Všem velmi známé tepláky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
15.10.14 15:09
@Liz píše:
Taky z toho kvetete jako já? Tato věta mě na bazárcí fakt dostává. Nebo ještě s přídavkem netřeba představovat 8o Hledala jsem teď synovy něco zimního a tento popis fakt nechápu. Místo aby napsaly nynější stav oblečení, tak toto :roll:

8o 8o To se fakt někde píše? Ukaž fotku takových tepláků, protože já je fakt neznám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A taky bych si představila něco hnusně světle modrého s gumkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
15.10.14 15:09

@Markéta80 proč zrovna Next? Já třeba věci z Nextu vůbec neznám :think: Když hledám tepláky na narazím na tento popis, tak nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.14 15:11
A šikovná maminka určitě opraví :mrgreen: hele já teď prodávala po dceři pěknou soupravu bundy a oteplováků, potřebuju to rychle před zimou porodat, nemžeme se tu hnout, tak za 100,– A kupující se ptala na výšku vodního sloupce, jak je to nepromokavé, jaké byly, a to prosím doslovně, zátěžové zkoušky souparavy v terénu…a další perličky. Popravdě jsem měla chuť hodit to do popelnice :lol:
@Kili22 píše:
Já zase miluju: na rukávu flíček, žmolíčky, ale parádu ještě udělá :lol: :lol: :lol: :pocitac: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680

Kdyz to hodim do googlu, tak jsou to ty od nightworku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22

U nextu to hodně píšou, taky na to kolikrát čumím na ty hlášky 8o

• Citovat
  • Upravit
69235
15.10.14 15:12
Neznáš next 8o z které planety pocházíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Liz píše:
@Markéta80 proč zrovna Next? Já třeba věci z Nextu vůbec neznám :think: Když hledám tepláky na narazím na tento popis, tak nechápu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
15.10.14 15:12
@brulinka píše:
8o 8o To se fakt někde píše? Ukaž fotku takových tepláků, protože já je fakt neznám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A taky bych si představila něco hnusně světle modrého s gumkou. :mrgreen:

jo jo a nepíšou to jen u tepláků. Viděla jsem to u triček, mikin i zimních kombinéz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
15.10.14 15:13
@terinka4444 píše:
A šikovná maminka určitě opraví :mrgreen: hele já teď prodávala po dceři pěknou soupravu bundy a oteplováků, potřebuju to rychle před zimou porodat, nemžeme se tu hnout, tak za 100,– A kupující se ptala na výšku vodního sloupce, jak je to nepromokavé, jaké byly, a to prosím doslovně, zátěžové zkoušky souparavy v terénu…a další perličky. Popravdě jsem měla chuť hodit to do popelnice :lol:

stovecka ke stovecce a je z toho milion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
15.10.14 15:14

@terinka4444 :mrgreen: a jak to dopadlo? Koupila to aspoň??

• Citovat
  • Upravit
Liz
2064
15.10.14 15:15
@terinka4444 píše:

Ne že bych neznala značku Next. Kupovala jsem jí dost když jsem žila v Anglii. Tady mi to připadá předražený a pro děti někdy i špatně šitý. Nikdy do Nextu nakupovat nechodim, tak že jednotlivé oblečení opravdu neznám. Možná bych poznala, že je obleček z nextu, když uvidím u dvouměsíčího miminka knoflíky u šatiček na zádech. To jiná značka opravdu nedělá.

Příspěvek upraven 15.10.14 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.10.14 15:16
@terinka4444 píše:

já třeba taky netuším, které tepláky všichni znají z Nextu. Možná bych ještě pochopila Lidl, ten je valné většině taky dobře známý :-D

ale popisky „Top stav, jen pár žmolíků a malinko rozdrbané na kolenou“ se mi taky tuze líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
15.10.14 15:19

@Liz next a podobné značky mají už známou kvalitu tak pak netřeba popisovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
15.10.14 15:23

@Markéta80 mě právě zrovna Next moc kvalitní nepřipadá. Hlavně pro děti do roka. Měla jsem všechno oblečení pro dceru do roka nakoupené z nextu v Anglii a spustu z nich bylo šité jak na dospělé, ale menší. Průramky malé, knoflíky na zádech u velikosti tři měsíce a podobně. Jako prvorodičku mě to netrklo, až když se narodila, tak jsem zjistila, co jsem tam koupila za blbosti. To si myslím, že by se třeba Lindexu nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.14 15:25

Známá ježečková kolekce :mrgreen: no asi tak, ono netřeba představovat, protože 800 za použitou bundu s jedním našitým ježkem dá jen cvok, co musí mít ježečkovou kolekci, a ten to zná. Běžný smrtelník na to nezareaguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.10.14 15:30

@Liz nedávno jsem narazila na inzerát bodyčka od Lindexu asi za 200 jen dvakrát prané ale má žmolíky, které se udělaly hned po prvním praní, měla jsem sto chutí paní napsat že zřejmě nikdy neviděla nové body z lindexu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí