Všude vejce - co z nich :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
26.4.11 16:23
Bin píše:
já ještě dělávám škvarkovou, ale tam jdou tak max 3 ks…to si taky nepomůžeš a hlavně další pomazánka, že… :think: já bych je asi různě rozdala a podělila se s ostatníma co maj radi pomazánky :mrgreen:

když on jich má po včerejšku každý dost :mrgreen: já už je loupu i psovi,ale děsně po nich smrdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
26.4.11 16:26
terdule píše:
Bin píše:
já ještě dělávám škvarkovou, ale tam jdou tak max 3 ks…to si taky nepomůžeš a hlavně další pomazánka, že… :think: já bych je asi různě rozdala a podělila se s ostatníma co maj radi pomazánky :mrgreen:
když on jich má po včerejšku každý dost :mrgreen: já už je loupu i psovi,ale děsně po nich smrdí :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: tak jsem si představila jak pes po nich smrdí…taky máme psa a tak přesně vím, jak to vypadá :mrgreen:

no a my nemáme třeba žádný…hoď sem nějaký :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.4.11 16:29

Udělala bych plněnou sekanou, francouzký brambory, koprovku s vajíčkem, brokolici s vařeným vejcem a sýrovou omáčkou…
Sice cholesterol jak bejk - ale ňamky neskutečný :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
26.4.11 16:30
Bin píše:
terdule píše:
Bin píše:
když on jich má po včerejšku každý dost :mrgreen: já už je loupu i psovi,ale děsně po nich smrdí :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: tak jsem si představila jak pes po nich smrdí…taky máme psa a tak přesně vím, jak to vypadá :mrgreen:

no a my nemáme třeba žádný…hoď sem nějaký :palec: :mrgreen:

tak my nemáme žádnýho ratlíka,je to asi tak 45kg labrador a náš milostpán venku nehajá,má v chodbě kobereček a tam spinká,takže ráno projít chodbou…na žaludek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
26.4.11 16:31
Lucyus12 píše:
Udělala bych plněnou sekanou, francouzký brambory, koprovku s vajíčkem, brokolici s vařeným vejcem a sýrovou omáčkou…
Sice cholesterol jak bejk - ale ňamky neskutečný :palec: :mrgreen:

to můžu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
28.4.11 13:46

Holky a jak děláte francouzský brambory s vařených vajec? To to ještě zalijete vajčkem nebo už ne? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
28.4.11 14:09

Já už je nezalívám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
28.4.11 14:30

sice pozdě ale tak na příště…já dělám plněný vajíčka…oloupat, rozkrojit napůl a do misky vydlabu vnitřky, přidám na jemno nasekanou cibuli, trošičku červený papriky, sůl, pepř, lžičku hořčice a worchestrovou omáčku…a aby se to líp míchalo tak přidám buď jogurt, nebo zakysanou smetanu nebo majolku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
28.4.11 16:07
Kája píše:
Holky a jak děláte francouzský brambory s vařených vajec? To to ještě zalijete vajčkem nebo už ne? Díky

Já to dělám jen takovou rychlovku, jedno patro brambory na kolečka, osolit, 2. patro vejce na kolečka, sůl pepř, třetí zase brambory, sůl, 4. osmahlý salám na kostičky s více oleje, aby to promastilo, a na vrch zase brambory na kolečka a zaliju to teda vejci někdy je naředím trochu mlékem. je to rychlé a celkem dobré ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
2.8.12 14:21

Nemáte nějaký recept na buchtu s hodně vejci. Mám jich v lednici 80:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
2.8.12 14:31

@vicca Jakýkoli piškot. Minimum je šest vajec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
2.8.12 14:51

Tak třeba na míšu jde 12 vajec na jednu várku mám napsáno 6 ale dělám dvojitou várku takže 12 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.8.12 14:54

Jo, piškot, třeba kinder mléčný řez, http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
nebo piškotovou bábovku http://www.recepty.cz/…ovka-ii-9753

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport