Všem velmi známé tepláky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
15.10.14 15:31

@terinka4444 náhodou mi dnes přišel balíček se známou bundou z příšerkové kolekce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.14 15:32
@anickadomnik píše:
@terinka4444 náhodou mi dnes přišel balíček se známou bundou z příšerkové kolekce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
15.10.14 15:34

Hodně nakupuju na mimibazaru a často mě taky berou mdloby, když to čtu :-). Dobrá hláška je: „po naší adélce“. Mě fakt nezajímá, jak se jmenuje jejich dítě…
Pak je často nošená věc (jen se žmolíky, flíčky a odřeným rukávem) za 70% ceny nové, to pak fakt čučim. Některé ženské nemají soudnoust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
15.10.14 15:35

Jsem se posmála, občas si připadám jak marťan, že neznám všem známé tepláčky či bundičku, tak jsem ráda, že nejsem za marťana sama :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. A vodní sloupec taky dobrý :roll: :lol:.
Já všeobecně nerada prodávám či nakupuju přes net, radši to odnesu do bazaru, ať si to kupující prohlídne naživo, a buď koupí, nebo nechá ležet a navíc jsem ušetřena vymýšlení větiček typu: všem známé krásné tričenko, pod krkem flek od borůvek, ale šikovná maminka zaplácne nažehlovačkou :jazyk:, cena 250 vočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.14 15:36
To je nic proti zném Tchibo soupravě 3v1. Ony se použité klidně po dvou dětech svého času prodávaly za 1000,1200 a víc. Jsem si vždycky říkala, co to musí být. Pak jsme na ni jednou narazila v Německu v obchodě, jako pěkná, jako všechny jiné značky, ale stála necelých 30EURo
@Pipi 00 píše:
Hodně nakupuju na mimibazaru a často mě taky berou mdloby, když to čtu :-). Dobrá hláška je: „po naší adélce“. Mě fakt nezajímá, jak se jmenuje jejich dítě…
Pak je často nošená věc (jen se žmolíky, flíčky a odřeným rukávem) za 70% ceny nové, to pak fakt čučim. Některé ženské nemají soudnoust.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.10.14 15:36
@terinka4444 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

paní asi neměla moc představu za kolik se běžně nošený next prodává bunda je jak nová, nemá ani ty drobné vady a běžné známky nošení jak často vidím v inzerátech a ve finále se z toho vyklube díra o velikosti 10 cm a ačkoli next moc nemusím a raději nakupuju v lindexu, tak tahle se mi líbí a navíc ji mám za 220 kč :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
15.10.14 15:38

@anickadomnik asi tak, to je taky hrůza. Vždycky, když kupuju třeba zimní věci, tak jdu nejdřív na bazárek, abych se podívala jestli něco pěkného nenajdu a pak většinou koupim něco novýho za dardu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
15.10.14 15:41

@Liz já v nextu občas něco vezmu ale hodně vybíram, poslední roky nic moc no, po prvnim tady mam ještě legendární zelenou budu s pletenými rukávy :mrgreen:, lindex mam ráda a když mají slevy tak je to fajn, sehnala jsme tam loni manžestráky pro malou asi za 100 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.10.14 15:43

@Markéta80 mě se ten známej next zdá že kvalitou je na tom snad hůř než tesco, všechno mi to vždy rychle sežmolkatělo atd. :nevim: :nevim: možná jsem měla štěstí na blbý kusy nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397

@anickadomnik :palec: :palec: to se někdy povede ale já na to štěstí nemam takže většinou beru nové ale právě v lindexu vždy z výprodeje nebo pokud je tam něco čemu nejde odolat, naštěstí muminci už v nové kolekci snad nejsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064

@terinka4444 zrovna v Tchibu jsem teď koukala na zimní komplet pro syna. Cena docela dobrý, na pohled také pěkný, ale ta tíha. Bylo to těžký jak moje zimní bunda. Má velikost 98, ale je to docela hubeňour, když si představim, že by to měl chudák tahat, tak by mi ho bylo uplně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.10.14 15:46

@Markéta80 mumínkovou kolekci jsem taky měla ráda a i tu cirkusovou, zrovna to tu mám na hromadě připravené na focení, bo mám dítě hubené a jak přestalo nosit plenky tak mu všechno padá :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.10.14 15:47

@Liz tchibo prý už není to co dříve, slyšela jsem od několika mamin, který tam ty soupravy kupovaly před 5ti a více lety že už je neberou prý kvalita šla do kopru :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
15.10.14 15:47

Já jsem včera u nás koupila známou opičkovou chlupatku a džíny k tomu za krásných 110kc dohromady :mrgreen:
Takovou radost jsem dlouho neměla. Pokukovala jsem po ni dlouho ale za 400 Kč nosene a ještě přesně s popiskem jako nova jen dírka tuhle, flicek tamhle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
15.10.14 15:48
@terinka4444 píše:
To je nic proti zném Tchibo soupravě 3v1. Ony se použité klidně po dvou dětech svého času prodávaly za 1000,1200 a víc. Jsem si vždycky říkala, co to musí být. Pak jsme na ni jednou narazila v Německu v obchodě, jako pěkná, jako všechny jiné značky, ale stála necelých 30EURo

Mně se často stane, že skončím tím, že to koupím radši nové. Navíc prodávájící často udává dost nadnesenou původní cenu. Možná to za to koupila, ale prostým gúglením najdeš často cenu mnohem nižší v nějakém výprodeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí