Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, máte některá tip na vůní do pračky, aviváž či něco takového, ale co opravdu voní a vydrží vonět na prádle i delší dobu?
Mně prádlo po aviváži skoro vůbec nevoní ![]()
Díky za tipy ![]()
Používám modrý silan za mě vždy krásná vůně… Cocolino taky modrý… Všechny beru modré 😂prostě nějak voni víc. Mi přijde.
Jsem spokojená se Silanem. Prádlo vždy hezky a dlouho voní.
Pak mám zkušenost s aviváží a parfumáží Dedra. Aviváž ředím nebo přidávám jen trošku a taky krásně a dlouho voní.
@Elimíra22 píše:
Ahoj holky, máte některá tip na vůní do pračky, aviváž či něco takového, ale co opravdu voní a vydrží vonět na prádle i delší dobu?Mně prádlo po aviváži skoro vůbec nevoní
Díky za tipy
Zkoušela jsi ty perle do pračky? Ty dokáží docela hodně provonět prádlo. Jinak jsem spokojená s Cocolinem a nedám dopustit na Softlan
Kdyz chci vonet dam si parfem ne avivaz nesnasim prevonene pradlo vune cisteho pradla sama o sobe staci. Ale moje mamka dava ty perlicky primo do bubnu a to voni jeste mesic po vyprani
a taky zalezi jestli susis v susucce. Protoze ta vetsinou vsechny vune „vyfouka“.
@Misasisi píše:
Používám modrý silan za mě vždy krásná vůně… Cocolino taky modrý… Všechny beru modré 😂prostě nějak voni víc. Mi přijde.
Silan a medvěd jsou top aviváže. Mám na mysli ten velký modrý obyč silan..Tu vůni miluju
![]()
Já používám Lenor gold orchid, k tomu i ten stejný prací gel a prádlo mi voní hodně dlouho.
Vune/parfem do pradla, avivaz totiz nemuzem kvuli susicce. Libi se mi na tom, ze se dava az do machani, takze staci malicko.
Teď trochu mimo… Koukám po netu a narazila jsem na tohle: https://theuerland.cz/…3820087.html?…
Používá to někdo? Funguje to?
Teď trochu mimo… Koukám po netu a narazila jsem na tohle: https://theuerland.cz/…3820087.html?…
Používá to někdo? Funguje to?
@mackA159 jo taky miluju ty vůně ❤️️😊já mám ráda vůní čistého prádla a za mě tyhle avivaze jsou top
Aha, právě mám pračku a sušičku v jednom takže to rovnou i suším má někdo tip na nějakou značku té vůně i do sušičky?:)
Naše rodina už má závislost na aviváže z Dedry. Nakupuji v opravdu velkém množství, protože ty vůně jsou super a leju je i do kýble na vytírání a ještě se dají koupit s dost slušnou slevou. ![]()