Vstávat"jde se do školky"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
5.10.10 18:31

:mavam: ahoj
Taky budíme, někdy je tedy naše mladá vzhůru dřív než já. To mám pak problémy se vstáváním já :-D Někdy se stane, že zaspíme, ale naštěstí máme školku v ulici, tak tam vždy doběhneme před zavíračkou.
Ráno u nás probíhá tak, že nejdřív nachystám snídani, pustíme pohádky a já se můžu v klidu dát dohromady. Pak klasika, oblíkačka, zuby, výběr hračky do školky a jdeme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.10.10 18:39

Holky já vám závidím.Ady vstává v 6 každý den,někdy i dřív takže on budí nás :cry: :mrgreen: Jak by bylo krásné vstávat dýl,bohužel.školku máme otevřenou do 8:30.Pak chodím jěště spát :oops: Někdy.

Ale asi bych jinak budila ve stejný čas každý den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
5.10.10 18:42

U nás se nemůže stát, že by spal do desíti :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
5.10.10 18:43

vereniko - my budíme pravidelně v 6:30 Jenže někdy se stane, že Terezka už o půl šesté už umírá hlady a já se snažím jí alespoň do šesti držet v posteli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.10.10 18:53

Malej taky normálně vyspává do 10-10.30.Když je školka tk ale vstávat musí.Nejdřív nechce ale pak vyskočí že se moc těší. :dance:
Vstáváme v 7.30.
Když vidim že je už v týdnu unavený tak třeba v pátek nejde a nebo ve středu.
Spát chodí v 19.00

Jinak u nás pokud se dítě neodhlásí do 6 hodiny ranní tak se platí jídlo jak kdyby ve školce byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.10.10 18:56
Kamča.dalmatinka píše:
Malej taky normálně vyspává do 10-10.30.Když je školka tk ale vstávat musí.Nejdřív nechce ale pak vyskočí že se moc těší. :dance:
Vstáváme v 7.30.
Spát chodí v 19.00Jinak u nás pokud se dítě neodhlásí do 6 hodiny ranní tak se platí jídlo jak kdyby ve školce byl.

Do 6ti ráno??To nevím ani jak se jmenuju :lol: natož abych byla schopná telefonovat :roll:

Consi-jj,to jsou pak stavy co.?Já si tuhle děla před 6 kafa a místo kafe si tam nasypala kakao,dala cukr a zalila vodou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.10.10 08:54
verenika píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Vstáváme v 7.30.
Spát chodí v 19.00Jinak u nás pokud se dítě neodhlásí do 6 hodiny ranní tak se platí jídlo jak kdyby ve školce byl.

Do 6ti ráno??To nevím ani jak se jmenuju :lol: natož abych byla schopná telefonovat :roll:

Consi-jj,to jsou pak stavy co.?Já si tuhle děla před 6 kafa a místo kafe si tam nasypala kakao,dala cukr a zalila vodou :twisted:

Ještě jsem ho nikdy nestihla odhlásit :lol: .Před 6 ránou prostě neexistuju.Když vidim už večer že neni o.k jako dnes tak písnu v noci,ale jinak sem ztracená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
6.10.10 10:48

vereniko - tak to sis pochutnala :mrgreen: Nakoplo tě to alespoň? :-)) Já se teda přiznám, že když takhle brzo vstaneme, tak mrknu na emimino a pak mám problém se odtud odlepit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.10.10 10:55

Tak naštěstí toto není u nás problém, dcera vstává běžně kolem půl 7, do školky odcházíme v 7:30. Dneska dokonce přiběhla k nám do ložnice a volá: mamko vstávej, musíme do školky :lol:
A k tématu, já bych budila, aby si zvykla na nějaký režím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
13.10.10 13:29

lukymaty:A v kolik chodí ten tvůj rampepurda spát?A v kolik má vstávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.10.10 23:14

Taky budím,někdy se vzbudí sama,že potřebuje čůrat a je to celkem pravidelně kolem sedmý,ale někdy musim jít a vysloveně probudit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
13.10.10 23:30

Závidím!!! U nás nehrozí, aby spali déle jak do sedmi. Většinou jsou už v šest vzhůru. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin