Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já bych vyndala věci na cestu domů, to ti pak přiveze tatínek + to umělé mléko + lahvičku to ti kdyžtak dají v porodnici. Stejně to dávají většinou ze začátku přes stříkačku. Stačí jedna čepička,a vzala bych 2 overálky. Body, ponožky, tepláky, dečky a zavinovačku nech doma. Pyžamo na prd, vem si kojící košile a jako bačkory třeba crocsy, aby si s nima mohla i do sprchy.
Čaj si myslím ze je zbytečný -) láhev svoji určitě ja u prvního nekojila tak přinesly prve glukózy a ty lahve byly na zbliti
pak začali mliko a jak to přinesla ji rikam a to je jako co ? Nebojte to je tady od maminek
jsem ji hnala ze at si to narve do zadnice … takže za me také první mlicko i kdybych ho třeba nepotřebovala . Láhev také . Jsem na tom stejne neustále chodím a přidávám věci
ja mam tedy vše : líh svůj na pupík , Sudocrem, bepanthen, dětskou kosmetiku , modrou indulonu , kapky proti větrikum a masticku na bříško , vlhcene uvrousky , plínky , oblečeni , zavinovacku , dudlík , Opthal septonex na ocicka . A zbytek pro me . Po první zkušenosti si radeji koupím a vezmu své . Děvčata krásný porod všem jinak
Maminky, prosím, tak mě napadá. Je nějaký shop, kde najdu vše komplet na jednom místě pro mě a pro mimi doporodnice?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.