Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@AndyBr O avivážích z dedry jsem už slyšela…Štve mě jen, že si to nemůžu očichat. Doporučíš mi nějakou svěží vůni? ![]()
@kruel Ahoj já jsem na ty sladší vůně, takže mám moc ráda SWEET BONBON, PULPIDOO (fík), FLEUR DE VANILLE, ale pro změnu dám i další, protože jsou moc pěkné všechny. Seznam, které mi nevoní je podstatně menší.
Manžel má rád pánskou PLATINUM, mamka zase SAISON, sestra RELAXATION (levandule), takže je to o preferencích.
@AndyBr píše:
@kruel Ahoj já jsem na ty sladší vůně, takže mám moc ráda SWEET BONBON, PULPIDOO (fík), FLEUR DE VANILLE, ale pro změnu dám i další, protože jsou moc pěkné všechny. Seznam, které mi nevoní je podstatně menší.Manžel má rád pánskou PLATINUM, mamka zase SAISON, sestra RELAXATION (levandule), takže je to o preferencích. Ještě jsem zapomněla asi na nejžádanější aviváž a tou je MAGNOLIE, to mi dokonce kamarádka říkala, že jí na dovolené cizí paní zastavila a ptala se, čím tak krásně voní.
Jinak jsou tento měsíc v akci a se slevovým kódem jsou ještě levnější.
Já s vůní bojovala taky dlouho, ale pak jsem narazila. Prací gel na barevné prádlo ARIEL. Ale pozor. Musí být z Německa!
Nedá se srovnat s českým výrobkem, tento gel provoní celou pračku i bez aviváže a hlavně vydrží vonět pekelně dlouho ![]()
Jen je těžké ho tady v ČR sehnat, leda zkusit nějaký dovoz z Německa… ![]()
Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)
Krásný den
Terka ![]()
Ahoj,
zajímají mě zkušenosti s vůněmi (ne aviváž-mame hodne funkčních věcí) na prani. Peru v eko prášcích a gelech - aktuálně hlavne Jelen. A byť nemám ráda prevonene cokoliv, tak u prádla bych ráda lehkou vůni.
Roky jsem používala Herbow, ale jsem toho asi prevonena.
Koupila jsem si vzorky od Dedry a překvapilo mě, že tam je napsáno, že je skoldiva pro životni prostředí. Dávám opravdu kapku a stačí to. Voní moc pěkně.
Teď mám vzorky Puella a radši se na škodlivost ani nedivam 🙈.
Jaké máte zkušenosti s Dedrou a Puellou? A nějaké další tipy?
Parfumáž od Dedry občas používám a vyhovuje mi. S Puellou zkušenost nemám.
Za mě zbytečnost. Nejlepší vůně je ta přirozená po vyprání. A když se to pak ještě nechá uschnout venku, nádhera. ![]()
@Aries6 píše:
Ahoj,zajímají mě zkušenosti s vůněmi (ne aviváž-mame hodne funkčních věcí) na prani. Peru v eko prášcích a gelech - aktuálně hlavne Jelen. A byť nemám ráda prevonene cokoliv, tak u prádla bych ráda lehkou vůni.
Roky jsem používala Herbow, ale jsem toho asi prevonena.
Koupila jsem si vzorky od Dedry a překvapilo mě, že tam je napsáno, že je skoldiva pro životni prostředí. Dávám opravdu kapku a stačí to. Voní moc pěkně.
Teď mám vzorky Puella a radši se na škodlivost ani nedivam 🙈.
Jaké máte zkušenosti s Dedrou a Puellou? A nějaké další tipy?
Pouzivam Puelu, zelenou, ta je top ![]()
Premyslim ze bych zkusila Giovani.
@arinecka píše:
Pouzivam Puelu, zelenou, ta je top
Premyslim ze bych zkusila Giovani.
Někdo psal, že je to až moc intenzivní, jaká je tvá zkušenost? Jde mi především o ložní prádlo a ručníky.
@Bandii píše:
Někdo psal, že je to až moc intenzivní, jaká je tvá zkušenost? Jde mi především o ložní prádlo a ručníky.
Je hodne silna, musi se davat opravdu jen malinko. Pradlo po vyprani vydrzi vonet hodne dlouho, vlastne az do dalsiho prani 😂 na povleceni ji nepouzivam, na to mam tuhle avivaz, taky voni dlooooouho.
@lucad77 píše:
Za mě zbytečnost. Nejlepší vůně je ta přirozená po vyprání. A když se to pak ještě nechá uschnout venku, nádhera.
Mě se to venku vyfouká a moc toho necítím.
Tedy aspoň v tom počasí, co je dnes.
@lucad77 píše:
Za mě zbytečnost. Nejlepší vůně je ta přirozená po vyprání. A když se to pak ještě nechá uschnout venku, nádhera.
Na jaře a v létě ano, nad to není. Nebo v mrazu… teda když netopí soused. Ale jinak…
@Taktinevím píše:
Mě se to venku vyfouká a moc toho necítím.Tedy aspoň v tom počasí, co je dnes.
Tak jasně, že musí být trochu počasí. Od sluníčka to voní nádherně.