Vůně do skříně pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.5.18 15:46

Vůně do skříně pro mimi

Zdravím, pouzivate nekdo vuni do mimi skrine?
Premyslim, cim by se dala jeste provonet, ale mam strach, aby to malemu nejak neublizilo :nevim:
Nejlepe neco prirodniho…
P. S. Prala jsem v prasku z DM, a neni to teda nic moc - i kdyz ono pro ty mrnousky to asi ani nejde moc navonet :nevim:
Dekuji za nazory :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
11.5.18 15:53

Používám gel na praní pro mimča od Arielu, aviváž cocolino a sušičku a voní všechno neskutečně :) jinak mezi prádlo vkládám vosky YC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
11.5.18 15:58

Máme ve skříni mezi prádlem položené mýdlo-dětské a dcera si na trhu vybrala pytlíček-srdíčko s levandulí, tak to tam má taky :mavam:
Pro miminko bych to moc navoněné nedělala. Hezky voní sušený heřmánek, mateřídouška, levandule,..

Aviváže se mi neosvědčily-děti na to měli alergii, i mě to dráždí kůži.
Mám taky dětský gel na praní od Arielu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.5.18 16:04

Nedávala jsem nic, ani prádlo nemám ráda moc navoněné. Děti nepotřebují čuchat vůni prádla, potřebují cítit matku:-) Ale max nějakou levanduli nebo bylinky? Třeba éterický olej, kápnout do skříně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
11.5.18 16:19

Prý existují nějaké vonavky pro mimina. Kde to sehnat nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
11.5.18 16:22

Obleceni pro uplne mala miminka by vonet ani nemelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.5.18 16:41

Pouzivam vse bez parfemu, mne miminko voni samo o sobe… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
11.5.18 16:47

Pěkně voní persil sensitive kapsle i moc dobře vyperou, nic jiné na miminkovské věci nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
11.5.18 17:18

Pár kapek éterického oleje třeba levandule na intimku nalepit do skříně, ale na oblečení bych miminku aviváž ani nic podobného nedala, stačily mi ošklivé reakce v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
11.5.18 17:26
@Lenka_Hal píše:
Pouzivam vse bez parfemu, mne miminko voni samo o sobe… :)

Fakt jo? Me to prijde jako uchylka. Nekdo si cucha k diteti a rika, ze voni. Ja mam deti dve a nejak extra mi teda nevonej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.5.18 17:43

@vertunka jestli to nekomu prijde uchylne, Tak budu holt uchylna :mrgreen: mne osobne spis prijde mimo ze nekdo kupuje nejaky v labine vyrobeny vune, aby prevonel neco Tak prirozene vonaveho… :nevim: holt jsme kazda jina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.5.18 19:54

@sarusa4
Avivaze určitě ne, prave zjišťuji, co jineho, ale asi to tedy nechám - bude vonět olejickem a miminkem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
11.5.18 20:24

Mimču bych prádlo ničím nevoněla, je to zbytečné. Miminka voní a aviváž není vhodná, maximálně nějakou tu sušenou levanduli třeba, ale nic chemického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný