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
29.10.23 05:59

Lepsi clovek budes s lepsim partnerem.

• Citovat
  • Upravit
SuperPrcina
29.10.23 06:40

Když ty chlastat, tak ty nepsát příspěvky na eMimino!

• Citovat
  • Upravit
31323
29.10.23 07:00

Beres to z blbýho konce. Pokud jsou jeho vtipy nemístné a ponižující, nemas se ty naucit je chapat, ale on se naucit si davat " bacha na ústa"…
Prijde mi, ze se podřizuješ a tak moc se snažíš, az je to spíš ku škodě.
Pokud se vytasí s " neumis projimat kritiku", tak mu odpovez a proc ma on potrebu te kritizovat. Co kritizuje? Co se mu tak moc nelíbí? To uz si musis ty sama rict, jestli ma pravdu a KVULI SOBĚ na tom zapracovat, nebo jestli jen reje a bude vam lip s nekym jinym.
Muj první byl taky takovej. Dobrej kluk a vsechno, jen proste mezi námi to „osobnostně“ nesedělo. Porad radoby vtipný
narážky.
Kazdej sme chteli od života něco jinyho. Ted po mnoha letech jsme stastny každý s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
29.10.23 07:01

Ta gramatika je šílená 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.10.23 07:58
@SuperPrcina píše:

Já nechlastam, tak nevím co to tu píšete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.10.23 08:01
@SuperPrcina píše:
Já nechlastam,tak nevím co to tu píšete!!!!
@Mar__tanka1983 píše:
Beres to z blbýho konce. Pokud jsou jeho vtipy nemístné a ponižující, nemas se ty naucit je chapat, ale on se naucit si davat " bacha na ústa"…
Prijde mi, ze se podřizuješ a tak moc se snažíš, az je to spíš ku škodě.
Pokud se vytasí s " neumis projimat kritiku", tak mu odpovez a proc ma on potrebu te kritizovat. Co kritizuje? Co se mu tak moc nelíbí? To uz si musis ty sama rict, jestli ma pravdu a KVULI SOBĚ na tom zapracovat, nebo jestli jen reje a bude vam lip s nekym jinym.
Muj první byl taky takovej. Dobrej kluk a vsechno, jen proste mezi námi to „osobnostně“ nesedělo. Porad radoby vtipný
narážky.
Kazdej sme chteli od života něco jinyho. Ted po mnoha letech jsme stastny každý s někým jiným.

Opravdu se s tím nedá nic dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31323
29.10.23 08:24
@Vb nice píše:
Opravdu se s tím nedá nic dělat?

To neříkám…jen záleží…
Na tom, jestli je jeho kritika, ač schovaná do vtipu, oprávněná. Nebo jestli to neni jen prachsprostá buzerace. Nebo jestli jde o věci, ktere by bylo zahodno změnit, z tvoji strany.
Taky to muze opravdu byt i jen tvá precilivelost, ale to z pár slov zde na diskusi nezjistíme.. :?..
Jen si zvyknout na jeho kecy, to silně nedoporučuji. Bude te to srážet na kolena až z tebe nezbyde nic. To neni rovný šťastný vztah. Pokud ti to ublizuje, je to špatně. Pokud on neda pokoj, i kdyz ho žádáš, je to špatně.
Buď opatrná. Hlavne zadne zavazky, dokud si tohle neujasnite. A i tak opatrně. Buď sama sebou, měj své jistoty, nenech sebou vláčet. Nenech se vmanipulovat do situace, kdy nebudes vidět východisko a nebudes moct odejít, i když bys chtěla :hug: to si myslim, ze muze byt uplne vseobecna rada na jakykoliv vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43476
29.10.23 08:27

Bože, holka, nevím, jak s tím tvým přítelem, ale určitě se z tebe stane lepší člověk opakováním české gramatiky základní školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
29.10.23 08:33

To je smutné, kolik lidí tu zase řeší pravopis :roll: pro některé rýpaly, zameťte si před svým prahem a poučte se, jaký je rozdíl mezi gramatikou a pravopisem.

@Vb nice tvůj partner mi přijde jako pěkný idi+t. S člověkem, který mě ponižuje, bych už nebyla - taky jsem na takového narazila. Psychicky tě dostane na dno a budeš pochybovat sama o sobě, což už děláš. Vezmi nohy na ramena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.10.23 08:36
@Vb nice píše:
Dobrý den, nevím co sama se sebou. Nekdy si připadám jak strašný poděs. Nedokážu být objektivní. Slyším od přítele, že mi všechno vadí, neumím přijímat krytiku.Sme spolu přes rok tak se sživame. Já nerozumím jeho legraci, když jsem poprosila ať mě to naučí tak řekl, že se s tím člověk narodí, že se to nedá naučit. Jeho legrace je občas malinko ponižující, občas sarkastická a někdy nemístná. Jak já tomu nerozumím tak jsem na některé věci nhakliva a když nejsem úplně. ok tak mě to dokáže naštvat příklad. Nevím je to začarovaný kruh a já nevím jak se s tím poprat. Prosím poradi někdo nezkušený. Ráda bych byla lepší člověk, ale nevím jak.

8o
Radši se věnuj českému jazyku.
A pošli pána do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.10.23 08:57

Děkuju za kritiku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit