Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Používám gel na praní pro mimča od Arielu, aviváž cocolino a sušičku a voní všechno neskutečně
jinak mezi prádlo vkládám vosky YC ![]()
Máme ve skříni mezi prádlem položené mýdlo-dětské a dcera si na trhu vybrala pytlíček-srdíčko s levandulí, tak to tam má taky ![]()
Pro miminko bych to moc navoněné nedělala. Hezky voní sušený heřmánek, mateřídouška, levandule,..
Aviváže se mi neosvědčily-děti na to měli alergii, i mě to dráždí kůži.
Mám taky dětský gel na praní od Arielu ![]()
Nedávala jsem nic, ani prádlo nemám ráda moc navoněné. Děti nepotřebují čuchat vůni prádla, potřebují cítit matku:-) Ale max nějakou levanduli nebo bylinky? Třeba éterický olej, kápnout do skříně?
Prý existují nějaké vonavky pro mimina. Kde to sehnat nevím.
Pěkně voní persil sensitive kapsle i moc dobře vyperou, nic jiné na miminkovské věci nepoužívám.
Pár kapek éterického oleje třeba levandule na intimku nalepit do skříně, ale na oblečení bych miminku aviváž ani nic podobného nedala, stačily mi ošklivé reakce v rodině.
@Lenka_Hal píše:
Pouzivam vse bez parfemu, mne miminko voni samo o sobe…
Fakt jo? Me to prijde jako uchylka. Nekdo si cucha k diteti a rika, ze voni. Ja mam deti dve a nejak extra mi teda nevonej ![]()
@vertunka jestli to nekomu prijde uchylne, Tak budu holt uchylna
mne osobne spis prijde mimo ze nekdo kupuje nejaky v labine vyrobeny vune, aby prevonel neco Tak prirozene vonaveho…
holt jsme kazda jina ![]()
@sarusa4
Avivaze určitě ne, prave zjišťuji, co jineho, ale asi to tedy nechám - bude vonět olejickem a miminkem
![]()
Mimču bych prádlo ničím nevoněla, je to zbytečné. Miminka voní a aviváž není vhodná, maximálně nějakou tu sušenou levanduli třeba, ale nic chemického.
Zdravím, pouzivate nekdo vuni do mimi skrine?

Premyslim, cim by se dala jeste provonet, ale mam strach, aby to malemu nejak neublizilo
Nejlepe neco prirodniho…
P. S. Prala jsem v prasku z DM, a neni to teda nic moc - i kdyz ono pro ty mrnousky to asi ani nejde moc navonet
Dekuji za nazory