Vtipné hlášky puberťáků/rodičů

Dana112
5.3.19 20:34

Vtipné hlášky puberťáků/rodičů

Ahoj, Četla jsem tu diskuse na vtipné hlášky malých dětí, ale já bych se teď chtěla se pobavit nad hláškami pubertaku, pubertaci jsou drzy, ale kolikrát jsou i dost vtipný ty jejich hlášky, ba dokonce někdy mají vtipný hlášky i rodiče a že se ma hodne s pubertakama nasmějem :lol: :lol:
Tak jakou hlasku řekli vaši pubertáci? a jakou vtipnou hlášku jste řekli vy jako rodiče?

Chci se trochu dneska odreagovat a pobavit tak proto základam tuhle diskusi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.3.19 20:51

Muj 15-tilety pubertak dostal tri 4 z matematiky.
A tak jsem ho sprdla , ze petky mi nosit nebude .
Syn na to:,,mamii klidd , hlavne , ze jsem zdravej a koho zajimaji znamky na stredni?
Ja :,, fajn , je to tvuj zivot delej di s nim co chces!
On:,,fakt? Ze mi porad rikas , co mam delat?
Ja:a to nejsi na sebe ani trochu hrdy , kdyz dostanes 1?
On :,,ne"
A ja :,,to ti nezalezi na tom , ze budes delat matiritu a pak vysku?
On:,,zalezi, ale nikojo nezajila jestli ksem mel z matiky 1 nebo 4 halvmi je ze jsem prolezl, az to zmeni muzem se o tom bavit"

Uz mi tak nicil nervy a ja mu na to nevedela , co odpovedet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.19 20:52

Pardon ma tam byt, 4 a 5 mi nosit nebudes

• Citovat
  • Upravit
7361
5.3.19 20:58
@Anonymní píše:
Pardon ma tam byt, 4 a 5 mi nosit nebudes

kliiid, 4 není kule, z té se nepropadá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24986
5.3.19 20:59
@Anonymní píše:
Muj 15-tilety pubertak dostal tri 4 z matematiky.
A tak jsem ho sprdla , ze petky mi nosit nebude .
Syn na to:,,mamii klidd , hlavne , ze jsem zdravej a koho zajimaji znamky na stredni?
Ja :,, fajn , je to tvuj zivot delej di s nim co chces!
On:,,fakt? Ze mi porad rikas , co mam delat?
Ja:a to nejsi na sebe ani trochu hrdy , kdyz dostanes 1?
On :,,ne"
A ja :,,to ti nezalezi na tom , ze budes delat matiritu a pak vysku?
On:,,zalezi, ale nikojo nezajila jestli ksem mel z matiky 1 nebo 4 halvmi je ze jsem prolezl, az to zmeni muzem se o tom bavit"Uz mi tak nicil nervy a ja mu na to nevedela , co odpovedet :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ma pravdu, taky jsem to brala takto :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.3.19 21:05

@Dana112 Zatím puberťáka nemám, ale celkem mě baví vyprávění mojí skvěle pohotové tchyně. Když jí její syn (můj manžel), chtěl naštvat tím, že by si začal něco s holkou ze sousedství - taková hodně hlučná rodina. Prý „co by jsi dělala, kdybych začal chodit s Janou?“
A tchýně na to: „no, já bych nedělala nic. Ty si ale uvědom, jakou budeš mít tchyni“ :lol:

Případně: „co bys dělala, kdybych si dal kroužek do nosu?“
A opět tchyně: „počkala bych do první rýmy a pak se ti děsně smála“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37269
5.3.19 21:18

Mě dostala před nějakou dobou ségra, něco pekla a mamka pořád chodila kolem a chtěla se jí do toho míchat a pomáhat, a ségra říká ta to nechá ať jenom kouká. Tak máma koukala a za chvíli ji do toho začla zase sahat a ségra vyjela a houkla na ni hlášku: „ocima se kouká, rukama se sahá“ :mrgreen: no mámu to odzbrojilo, se smíchem se radši vzdálila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14242
5.3.19 21:49

Dcera mela na gymplu češtinářku, ktera davala jednou tydne, aby si doma napsali nejakou slohovku (přes 2 stranky) na dane tema a hodnotila je hodne prisne, kdyz tam nebylo neco podle jeji predstav uz davala 4 8o.
A to jsme ty slohovky vzfycky vymysleli cely vecer :lol:.Jednou mela dcera slohovou praci na téma odvaha.
Vubec jsme netusili, jak mame začít, aby se to ucitelce libilo. A dcera proste rikala, ze to slohovku delat nevude, ze se ry ucitelce stejne bic nelibi
A tak muj přítel řekl moji dceri, at tam napise tuhle jedinou vetu ;TOHLE JE PANI UCITELKO ODVAHA. :mrgreen:
A ta ucitelka byla prave hodne prisna, tak jsme si rikali, ze nebat se anapsat tam jen tihle vetu a odevzdat, tak to hy byla velka odvaha :)

Uz maji letos nastasti jinou cestinarku a mame klidne vecery :potlesk:

Příspěvek upraven 05.03.19 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.19 21:51

Tak to hle se stalo primo me kdyz sem ja byla v puberte. Chtela jsem rodicum udelat radost a ze jim upecu babovku tak jsem si nasla recept a pekla. Kdyz rodice cca po 2h prisli a ptaly see co v ty troube pecu tak jsem rekla ze babovku a oni jak dlouho ji pecu tak ja ze 2 hodiny ale vubec se nechce upect a porad je v tekutym stavu tak mamka pohotove co jsem do ni dala ja vyndala recept a prerikala ji to. No a kdyz jsem rekla ze sem dala 3 az 4 hrnky oleje a ja ze sem na nich setrit nechtela tak jsem dala samozrejme 4 hrnky oleje chidak se zdesila a povida jak je to psane a ja 3/4 no a kamen urazu proc se neupekla se nasel pry to je ale trictvrte hrnku oleje no babovka se neupekla a ani pes to nechtel :lol: ale historkou se bavi dodnes. Nebo jsem chodila po byte zamyslena a v ruce drzela lampicku a natahovala sem se sni vsude mozne kdyz se me zeptali co zas vivadim tak ma odpoved byla ze mi nesviti tak hledam signal to uz se valeli smichy. Byla jsem mala dnes je to uz par let ale stale se tim bavi cela rodina :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.19 11:19
@debra.morgan píše: :mrgreen: :mrgreen: ma pravdu, taky jsem to brala takto :lol:

Me ta jeho lhostejnost leze na nervz :mrgreen: , no jo puberta je peklo :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.19 11:19
@_.Emilyyy píše:
Dcera mela na gymplu češtinářku, ktera davala jednou tydne, aby si doma napsali nejakou slohovku (přes 2 stranky) na dane tema a hodnotila je hodne prisne, kdyz tam nebylo neco podle jeji predstav uz davala 4 8o.
A to jsme ty slohovky vzfycky vymysleli cely vecer :lol:.Jednou mela dcera slohovou praci na téma odvaha.
Vubec jsme netusili, jak mame začít, aby se to ucitelce libilo. A dcera proste rikala, ze to slohovku delat nevude, ze se ry ucitelce stejne bic nelibi
A tak muj přítel řekl moji dceri, at tam napise tuhle jedinou vetu ;TOHLE JE PANI UCITELKO ODVAHA. :mrgreen:
A ta ucitelka byla prave hodne prisna, tak jsme si rikali, ze nebat se anapsat tam jen tihle vetu a odevzdat, tak to hy byla velka odvaha :)

Uz maji letos nastasti jinou cestinarku a mame klidne vecery :potlesk:

Příspěvek upraven 05.03.19 v 21:53
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
16778
6.3.19 11:22
@Kakika píše:
@Dana112 Zatím puberťáka nemám, ale celkem mě baví vyprávění mojí skvěle pohotové tchyně. Když jí její syn (můj manžel), chtěl naštvat tím, že by si začal něco s holkou ze sousedství - taková hodně hlučná rodina. Prý „co by jsi dělala, kdybych začal chodit s Janou?“
A tchýně na to: „no, já bych nedělala nic. Ty si ale uvědom, jakou budeš mít tchyni“ :lol:Případně: „co bys dělala, kdybych si dal kroužek do nosu?“
A opět tchyně: „počkala bych do první rýmy a pak se ti děsně smála“ :lol:

Je skvela, snad ji tento humor vydrzel. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.3.19 11:32

Syn přinesl 4 z dějepisu a Já-to se to nedokážeš naučit nazpaměť ......a On-ztráta času,vždyť oni ani ti co nám to napsali do knih si nejsou jisti zda ten či onen týpek bojoval s tím a nebo stímhle,natož kdy a kde to bylo,vždyť v každé učebnici je to jinak :D
Vyprskla jsem si kafe do klávesnice,jak mě uzemnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
6.3.19 13:27

Když jsem byla 17.leté tele, byla jsem u přítele na víkend. Tchýně v neděli dopoledne vylítla, že si musí něco zařídit a říká mi, tady je hovězí, v kredenci jsou sušené houby a udělej prosím roštenky. (Podezírám ji, že si nešla nic vyřídit, ale chtěla mě otestovat) já do té doby uvařila tak max vajíčka a to bylo v době internetového pravěku, takže recept žádný😀naštěstí k tomu nevyžadovala knedlík. No všechno jsem kupodivu zvládla, až na ty houby. Pořád to bylo divně do sladka. Prostě jsem si odbornice spletla sušené houby s křížalama a nasypala tam celou sklenici :mrgreen: tchýně to vzala sportovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
6.3.19 16:07
@Anonymní píše:
Tak to hle se stalo primo me kdyz sem ja byla v puberte. Chtela jsem rodicum udelat radost a ze jim upecu babovku tak jsem si nasla recept a pekla. Kdyz rodice cca po 2h prisli a ptaly see co v ty troube pecu tak jsem rekla ze babovku a oni jak dlouho ji pecu tak ja ze 2 hodiny ale vubec se nechce upect a porad je v tekutym stavu tak mamka pohotove co jsem do ni dala ja vyndala recept a prerikala ji to. No a kdyz jsem rekla ze sem dala 3 az 4 hrnky oleje a ja ze sem na nich setrit nechtela tak jsem dala samozrejme 4 hrnky oleje chidak se zdesila a povida jak je to psane a ja 3/4 no a kamen urazu proc se neupekla se nasel pry to je ale trictvrte hrnku oleje no babovka se neupekla a ani pes to nechtel :lol: ale historkou se bavi dodnes. Nebo jsem chodila po byte zamyslena a v ruce drzela lampicku a natahovala sem se sni vsude mozne kdyz se me zeptali co zas vivadim tak ma odpoved byla ze mi nesviti tak hledam signal to uz se valeli smichy. Byla jsem mala dnes je to uz par let ale stale se tim bavi cela rodina :lol:

3/4 hrnku oleje - taky dcera pekla bábovku a taky to četla jako 3 až 4 hrnky oleje 😀 naštěstí mi přišlo divný, že shání další láhev oleje 😀 Večer jsem to vyprávěla manželovi a ten odvětil, že je to lepší, než kdyby vařila knedlíky a krájela tři dny staré rohlíky 😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí