Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, rodila jsem tam teď v srpnu. Pro mimi potřebuješ plenky, vlhčené ubrousky (nebo nějakou alternativu) a doporučuji krém na prdelku - ale dostali jsme nějaké vzorky, se kterými bys těch pár dní určitě přežila. Na koupání dostaneš vždy čistou osušku i žínku, k dispozici je jak mycí „gel“ (něco od Johnsons, přesný typ nevím), tak olej na namazání po koupání (od Johnsonů a Weledy). Sestřička měla vždy i takové drobnosti jako štětičky na čištění oušek - i když to jen ukazovala, to se dělá jen jednou za čas, tak čtverečky na setření lihu po zakapání pupíčku nebo hřebínek. Já byla velmi spokojená.
Fain tak díky,to jsem ráda,mám zbalenou tašku jako kdybych jela na půl roku,tak už se mi do ní nechce nic přidávat
A gratuluji k miminku ![]()
Jo prosím tě a ještě tam mají takový ty hnusný obrovský vložky
?Nebo si mám přibalit ještě dvoje navíc?
Díky za gratulaci.
Těsně po porodu mě vycpali erárními vložkami (asi pěti či snad ještě více naráz, protože to fakt bylo třeba) a jeden balík s deseti kousky jsem dostala na pokoji od nich. Měla jsem ještě dvě balení svoje a tak nějak mi to vyšlo, ale zdrželi jsme se v porodnici o čtyři dny déle kvůli žloutence.
Ahoj maminky,chtěla bych se zeptat,jestli některá z vás,nebo vašich známích rodila teď někdy v Chrudimské porodnici,zajímalo by mě jestli tam mají takové ty mycí potřeby a kosmetiku pro miminka,ve staré to bylo,ale nevím jak je to teď