Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luciemax
Já nikoho neodsuzuji. Ale snaž se trošku vžít do celé té situace. Kamarádka se snaží o dítě, dostala injekci aby ovulovala a mohla otěhotnět. Normální žena skočí doma na svého přítele nebo manžela a ne na prvního kolegu na večírku, se kterým to dítě zřejmě neplánuje. A napadne mě otázka, jestli to takhle dělá běžně a užívá si s každým na potkání a spoléhá na to, že neovuluje a tedy neotěhotní a chudák přítel má doma promiskuitní lehkou děvu která by chtěla dítě..a pak zapomene třeba jednou i To, že má doma dítě a kdoví co ji ještě napadne dalšího… nemá třeba schizofrenii?
@Modesta píše:
Kdybyste to někdo příště citoval… Takhle z toho mám prd
@Modesta píše:
Kdybyste to někdo příště citoval… Takhle z toho mám prd
Přesně. Jo, tak to je, když člověk zaváhá.
@unuděná píše:
Jasně, že je to možné.
Někdo, kdo zapomene, že se s partnerem snaží o dítě a vzpomene si na to až po 6 sekundách zásunu kolegy, by snad ani děti mít neměl
@Anonymní píše:
@lachtanice86 zkráceně - KAMARÁDKA neměla ovulaci, došla si k doktorovi pro hormony, pak ale zapomněla, že by asi měla souložit jen s mandžou a rozdala si to na večírku s kolegou. Bylo to ale jen 10 vteřin, pak si uvědomila že vlastně ovuluje a nenechala ho dokončit prácia teď řeší, jestli může být z těch pár vteřin těhotná i když se kolega neudělal.
Takže nebýt to v těch 3 dnech, tak dílo dokončí? Řekla bych, ze kamarádka je štětka
Edit: jo ty nejsi zakladatelka
A já bych té kamarádce navíc poradila, ať si líp vybírá kamarádky, kterým svěřuje takové důvěrnosti. A nevykládá to takové, co to hned zatepla vyslepici na emiminu
@Luciemax píše: Ženy, nechci slyšet co je a není morální. Napíšu příběh jedné kamarádky a na co se dotazovala. Brala hormony na podporu ovulace, dostala injekci. Dle lékaře se měla snažit den před injekcí, v ten den a den poté. Stalo se to že byla na večírku a kolega ji sbalil. Chtěl si to s ní rozdat. Po několika vteřinách si uvědomila o co jí jde a ukončila to. Teď se boji, že i těch 6 nebo 10 vteřin mohlo způsobit to, že neví co potencionální prcek to bude. Neměla ovulaci a až hormony ji pomohly k tomu, aby ji vůbec měla. Kolega se samozřejmě nestihl udělat, ale jsou různé kapičky štěstí nebo jak se tomu říká 😃 já si myslím že v takto krátkém časovém úseku to je nemožné, ale nevím. Má někdo zkušenost? Stačily sekundy? Jak píšu, žádné morální řeči prosím, každá si o tom myslíme svojedíky
Ano, sekundy stačí… ![]()
To je story jak zapomněla jsem že chodím na dializu a vypila jsem lahev vína.
@Luciemax píše: Ženy, nechci slyšet co je a není morální. Napíšu příběh jedné kamarádky a na co se dotazovala. Brala hormony na podporu ovulace, dostala injekci. Dle lékaře se měla snažit den před injekcí, v ten den a den poté. Stalo se to že byla na večírku a kolega ji sbalil. Chtěl si to s ní rozdat. Po několika vteřinách si uvědomila o co jí jde a ukončila to. Teď se boji, že i těch 6 nebo 10 vteřin mohlo způsobit to, že neví co potencionální prcek to bude. Neměla ovulaci a až hormony ji pomohly k tomu, aby ji vůbec měla. Kolega se samozřejmě nestihl udělat, ale jsou různé kapičky štěstí nebo jak se tomu říká 😃 já si myslím že v takto krátkém časovém úseku to je nemožné, ale nevím. Má někdo zkušenost? Stačily sekundy? Jak píšu, žádné morální řeči prosím, každá si o tom myslíme svojedíky
Je možné, že otcem bude kolega, mojí kamarádce se stalo něco podobného, ale s tím rozdílem, že ona byla svobodná a nezadaná. Měla kamaráda s výhodami, na nějaké akci se krapet přiopili a ona si pak během „akce“ uvědomila, že si nevzal kondom, takže ho po chvilce přerušila, on se naštval a „dílo“ nedokončil, přesto otěhotněla, ač to byl ten měsíc jediný styk. Jen u ní to má šťastný konec, protože z kamaráda s výhodami se stal partner a později manžel
Jen předpokládám, že tohle jsi číst nechtěla ![]()
@Ema1984 píše:
Teda chudak chlap, po sesti sekundách musel skoncit😂
Tak snad ho ze slušnosti dodělala jinak… ![]()
Tak doktor myslel, že se má snažit doma a ne na večírku. Předpokládám že by se nic nemělo stát. Akorát by mě zajímalo, jestli by to dokončila, kdyby tu injekcí nedostala. A co se týká nevěry tak si raději sedím na rukách.
Doktor jí asi neřekl “snažte se, kde to jen půjde”😂. Ale pobavil mě text jak z Bravíčka “Milé bravíčko, má kamarádka má problém”😅
Kdyby chodila k memu byvalemu doktorovi, tak ten by mel radost, protoze bezne doporucuje si najit na otehotneni milence. ![]()
Ale k dotazu - mozne to samozrejme je.