Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@aiwwa nádhera!!!!
myslím, že úplně nutně potřebuju ten plnokvětý …to je prostě moje barvička ![]()
když se vysemení, tak mi prosím schovej ![]()
@Malaga píše:
@aiwwa nádhera!!!!
myslím, že úplně nutně potřebuju ten plnokvětý …to je prostě moje barvička
když se vysemení, tak mi prosím schovej
rozhodně s tím počítám. já sháním červený a světle růžový, klidně pokojový.
@aiwwa píše:
rozhodně s tím počítám. já sháním červený a světle růžový, klidně pokojový.
pokojový červený plnokvětý? mám i jednoduchý žlutooranžový
@Malaga píše:
pokojový červený plnokvětý? mám i jednoduchý žlutooranžový
jéé, tak to bych brala oba. kdybys měla semínka, bylo by to fajn. Uděláme výměnu
@aiwwa píše:
jéé, tak to bych brala oba. kdybys měla semínka, bylo by to fajn. Uděláme výměnu
nee normálně nechám zakořenit a pošlu, červených namnožených mám už habakuk, žlutý musím ostříhat…
@Malaga píše:
nee normálně nechám zakořenit a pošlu, červených namnožených mám už habakuk, žlutý musím ostříhat…
normálně odstřihneš větvičku? mě nikdy nechtějí pustit kořeny, nevím co dělám blbě, zkusím to taky
@aiwwa píše:
normálně odstřihneš větvičku? mě nikdy nechtějí pustit kořeny, nevím co dělám blbě, zkusím to taky
tvaruju stromek s korunkou, takže jak stříhám, tak vždy hodně zbyde a je mi to líto vyhodit, tak to prdnu do vody a ono to pustí kořeny…
je důležitý nechat málo listů a ještě je zkrátit na půlku, aby se zmenšila vypařovací plocha
@Malaga píše:
tvaruju stromek s korunkou, takže jak stříhám, tak vždy hodně zbyde a je mi to líto vyhodit, tak to prdnu do vody a ono to pustí kořeny…
je důležitý nechat málo listů a ještě je zkrátit na půlku, aby se zmenšila vypařovací plocha
jako ty listy ušmikneš na půl? ok, zkusím to
@aiwwa píše:
jako ty listy ušmikneš na půl? ok, zkusím to
jj nebo klidně i 2/3 …