Vstupní prohlídka k ČD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
vstupní prohlídka k ČD
Kdo jste prošel vstupní lékařskou prohlídkou k ČD zjišťují z krve těhotenství? Mám přijít tak abych 2 hodiny před nic nejedla.Nebo co vše zjišťují a na co se tam ptají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč těhotenství? To chceš nastoupit do nové práce a čekáš jestli jsi těhotná? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to nechápu, ale pochybuju, že zaměstnavatelé zjišťují u budoucích zaměstnankyň těhotenství..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katuskka píše:
Taky to nechápu, ale pochybuju, že zaměstnavatelé zjišťují u budoucích zaměstnankyň těhotenství..
Tak, tak.. Ale očividně by asi měli.
Docela mi je zaměstnavatelů líto, když to čtu.. Přijímací řízení trvá nějaký čas, stojí dost usilí a za pár měsíců, nebo týdnů zjistí, že můžou hledat nového zaměstnance opět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud vím, tak ze zákona na zjišťování těhotenství právo nemají, ale jak to dělají v praxi, čert ví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katuskka píše:
A to by ses divila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ambriel píše:
Tak, tak.. Ale očividně by asi měli.Docela mi je zaměstnavatelů líto, když to čtu.. Přijímací řízení trvá nějaký čas, stojí dost usilí a za pár měsíců, nebo týdnů zjistí, že můžou hledat nového zaměstnance opět.
A u ČD to stojí dost peněz, jelikož po přijmutí dojíždíš 3 měsíce na kurs a pak z toho kurzu děláš závěrky… Známá je u ČD 3,5 roku a vím jak se na to připravovala… A to už dřív dělala výpravčí… Říkala, že je to dost striktní. A že i ta prohlídka byla celkem brutální. Dlouhá a opravdu do detailu…
- Citovat
- Upravit
@kolmenka když jsem dělala u ČD, tak při nástupu jsem si prošla kolečko na drážní poliklinice včetně gynekologické prohlídky… ale asi taky záleží, co budeš dělat, na jakou pozici tam nastupuješ… protože pro práci v kolejišti absolvuješ pak různá proškolení a tak bych se nedivila, kdyby to nechtěli za tebe platit jen tak zbytečně, abys po zkušebce odešla na neschopenku… ale na druhou stranu je to už pár let, třeba je to nyní jinak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolmenka jestli dotaz směřuje k tomu, co si myslím, tak doufám, že bude platit motto, které máš v profilu.
- Citovat
- Upravit
@Regina Hero píše:
@kolmenka když jsem dělala u ČD, tak při nástupu jsem si prošla kolečko na drážní poliklinice včetně gynekologické prohlídky… ale asi taky záleží, co budeš dělat, na jakou pozici tam nastupuješ… protože pro práci v kolejišti absolvuješ pak různá proškolení a tak bych se nedivila, kdyby to nechtěli za tebe platit jen tak zbytečně, abys po zkušebce odešla na neschopenku… ale na druhou stranu je to už pár let, třeba je to nyní jinak…
Tolik lidí shání zaměstnání a nemůže sehnat a některé dělají toto, no doufám, že by to dostala zaplatit.
Fakt mi to leze na nerv, když vím jak dlouho jsem práci hledala já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ambriel Soudíš a nic nevíš! Chci změnit práci to ano. Ale nemyslím si že bych byla těhotná. Ovšem nechráním se při styku už půl roku takže náhoda je blbec a zrovna v období kdy jdu na vstupní prohlídku by byl první termín kdy by to šlo nejspíš zjistit kdybych náhodou těhotná byla. A promiň mi že chci vyšší plat a mít se líp a nechci se kvůli tomu přestat snažit o druhého potomka. Spíš mě zajímalo zda na to má zaměstnavatel právo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero děkuji za odpověď. Ani jsem nečekala že setu rozpoutá taková diskuze o ničem. Mám nastoupit na pozici Operátorka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolmenka píše:
@Ambriel Soudíš a nic nevíš! Chci změnit práci to ano. Ale nemyslím si že bych byla těhotná. Ovšem nechráním se při styku už půl roku takže náhoda je blbec a zrovna v období kdy jdu na vstupní prohlídku by byl první termín kdy by to šlo nejspíš zjistit kdybych náhodou těhotná byla. A promiň mi že chci vyšší plat a mít se líp a nechci se kvůli tomu přestat snažit o druhého potomka. Spíš mě zajímalo zda na to má zaměstnavatel právo.
právo na to nemají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero A můžeš mi tedy blíže popsat prohlídku? Co prohlížejí a co po mě budou asi chtít? A jak si byla spokojená s touto prací? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit