Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My jsme moc spokojeni se zn. Cybex. Uz mame odnich druhou sedacku, do jine bych nesla. Meli jsmd tu pultikovou verzi, syn v ni byl krasne chraneny, opravdu jsem mela jistotu, ze je v ni v bezpeci
Ted uz mame nepultikovou pro starsi a taky jsem moc spokojena
Z bazaru bych sedacku nekupovala.
Omlouvam se, az ted jsem si vsimla, ze myslis sedacku vajicko. I tak si ale stojim za Cybexem ![]()
@Aqualinea Moc díky za info ![]()
Z bazaru jsem určitě nemyslela sedačku, to bych také nebrala, ale spíše tu základu (isofix) pod sedačku ![]()
Ale zrovna u Cybex vyjde fajn, do 3000,– Kč.
Zato FamilyFix je samozřejmě dražší než sedačky
![]()
U dcery jsem měla maxi cosi cabriofix a spokojenost, u druhého jsem pořídila cybex platinum Q a už bych neměnila.
přijde mi víc bezpečnější, hlubší a má ty sloupce proti bočnímu nárazu
My máme taky Cybex a super! Malymu je 14mesicu a pořád ho v ní vozime, takže bych šla do něj
.
My máme maxi-cosi cabriofix a i při 78cm, skoro 10m se tam vejde v pohodě. Já jsem s ní spokojená..kamarádka má Cybex a taky spokojenost ALE ani jedna jsme bohudiky neměly zátěžový test, takže si v tom děcka pěkně hoví. Já mám teda sedačku z druhé ruky, brala jsem ji od paní po jednom dítěti ještě s účtenkou v záruce včetně kočáru a byla jsem si jistá, že je nebourana.
@Chris12 dřív jsem na starší děti měla MC cabrio-fix, jednu kupovanou od známých a druhou novou. Pro mladší děti jsem před 4 roky kupovala tehdy novinku cybex cloud Q a naprosto skvělá sedačka, hlavně velmi prostorná, obě děti v ní jezdili téměř do 18 měsíců. Teď ji budu používat už na 3 dítě. Jedinou nevýhodu vidím ve vyšší váze sedačky.
@Chris12 Určitě bych vzala Cybex, maxi-cosi posledně nedopadly nejlépe v testech. Jinak základnu i vajíčko nové, v bazaru nevíte jestli nebyla základna bouraná a jak je stará, plasty vlivem UV záření a teplotními výkyvy ztrácí svoje vlastnosti, doporučované stáří sedačky při koupi je maximálně 5 let, aby byla aspoň rok použitelná.
@Heivka Jojo, ohledně těch plastů jsem taky přemýšlela, ale zrovna u Cybex bych určitě základnu novou kupovala ![]()
Tak moc všem děkuji za zpětné recenze! ![]()