Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
hezké odpoledne..
mám doma asi 100vajec,potřebuji jen ňáký nápad,co s nima,pomazánku umím ![]()
ps:vejce jsou vařená
házet z okna
Ne promiň, blbej vtip… ![]()
co zkusit nějaký zeleninový salát s vajíčkama.. nebo bramborový salát ![]()
Monny89 píše:
házet z okna![]()
Ne promiň, blbej vtip…
co zkusit nějaký zeleninový salát s vajíčkama.. nebo bramborový salát
náhodou supr,naproti bydlí tchýně… ![]()
my jich máme jen 15, ale bude kulajda a pomazánka
co třeba sekanou uvnitř s vejcem? Vaječná huspenina? rybičková pomazánka s vejcem, pomazánka z moravanky…
nebo vaječná tlačenka je moc dobrá nebo já dávám vařené vejce do zapečených brambor normálně na kolečka nakrájené, jukni na net, tak určo nějaké recepty budou ![]()
terdule píše:Monny89 píše:náhodou supr,naproti bydlí tchýně…
házet z okna![]()
Ne promiň, blbej vtip…
ale máš je bohužel už vařený
![]()
Peettrraa píše:
nebo vaječná tlačenka je moc dobrá nebo já dávám vařené vejce do zapečených brambor normálně na kolečka nakrájené, jukni na net, tak určo nějaké recepty budou
Jooo tlačenka se to jmenuje ne huspenina, já si na to slovo nemohla vzpomenout ![]()
házet z okna![]()
Ne promiň, blbej vtip…
Monny89 píše:terdule píše:ale máš je bohužel už vařenýMonny89 píše:náhodou supr,naproti bydlí tchýně…
házet z okna![]()
Ne promiň, blbej vtip…
![]()
zas škoda vajec,jsou moc pěkný,ona si zaslouží takový ty voňavoučký,jak na nich slepičky dlouho sedí… ![]()
lleennttiillkkaa píše:Peettrraa píše:Jooo tlačenka se to jmenuje ne huspenina, já si na to slovo nemohla vzpomenout
nebo vaječná tlačenka je moc dobrá nebo já dávám vařené vejce do zapečených brambor normálně na kolečka nakrájené, jukni na net, tak určo nějaké recepty budou
zítra budou francouzáčky…dík ![]()
a já mám letos takovou radost, že mi nějaká zbylo!!! protože už roky jsme neměli ani pomazánku…
moje máma dělávala vždy po velikonocích ruské vejce… koupila vlašák.. a majonézu.. a dělala ho z vařených vajec doma..
pomazánku.. špenát s vejcem… popř. fazolkovou omáčku s vejcem… do bílé polívky namačkat vařené vajíčko… pštrosí vejce (zabalit vařené vejce do sekané) no prostě je toho asi dost…
právě dělám pomazánku! mňam!
![]()
mám jich 30, dost jich vyházím, protože nevím, čím to lidi barví - uvnitř jsou barevná - modrá, červená… další vejce pouští barvu když na ně sáhnu mokrou rukou, tak ty letěly taky, zblo 15 udělala jsem pomazánku, vajíčka naše rodina stejně moc nejí, takže to nehrotím
já ještě dělávám škvarkovou, ale tam jdou tak max 3 ks…to si taky nepomůžeš a hlavně další pomazánka, že…
já bych je asi různě rozdala a podělila se s ostatníma co maj radi pomazánky ![]()
házet z okna![]()
Ne promiň, blbej vtip…