Vůně do pračky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
4.8.21 09:52

Vůně do pračky

Ahoj holky, máte některá tip na vůní do pračky, aviváž či něco takového, ale co opravdu voní a vydrží vonět na prádle i delší dobu? :roll: Mně prádlo po aviváži skoro vůbec nevoní :nevim:

Díky za tipy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2690
4.8.21 10:00

Používám modrý silan za mě vždy krásná vůně… Cocolino taky modrý… Všechny beru modré 😂prostě nějak voni víc. Mi přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
4.8.21 10:00

Jsem spokojená se Silanem. Prádlo vždy hezky a dlouho voní.
Pak mám zkušenost s aviváží a parfumáží Dedra. Aviváž ředím nebo přidávám jen trošku a taky krásně a dlouho voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
4.8.21 10:17
@Elimíra22 píše:
Ahoj holky, máte některá tip na vůní do pračky, aviváž či něco takového, ale co opravdu voní a vydrží vonět na prádle i delší dobu? :roll: Mně prádlo po aviváži skoro vůbec nevoní :nevim:Díky za tipy :hug:

Zkoušela jsi ty perle do pračky? Ty dokáží docela hodně provonět prádlo. Jinak jsem spokojená s Cocolinem a nedám dopustit na Softlan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.8.21 10:37

Kdyz chci vonet dam si parfem ne avivaz nesnasim prevonene pradlo vune cisteho pradla sama o sobe staci. Ale moje mamka dava ty perlicky primo do bubnu a to voni jeste mesic po vyprani :lol: a taky zalezi jestli susis v susucce. Protoze ta vetsinou vsechny vune „vyfouka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
4.8.21 10:42

Příspěvek upraven 13.11.21 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.8.21 11:26
@Misasisi píše:
Používám modrý silan za mě vždy krásná vůně… Cocolino taky modrý… Všechny beru modré 😂prostě nějak voni víc. Mi přijde.

Silan a medvěd jsou top aviváže. Mám na mysli ten velký modrý obyč silan..Tu vůni miluju :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
10867
4.8.21 11:34

Modre nebo bile coccolino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
4.8.21 12:12

Já používám Lenor gold orchid, k tomu i ten stejný prací gel a prádlo mi voní hodně dlouho.

• Citovat
  • Upravit
43027
4.8.21 12:12

Vune/parfem do pradla, avivaz totiz nemuzem kvuli susicce. Libi se mi na tom, ze se dava az do machani, takze staci malicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
4.8.21 12:22

Teď trochu mimo… Koukám po netu a narazila jsem na tohle: https://theuerland.cz/…3820087.html?…
Používá to někdo? Funguje to?

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
4.8.21 12:22

Teď trochu mimo… Koukám po netu a narazila jsem na tohle: https://theuerland.cz/…3820087.html?…
Používá to někdo? Funguje to?

• Citovat
  • Upravit
2690
4.8.21 12:26

@mackA159 jo taky miluju ty vůně ❤️️😊já mám ráda vůní čistého prádla a za mě tyhle avivaze jsou top

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.8.21 14:45

Aha, právě mám pračku a sušičku v jednom takže to rovnou i suším má někdo tip na nějakou značku té vůně i do sušičky?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AndyBr
12.10.21 15:08

Naše rodina už má závislost na aviváže z Dedry. Nakupuji v opravdu velkém množství, protože ty vůně jsou super a leju je i do kýble na vytírání a ještě se dají koupit s dost slušnou slevou. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný