Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na Puella vzorečky bývají akce. Asi před měsícem byly vzorečky za 29 Kč, to byla super akce.
@Pocker-díky za info a ten vzoreček je asi na jedno praní? Může se dát iméně než doporučují?
Dělám si průzkum parfémů do prádla a zatím to vyhrává vunedomova. Zkusila jsem Giovani, ale ani jedna vůně mi nevoněla, spíše až provokativně štípala do nosu pokud jsem dala větší množství. Pokud jsem dala doporučené množství nebo méně, tak se žádný zázrak za ty peníze nekonal. A co mě od Giovanni odradilo byla jejich okamžitá reakce na moje negativní hodnocení. Tím u mě tento obchod úplně skončil. Tohle se mi ještě nestalo. Posílám foto jejich reakce.
@3R píše: Více
Ty jo, ani se mi nechce verit, ze by si tohle nekdo dovolil ofiko napsat ![]()
@arinecka tak tomu věřte, protože pán jednatel ještě pokračoval viz foto. Tohle se mi opravdu nikdy nestalo, moje recenze byla slušná, ale on opravdu nějak nedokázal zkousnout, že né všem musí jejich výrobky vonět. Ale odpověď se dá napsat slušně.
Tak to je fakt sila. Vim ze negativni recenze se okamzite mazou vsude, ale tohle je teda vrcjol arogance. Vzdyt mu musi byt jasny, ze se to objevi na netu a pro ne to neni vubec dobra vizitka.
Možná jsi jako já, že ti nevoní skoro nic. Já se nakonec vrátila k modrym perlickam od Lenoru. Vrátila píšu proto, že dřív jsem používala Lenor jako aviváž a pak dlouho nic. Já ty výrazné vůně nesnesu. I jsem si na chválu tady koupila Puellu a taky nic.
My používáme Lenor perličky -žluté, růžové, tmavě modré nebo černé nevím, voní krásně občas tekutý Lenor a chci zkusit Azurit, ale ne všude ho mají
@Svesticka22 píše: Více
a to je aviváž nebo perličky? A mají to běžně v drogerii nebo jen na eshopu? Děkuji
@jita22 ahoj, nene, jsem fajnšmeker na vůně, nakonec jsem objevila vunědomova a ty mi voní krásně. ![]()
@lucypaja v drogerii jsem to nevidela 🥹 asi jen eshop a je to avivaz
Taky poslední dobou hledám něco vońavějšího, občas po ránu potkám sportovce a někteří z nich úžasně voní prádlovou vůní, ale z obchodů neznám.. Do sušíčky jsem se nachytala s ubrousky do sušičky od Coccolina, absolutně bez efektu. Navíc na obalu velká výstraha, že může podráždit pokožku
Takže jakýkoliv tip na funkční ovonění prádla v sušičce taky uvítám.