Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Je tu takova? Ve ktere by se resily radosti a strasti denniho zivota nebo tak? Pojdte si povidat. Ja zacnu: „ahoj rada vas poznavam, ci jste dnes delaly?“
@Kofolová píše:
Je tu takova? Ve ktere by se resily radosti a strasti denniho zivota nebo tak? Pojdte si povidat. Ja zacnu: „ahoj rada vas poznavam, ci jste dnes delaly?“
ahoj, taky Te zdravím. raději se neptej. honila jsem se jak blazen. a to me nikdo nenutil, jsem cvok? Co ty?
Netuším, za tu je.. ale já mám dneska extra radost.. mazlík prošel důležitým vyšetřením a výsledky jsou super
![]()
@tasa píše:
ahoj, taky Te zdravím. raději se neptej. honila jsem se jak blazen. a to me nikdo nenutil, jsem cvok? Co ty?
Ja nic moc. Vareni a tak. Takze dnes jen nudny den. Zabava zacina az deti usnou
@martina.se píše:
Netuším, za tu je.. ale já mám dneska extra radost.. mazlík prošel důležitým vyšetřením a výsledky jsou super![]()
Parada gratuluji ![]()
U nas dnes taky dobry den, piňdě se zacina plazit, klidek konci ![]()
Ahoj, tak já jsem ve špitále, takže budu za pokec moooc ráda!
@Lanna píše:
U nas dnes taky dobry den, piňdě se zacina plazit, klidek konci
neboj, taky to skonci, ještě budes vzpomínat, jake to bylo, když bylo pinde malinke
U mě taky nudný den, ráno nákup, vaření. Celý den propršeny, takže nic moc. Dítě spí, chlap v práci takže nuda pokračuje ![]()
@Kofolová píše:
Parada gratuluji
díky.. mám fakt radost.. tuším, že takhle dobré výsledky nečekal ani dr..
Na druhou stranu se nám nedaří sehnat auto, které chceme, takže bída
![]()
@Ester13 píše:
Ahoj, tak já jsem ve špitále, takže budu za pokec moooc ráda!
Copak tě trápí?
@tasa ja si to uzivam, je u toho hrozne vtipna jak ma radost, ze se naucila neco noveho
akorat ji to zatim jede spis dozadu ![]()
@hami1 Zítra jdu na velkou břišní operaci, tak jsem ráda za pokec, protože tato noc bude asi dlouhá ![]()
@Ester13 píše:
@hami1 Zítra jdu na velkou břišní operaci, tak jsem ráda za pokec, protože tato noc bude asi dlouhá