Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj
Taky budíme, někdy je tedy naše mladá vzhůru dřív než já. To mám pak problémy se vstáváním já
Někdy se stane, že zaspíme, ale naštěstí máme školku v ulici, tak tam vždy doběhneme před zavíračkou.
Ráno u nás probíhá tak, že nejdřív nachystám snídani, pustíme pohádky a já se můžu v klidu dát dohromady. Pak klasika, oblíkačka, zuby, výběr hračky do školky a jdeme. ![]()
Holky já vám závidím.Ady vstává v 6 každý den,někdy i dřív takže on budí nás
Jak by bylo krásné vstávat dýl,bohužel.školku máme otevřenou do 8:30.Pak chodím jěště spát
Někdy.
Ale asi bych jinak budila ve stejný čas každý den ![]()
vereniko - my budíme pravidelně v 6:30 Jenže někdy se stane, že Terezka už o půl šesté už umírá hlady a já se snažím jí alespoň do šesti držet v posteli. ![]()
Malej taky normálně vyspává do 10-10.30.Když je školka tk ale vstávat musí.Nejdřív nechce ale pak vyskočí že se moc těší. ![]()
Vstáváme v 7.30.
Když vidim že je už v týdnu unavený tak třeba v pátek nejde a nebo ve středu.
Spát chodí v 19.00
Jinak u nás pokud se dítě neodhlásí do 6 hodiny ranní tak se platí jídlo jak kdyby ve školce byl.
Kamča.dalmatinka píše:
Malej taky normálně vyspává do 10-10.30.Když je školka tk ale vstávat musí.Nejdřív nechce ale pak vyskočí že se moc těší.
Vstáváme v 7.30.
Spát chodí v 19.00Jinak u nás pokud se dítě neodhlásí do 6 hodiny ranní tak se platí jídlo jak kdyby ve školce byl.
Do 6ti ráno??To nevím ani jak se jmenuju
natož abych byla schopná telefonovat ![]()
Consi-jj,to jsou pak stavy co.?Já si tuhle děla před 6 kafa a místo kafe si tam nasypala kakao,dala cukr a zalila vodou ![]()
verenika píše:Kamča.dalmatinka píše:
Malej taky normálně vyspává do 10-10.30.Když je školka tk ale vstávat musí.Nejdřív nechce ale pak vyskočí že se moc těší.
Vstáváme v 7.30.
Spát chodí v 19.00Jinak u nás pokud se dítě neodhlásí do 6 hodiny ranní tak se platí jídlo jak kdyby ve školce byl.Do 6ti ráno??To nevím ani jak se jmenuju
Consi-jj,to jsou pak stavy co.?Já si tuhle děla před 6 kafa a místo kafe si tam nasypala kakao,dala cukr a zalila vodounatož abych byla schopná telefonovat
Ještě jsem ho nikdy nestihla odhlásit
.Před 6 ránou prostě neexistuju.Když vidim už večer že neni o.k jako dnes tak písnu v noci,ale jinak sem ztracená ![]()
vereniko - tak to sis pochutnala
Nakoplo tě to alespoň?
Já se teda přiznám, že když takhle brzo vstaneme, tak mrknu na emimino a pak mám problém se odtud odlepit ![]()
Tak naštěstí toto není u nás problém, dcera vstává běžně kolem půl 7, do školky odcházíme v 7:30. Dneska dokonce přiběhla k nám do ložnice a volá: mamko vstávej, musíme do školky ![]()
A k tématu, já bych budila, aby si zvykla na nějaký režím......
lukymaty:A v kolik chodí ten tvůj rampepurda spát?A v kolik má vstávat?
Taky budím,někdy se vzbudí sama,že potřebuje čůrat a je to celkem pravidelně kolem sedmý,ale někdy musim jít a vysloveně probudit. ![]()
Závidím!!! U nás nehrozí, aby spali déle jak do sedmi. Většinou jsou už v šest vzhůru. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.