Výběr autosedaček pro 3 děti

2996
5.3.19 13:46

Dulezita je vyska/hmotnost ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
5.3.19 13:48

@luci.no Tak to ale presne nevim, vahu doma nemam…tipuju syn 20 kg a dcera 10kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
5.3.19 13:51

To, ze jsou v aute 3 isofixy, nezaruci,ze tam 3 sedacky vlezou. Obavam se, ze te budto ceka hledani nebo proste dojet s autem do prodejny a zkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
5.3.19 13:53

@Simu za me pro syna Romer Kidfix, pro dceru Romer Safefix/Dualfix (protismerna) a pro novorozence klasicke vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
5.3.19 13:54

Vtipné. Takže tobě se nehce a ostatní by se kvůli tobě měli namahat. Kdybys napsala, žes nad tím strávila hodiny, tak klidně na ten net kouknu něco pohledem a poradím. Taky teď vybírám sedačky, ale opravdu by mě nenapadlo napsat na internet, že se mi to nechce vybírat, tak ať to někdo udělá za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
5.3.19 13:57

@Simu Takhle od stolu těžko radit. Pro novorozence musíš mít vajíčko, pak potřebuješ pro prostřední dítko kategorii 9-18 a pro nejstarší 15-36. Nebo koupit kombinovanou 9-36. Ovšem stejně to bude chtít zajet do krámu a vyzkoušet v autě, aby se to tam vešlo. A rovnou si vyzkoušej vedle sebe tři ty větší, protože z vajíčka budeš po roce přendavat do větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.3.19 13:57

@chaela No ja uz nad tim stravila par hodin, ale zminuji se tu i autosedacky, ktere jsem v eshopu nevidela, nebo si nezapamatovala ten nazev…spis mi jde o osobni zkusenost, jak je kdo s cim spokojeny. Na trhu je toho tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.3.19 13:59

@lea79 To je dobra rada, dekuji! Ted jen najit obchod, kam dojedu s detmi MHD a manzel tim autem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
5.3.19 14:00
@Simu píše:
Zdravim,
tohle je kategorie, kterou opravdu nechci studovat a sedet na internetu hodiny a vybirat nejlepsi autosedacku. Predtim jsme auto nemeli, takze bez zkusenosti. Obracim se tedy na vas, ze mi poradite osvedcene :lol:

3 deti, auto Dacia Dokker 2018 (ma tri isofixy vzadu, takze urcite s nima)

1. Kluk 5 let
2. Holka 1,5 let
3. Novorozene v lete

Na cene nezalezi, hlavne nejake nove, bezpecne! Diky za konkretni nazvy. Jo a bez pultiku. :hug:

Určitě zajeď do obchodu a napřed to vyzkoušej. Určitě nekupuj naslepo. Co jednomu do auta vleze, vám vlézt nemusí. Pokud neřešíš cenu, tak si nech poradit rovnou v prodejně. Narvat tři sedačky vedle sebe není jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
5.3.19 14:01

Autosedacku je potreba vyzkouset nejen v aute, ale posadit do ni i dite. Nektere jsou uzsi, jine sirsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
5.3.19 14:03

@Simu Tak prodejny s dětským zbožím jsou skoro všude. :think: Jinak ono s tou značkou to fakt nevyřešíš, dokud to nedáš do auta. Pro novorozence jsme měla vajíčko Recaro a ostatní máme Romer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.3.19 14:07

@lea79 Jen mam trochu obavu, ze v obchode nebude takovy vyber a budou mi treba tlacit nejakou, jen aby se prodala…proto jsem psala sem. Jestli pak nebude lepsi pres net objednat a propadne vratit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.3.19 14:10
@chaela píše:
Vtipné. Takže tobě se nehce a ostatní by se kvůli tobě měli namahat. Kdybys napsala, žes nad tím strávila hodiny, tak klidně na ten net kouknu něco pohledem a poradím. Taky teď vybírám sedačky, ale opravdu by mě nenapadlo napsat na internet, že se mi to nechce vybírat, tak ať to někdo udělá za mě.

Taky mě to okamžitě napadlo. Případně mohla mít pár předvybraných a ptát se na názor. Ale takhle mě ani nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
5.3.19 14:12

chybu neuděláš s značkou cybex, romer, maxi cosi, besafe, recaro a STORCHENMÜHLE.

s jinýma nemám zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
5.3.19 14:15

@Simu se znackami Romer, Cybex, Kiddy, MaxiCosi chybu neudelas. Bohuzel,isofix ma tu nevyhodu, ze s tou sedackou nehnes ani o milimetr, takze opravdu vyzkouset, nakombinovat. Vylet do nejake prodejny se vam urcite vyplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí