Všude vejce - co z nich :)

1249
26.4.11 15:19

všude vejce....:)))

hezké odpoledne..
mám doma asi 100vajec,potřebuji jen ňáký nápad,co s nima,pomazánku umím :mrgreen:
ps:vejce jsou vařená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
26.4.11 15:21

házet z okna :lol: :lol: Ne promiň, blbej vtip… :mrgreen:

co zkusit nějaký zeleninový salát s vajíčkama.. nebo bramborový salát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
26.4.11 15:22
Monny89 píše:
házet z okna :lol: :lol: Ne promiň, blbej vtip… :mrgreen:co zkusit nějaký zeleninový salát s vajíčkama.. nebo bramborový salát :nevim:

náhodou supr,naproti bydlí tchýně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
26.4.11 15:24

my jich máme jen 15, ale bude kulajda a pomazánka
co třeba sekanou uvnitř s vejcem? Vaječná huspenina? rybičková pomazánka s vejcem, pomazánka z moravanky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.4.11 15:26

nebo vaječná tlačenka je moc dobrá nebo já dávám vařené vejce do zapečených brambor normálně na kolečka nakrájené, jukni na net, tak určo nějaké recepty budou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.4.11 15:26
terdule píše:
Monny89 píše:
házet z okna :lol: :lol: Ne promiň, blbej vtip… :mrgreen:co zkusit nějaký zeleninový salát s vajíčkama.. nebo bramborový salát :nevim:

ale máš je bohužel už vařený :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
26.4.11 15:27
Peettrraa píše:
nebo vaječná tlačenka je moc dobrá nebo já dávám vařené vejce do zapečených brambor normálně na kolečka nakrájené, jukni na net, tak určo nějaké recepty budou :-)

Jooo tlačenka se to jmenuje ne huspenina, já si na to slovo nemohla vzpomenout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
26.4.11 15:28

Vařenýma to bude aspoň víc bolet :mrgreen: no ne?

• Citovat
  • Upravit
12154
26.4.11 15:28
terdule píše:
Monny89 píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
26.4.11 15:33
Monny89 píše:
terdule píše:
Monny89 píše:
ale máš je bohužel už vařený :think: :mrgreen:

zas škoda vajec,jsou moc pěkný,ona si zaslouží takový ty voňavoučký,jak na nich slepičky dlouho sedí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
26.4.11 15:37
lleennttiillkkaa píše:
Peettrraa píše:
nebo vaječná tlačenka je moc dobrá nebo já dávám vařené vejce do zapečených brambor normálně na kolečka nakrájené, jukni na net, tak určo nějaké recepty budou :-)
Jooo tlačenka se to jmenuje ne huspenina, já si na to slovo nemohla vzpomenout :D

zítra budou francouzáčky…dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.4.11 16:19

a já mám letos takovou radost, že mi nějaká zbylo!!! protože už roky jsme neměli ani pomazánku…
moje máma dělávala vždy po velikonocích ruské vejce… koupila vlašák.. a majonézu.. a dělala ho z vařených vajec doma..
pomazánku.. špenát s vejcem… popř. fazolkovou omáčku s vejcem… do bílé polívky namačkat vařené vajíčko… pštrosí vejce (zabalit vařené vejce do sekané) no prostě je toho asi dost…
právě dělám pomazánku! mňam! :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ynax1
26.4.11 16:20

mám jich 30, dost jich vyházím, protože nevím, čím to lidi barví - uvnitř jsou barevná - modrá, červená… další vejce pouští barvu když na ně sáhnu mokrou rukou, tak ty letěly taky, zblo 15 udělala jsem pomazánku, vajíčka naše rodina stejně moc nejí, takže to nehrotím

• Citovat
  • Upravit
Bin
465
26.4.11 16:21

já ještě dělávám škvarkovou, ale tam jdou tak max 3 ks…to si taky nepomůžeš a hlavně další pomazánka, že… :think: já bych je asi různě rozdala a podělila se s ostatníma co maj radi pomazánky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
26.4.11 16:23
terdule píše:
Monny89 píše:
:palec: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí