Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Spolužačka měla omluvenku, že se nemohla dostat ven z domu, ani dveřmi, ani okny. Vše zaváté sněhem. Takže čekala, až jim sousedé a rodina odchází dům a ona může jít do školy a rodiče do práce.
Nemám domácí úkol, sežrala mi ho andulka. Vtip byl v tom, že mi ta potvora opravdu okousala a pos… papír a já se to bála říct.
Mám první dítě. Dcera měla ve třech měsících klíště, pediatr mi řekl že pokud má z klíštěte boreliózu nebo encefalitida že to musím poznat. Nevím jak mám poznat že ji bolí hlava, má nevolnosti (zvrací neustále od narození, což je taky podle doktora normální ), bolesti kloubů, svalů, poruchu vidění, když mi neřekne že je nemocná.
Při další návštěvě ordinace mi řekla že ji žádné krevní testy dělat nebude, že boreliózu ani encefalitidu nemůže dostat, protože nakažená klíšťata jsou pouze v Praze a na jižní Moravě. Bydlím v Ostravě (v okolí mělo x děti a dospělých boreliózu nebo encefalitidu) a tohle mi řekne studovany doktor, věk přes 50 let.
Tohle nebyl první kiks pana doktora, už hledáme jiného.
@Anonymní píše:
Mám první dítě. Dcera měla ve třech měsících klíště, pediatr mi řekl že pokud má z klíštěte boreliózu nebo encefalitida že to musím poznat. Nevím jak mám poznat že ji bolí hlava, má nevolnosti (zvrací neustále od narození, což je taky podle doktora normální ), bolesti kloubů, svalů, poruchu vidění, když mi neřekne že je nemocná.
Při další návštěvě ordinace mi řekla že ji žádné krevní testy dělat nebude, že boreliózu ani encefalitidu nemůže dostat, protože nakažená klíšťata jsou pouze v Praze a na jižní Moravě. Bydlím v Ostravě (v okolí mělo x děti a dospělých boreliózu nebo encefalitidu) a tohle mi řekne studovany doktor, věk přes 50 let.
Tohle nebyl první kiks pana doktora, už hledáme jiného.
Klíště sedí v pražským bistru a čeká u dortu a latečka na koho si sedne. Sedí, srká brčkem to kafe a najednou
. Mimino. Hop, ani nezaplatí, klíště jedno
![]()
Tuto diskuzi zakládám, aby jste sem psaly hloupé, vtipné, špatné výmluvy vás, vašich dětí, nebo kohokoliv jiného.
Já začnu:
Když jsem chodila asi do páté nebo šesté třídy, tak jeden můj spolužák přišel pozdě, omluvil se a řekl učitelce, že mu zapadl autobus do sněhu. Ten problém je v tom, že byl červen.
Pokud máte taky nějakou vtipnou výmluvu, tak ji sem prosím napište!