Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj vsem, zajimalo by me, jestli nekdo z vas ma maly balkon a presto je spokojeny a dokazal i ten mini prostor zutulnit…muj sen byla hezka lodzie, ale sen zustava snem a misto toho jdeme do hezkeho bytu, ale s balkonem 1,5metru ctver. A prijde mi, ze s takovym prostorem se snad neda pracovat ![]()
Jasně že se dá zútulnit - podlaha a osázení kytičkama udělá hodně
Vejde se ti tam aspoň židlička?
@Malaga píše:
to je tvůj balkon, Veverko? to je krása. ![]()
@aiwwa Díky za pochvalu, už jsem to sem dávala, je to několik let zpět. Teď bydlíme jinde a letos budou dělat fasádu a nové balkony, tak ani nic nesadím…jen trošičku ![]()
@Malaga píše:
@aiwwa Díky za pochvalu, už jsem to sem dávala, je to několik let zpět. Teď bydlíme jinde a letos budou dělat fasádu a nové balkony, tak ani nic nesadím…jen trošičku
vypadá to fakt skvěle. Já pěstuju jen zeleninu. ![]()
@aiwwa tak ono je to polohou a výběrem rostlin a pak teda zálivka- pravidelné hnojení v menších dávkách. Já jsem spíš kytičková a bylinková…taková bába kořenářka
… a co za zeleninu pěstuješ? něco spešl?
@Malaga píše:
@aiwwa tak ono je to polohou a výběrem rostlin a pak teda zálivka- pravidelné hnojení v menších dávkách. Já jsem spíš kytičková a bylinková…taková bába kořenářka… a co za zeleninu pěstuješ? něco spešl?
klasiku, rajčata, feferonky, dýně, patisony, cukety, řepu, hrášek, ředkvičky, rybíz, maliny, jahody a já nevím co ještě, ale teda mám záhon s růžema, pak šeříky a ibišky a spoustu jarních cibulovin. ale teda na zahradě, na balkon by se mi to fakt nevešlo. ![]()
@Malaga píše:
Wau, tak to vypada pekne…dekuju docela si me potesila
Jj, zidlicka se tam vejde urcite
@aiwwa píše:
klasiku, rajčata, feferonky, dýně, patisony, cukety, řepu, hrášek, ředkvičky, rybíz, maliny, jahody a já nevím co ještě, ale teda mám záhon s růžema, pak šeříky a ibišky a spoustu jarních cibulovin. ale teda na zahradě, na balkon by se mi to fakt nevešlo.
No poslední dobou mám velkou spotřebu cuket a docela se mi líbí Tykev cuketa Gambit F1
Velmi výnosná hybridní cuketa s hladkými štíhlými plody matně tmavozelené barvy, které zůstávají štíhlé i při přerůstání, je tolerantní k ZYMV…tak jí možná prubnu v kyblíku… ![]()
a ibišky máš venkovní?
Mám 4 bílé semenáčky a chtěla bych nějaký růžový nebo do fialova…(aby to nevyznělo blbě - nechci je po tobě
)
@Malaga co je to ZYMV?
jojo ibišky mám venkovní, třímetrové stromy už to jsou, až pokvetou pošlu fotku ![]()
@Malaga klidně pošlu na podzim semínka, určitě se dají pěstovat jako pokojovka, mám bílý, fialový jednoduchý a fialový s takovým bohatým květem
@aiwwa píše:
@Malaga co je to ZYMV?
jojo ibišky mám venkovní, třímetrové stromy už to jsou, až pokvetou pošlu fotku
to je, že je odolná k viru žluté mozaiky ![]()
fialové s bohatým květem - to zní moc dobře
, tak pak prosím cvakni fotku a pochlub se ![]()
@Malaga píše:
to je, že je odolná k viru žluté mozaiky
fialové s bohatým květem - to zní moc dobře, tak pak prosím cvakni fotku a pochlub se
Určitě a ty semínka nejsou problém, už jsem podarovala pár lidí a všem vzešly. ![]()