Vybavení porodnice

rozmary
15.9.10 17:20

vybavení porodnice

Ahoj maminky,chtěla bych se zeptat,jestli některá z vás,nebo vašich známích rodila teď někdy v Chrudimské porodnici,zajímalo by mě jestli tam mají takové ty mycí potřeby a kosmetiku pro miminka,ve staré to bylo,ale nevím jak je to teď :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ae
39
15.9.10 19:13

Ahoj, rodila jsem tam teď v srpnu. Pro mimi potřebuješ plenky, vlhčené ubrousky (nebo nějakou alternativu) a doporučuji krém na prdelku - ale dostali jsme nějaké vzorky, se kterými bys těch pár dní určitě přežila. Na koupání dostaneš vždy čistou osušku i žínku, k dispozici je jak mycí „gel“ (něco od Johnsons, přesný typ nevím), tak olej na namazání po koupání (od Johnsonů a Weledy). Sestřička měla vždy i takové drobnosti jako štětičky na čištění oušek - i když to jen ukazovala, to se dělá jen jednou za čas, tak čtverečky na setření lihu po zakapání pupíčku nebo hřebínek. Já byla velmi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.9.10 19:35

Fain tak díky,to jsem ráda,mám zbalenou tašku jako kdybych jela na půl roku,tak už se mi do ní nechce nic přidávat :wink:A gratuluji k miminku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
15.9.10 19:46

Jo prosím tě a ještě tam mají takový ty hnusný obrovský vložky :mrgreen: ?Nebo si mám přibalit ještě dvoje navíc?

• Citovat
  • Upravit
Ae
39
15.9.10 20:59

Díky za gratulaci.

Těsně po porodu mě vycpali erárními vložkami (asi pěti či snad ještě více naráz, protože to fakt bylo třeba) a jeden balík s deseti kousky jsem dostala na pokoji od nich. Měla jsem ještě dvě balení svoje a tak nějak mi to vyšlo, ale zdrželi jsme se v porodnici o čtyři dny déle kvůli žloutence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí