Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobry den, mam po 1 screeningu a vse krome rizika preeklampsie a rustove restrikce plodu ve vysim stadiu tehot. je vse v poradku. naskytla se nam moznost koupit za lahev sektu velkou a malou postylku a prebalovaci stul a par drobnosti. myslite ze je jeste brzy? ![]()
Nedej na pověry. Kdo je připraven, není překvapen!
PS: my máme kočár ve sklepě už snad od 9. TT. Výhodná koupě přesně takového, jaký jsem chtěla.
Jestli to mas kde skladovat a nejsi povericva (i kdyz povera je snad jen s kocarem), tak proc ne ![]()
Ono pri dalsich detech to mas stejne vetsinou vsechno doma ![]()
Určitě to ber ![]()
Měla jsem to podobné s kočárkem - taky velice výhodně podarovaný…a u druhého se už takové věci neřešily - všechno bylo doma.
Stát se může relativně kdykoliv cokoiiv…to by člověk nemohl nic
Ať ti to dobře dopadne a uvidíš že ty věci budou jak najite ![]()
Souhlasím s ostatnimi, pokud si to sehnala dobre, tak neni důvod to nevzit nez treba ve 3.trimestru shánět a koupit draž.
@Dn0712 píše: Více
Asi tak. Třeba můj bratranec to nechali až na úplně poslední měsíc a miminku se zachtělo na svět dřív a neměli doma vůbec nic. Tak pak lítal a vše sháněl sám.
Tomu říkáš brzy? Já nějaké věci dostala, ještě než jsem byla těhotná. Příbuzní se toho potřebovali zbavit, mně se to líbilo a měla jsem má to místo…
Bylo to dokonce v době, kdy jsem ještě nebyla na Emiminu, tak mě nenapadlo váhat. ![]()
Jestli jsou to veci ktere se ti libi, tak bych v tomto pripade vubec nevahala. Pri nejhorsim je muzes poslat zase dal. ![]()