Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No jo deti my jdeme do obchodu a vidi pizzu a jak to asi hlásá přes celý obchodak:-D:-D:-D pi*aaa
@smudlik.esta píše:
@terinka4444 ale jo, už je to lepší. Určitě lip než předtím. Vždycky může být hůř. Jenom mám přísný klidový režim, straší mě nemocnici, tak se snažím odpočívat, ikdyž to jde málokdy. Ale malá je zlatíčko. Teď o víkendu za ni byl tatínek. Akorát ji popletl hlavu
@Jannys malá když vidí pizzu tak dělá huhuhu, jako opice. Každého to vždycky pobaví:-D
@terinka4444 moc děkuji. To nejhorší máme za sebou, ještě mě toho hodně čeká. Ale ženský zvládnou snad úplně všechno.
@smudlik.esta píše:
@terinka4444 moc děkuji. To nejhorší máme za sebou, ještě mě toho hodně čeká. Ale ženský zvládnou snad úplně všechno.
@trpaslinka Jo jo, „chci piči“ u nás taky dlouho vládlo…
NAše malá taky pořád něco vidí a když se zakoukám, tak to tam orpavdu je. Děti jsou neskutečně vnímavý.
@avm3 no kdyby viděla mouchy, nebo tak ale slony:-D třeba minule viděla v televizí hrocha, tak se ptám co to je? Odpověď máma
tak si třeba mysli o lidech, že jsou sloni:-D
@smudlik.esta píše:
@avm3 no kdyby viděla mouchy, nebo tak ale slony:-D třeba minule viděla v televizí hrocha, tak se ptám co to je? Odpověď mámatak si třeba mysli o lidech, že jsou sloni:-D
Moje sestřenice, když byla malá, viděla všude sovy a nosila v ruce imaginární housle
. Je to jen bujná dětská představivost.
Teď jsem se pobavila.
![]()
Nedávno jsem pro malého přišla do školky a děti tam paní učitelce říkají buď jménem - Mája nebo teta Mája. A ten den asi Mája pískala na flétnu (nebo jen pusou, nevím) a malý slyšel ještě ve třídě (před Májou) nějaké zapískání a říka: "Mája pi. ča. (píská)
![]()
@lovesmile
my před chvílí vstávaly, malá seděla v kuchyni a jedla snídani, najednou vidím jak máchá rohlíkem ve vzduchu a říká mňam mňam, říkám ji koho krmí, tak zase slona. Já z ni fakt už nemůžu:-)
@smudlik.esta píše:
@lovesmilemy před chvílí vstávaly, malá seděla v kuchyni a jedla snídani, najednou vidím jak máchá rohlíkem ve vzduchu a říká mňam mňam, říkám ji koho krmí, tak zase slona. Já z ni fakt už nemůžu:-)
Dík za pobavení, to jsou super storky, se tu řehtám jako kůň
Skoro začínám litovat, že už mi obě děti mluví srozumitelně
I když pak nastávají situace jako „Mami, ta paní je ale tlustá, že?“ ![]()