Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Bin píše:
já ještě dělávám škvarkovou, ale tam jdou tak max 3 ks…to si taky nepomůžeš a hlavně další pomazánka, že…já bych je asi různě rozdala a podělila se s ostatníma co maj radi pomazánky
když on jich má po včerejšku každý dost
já už je loupu i psovi,ale děsně po nich smrdí ![]()
terdule píše:Bin píše:když on jich má po včerejšku každý dost
já ještě dělávám škvarkovou, ale tam jdou tak max 3 ks…to si taky nepomůžeš a hlavně další pomazánka, že…já bych je asi různě rozdala a podělila se s ostatníma co maj radi pomazánky
já už je loupu i psovi,ale děsně po nich smrdí
tak jsem si představila jak pes po nich smrdí…taky máme psa a tak přesně vím, jak to vypadá ![]()
no a my nemáme třeba žádný…hoď sem nějaký
![]()
Udělala bych plněnou sekanou, francouzký brambory, koprovku s vajíčkem, brokolici s vařeným vejcem a sýrovou omáčkou…
Sice cholesterol jak bejk - ale ňamky neskutečný
![]()
Bin píše:terdule píše:Bin píše:když on jich má po včerejšku každý dost
já už je loupu i psovi,ale děsně po nich smrdí
no a my nemáme třeba žádný…hoď sem nějaký
![]()
tak jsem si představila jak pes po nich smrdí…taky máme psa a tak přesně vím, jak to vypadá
![]()
tak my nemáme žádnýho ratlíka,je to asi tak 45kg labrador a náš milostpán venku nehajá,má v chodbě kobereček a tam spinká,takže ráno projít chodbou…na žaludek ![]()
Lucyus12 píše:
Udělala bych plněnou sekanou, francouzký brambory, koprovku s vajíčkem, brokolici s vařeným vejcem a sýrovou omáčkou…
Sice cholesterol jak bejk - ale ňamky neskutečný![]()
to můžu… ![]()
Holky a jak děláte francouzský brambory s vařených vajec? To to ještě zalijete vajčkem nebo už ne? Díky
sice pozdě ale tak na příště…já dělám plněný vajíčka…oloupat, rozkrojit napůl a do misky vydlabu vnitřky, přidám na jemno nasekanou cibuli, trošičku červený papriky, sůl, pepř, lžičku hořčice a worchestrovou omáčku…a aby se to líp míchalo tak přidám buď jogurt, nebo zakysanou smetanu nebo majolku ![]()
Kája píše:
Holky a jak děláte francouzský brambory s vařených vajec? To to ještě zalijete vajčkem nebo už ne? Díky
Já to dělám jen takovou rychlovku, jedno patro brambory na kolečka, osolit, 2. patro vejce na kolečka, sůl pepř, třetí zase brambory, sůl, 4. osmahlý salám na kostičky s více oleje, aby to promastilo, a na vrch zase brambory na kolečka a zaliju to teda vejci někdy je naředím trochu mlékem. je to rychlé a celkem dobré ![]()
Nemáte nějaký recept na buchtu s hodně vejci. Mám jich v lednici 80:)
Tak třeba na míšu jde 12 vajec na jednu várku mám napsáno 6 ale dělám dvojitou várku takže 12 ![]()
Jo, piškot, třeba kinder mléčný řez, http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
nebo piškotovou bábovku http://www.recepty.cz/…ovka-ii-9753