Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky z toho kvetete jako já? Tato věta mě na bazárcí fakt dostává. Nebo ještě s přídavkem netřeba představovat
Hledala jsem teď synovy něco zimního a tento popis fakt nechápu. Místo aby napsaly nynější stav oblečení, tak toto ![]()
Já teď dala zrovna dneska na prodej mluvícího pejska od fisher price a taky jsem tam napsala jen, že netřeba popisovat. Jen že je v perfektním stavu a je to ten nový typ v česko-anglické verzi
![]()
@Liz a které to jsou? Já si pod takovým popiskem představím tu modrou příšernost, co jsme nosili v 80. letech, ale to se snad už teď nevyrábí ![]()
@terinka4444 já to nechápu, protože většinu hadrů většinou neznám. Prjska od Fischer Price jsem také v životě neviděla ![]()
@Liz píše:
@terinka4444 já to nechápu, protože většinu hadrů většinou neznám. Prjska od Fischer Price jsem také v životě neviděla
@Etcetera78 píše:
@Liz a které to jsou? Já si pod takovým popiskem představím tu modrou příšernost, co jsme nosili v 80. letech, ale to se snad už teď nevyrábí
Já taky!
s gumičkou pod patu
![]()
@terinka4444 ale zase, když jsi popsala jaký je to typ, tak si klidně popis přečtu na internetu, tohle mi tak hrozný nepřipadá, jako u těch hadrů ![]()
@Liz píše:
@terinka4444 ale zase, když jsi popsala jaký je to typ, tak si klidně popis přečtu na internetu, tohle mi tak hrozný nepřipadá, jako u těch hadrů
No ale zase u těch tepláků, když napíše, všem známé, je jasné, že jsou předražené, páč jsou to ty žádané známé. navíc vidíš fotku, jak vypadají
a já si vždycky řeknu, jéje, zase něco, co znají všichni a já ne ![]()
@Liz pokud je to např next tak se to píše j teda vždy popisuju jasný stav
tak bych klidně položila dotaz nebo mrkla k jinému prodejci ![]()
@Etcetera78 Napadlo me to stejne a i se mi vybavila ta desna guma pod patu ![]()
Já zase miluju: na rukávu flíček, žmolíčky, ale parádu ještě udělá
![]()