Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Janča005 píše:
se picnu, jako fakt jo?
jj, zrovna teď.. ani nevim, jak na to reagovat.. blahopřát? to mi přijde strašně předčasné
Jako já jim to přeju, ale je to první pokus a spíš se bojim, že budou fakt zklamaný..
@Bábrdl píše: Že si hraje s ohněm. Výbavičku bych nechystala ani v prvním trimestru
přesně
@martina.se píše:
to máš to samé, jak když někdo hned dává fotky na FB, kde chlap pusinkuje babě pupek a pak se dozvíš, že je 4 tt
![]()
jj, to jedna známá dítě plánuje do budoucna a vždycky tam hodí status - mám chuť na to a to, asi se něco děje
samozřejmě všichni, co co co, uuuuž? A nakonec, že to stoprocentně neee, že nic neříkala, jen že má chuť na to a to..:-D
@nichnich
Tak jsem asi taky divna protoze druhe jsme plánovali zkoušet po novém roce a ja už od podzimu sem tam něco neutrál koupila třeba ve výprodeji v tescu ja pověrciva nejsem kočárek jsme meli od 4mesice postýlku i prevalovak taky tak
Myslím ze každýho věc
jako manii jsem neměla ale když nekde bykoz něco za dobry peníz koupila jsem to
@Bábrdl píše: Že si hraje s ohněm. Výbavičku bych nechystala ani v prvním trimestru
Proč by si měla hrát s ohněm? Já jsem taky pár oblečků koupila už v prvním trimestru a světe div se, nic se nestalo a dokonce jsem doma měla i kočárek ještě než se syn narodil.
Ale tedy kupovat věci, když ještě není vůbec těhotná mi přijde spíš zbytečné ![]()
@Lejaa píše:
jj, to jedna známá dítě plánuje do budoucna a vždycky tam hodí status - mám chuť na to a to, asi se něco dějesamozřejmě všichni, co co co, uuuuž? A nakonec, že to stoprocentně neee, že nic neříkala, jen že má chuť na to a to..:-D
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
Kdyby to bylo vyloženě takhle kvůli penězům, tak bych dávala radši peníze bokem. Určitě bych nekupovala nic dopředu. Já jsem otěhotněla v únoru a první věc jsem dostala darem - dupačky - v červnu. Sama jsem poprvé něco koupila v polovině července. Dřív jsem se chodila třeba jen dívat.
@martina.se píše:
jj, zrovna teď.. ani nevim, jak na to reagovat.. blahopřát? to mi přijde strašně předčasnéJako já jim to přeju, ale je to první pokus a spíš se bojim, že budou fakt zklamaný..
no je to děsný, já jsem jednou potratila ve 12- tým týdnu a jednou mimoděl. těhu a představa, že bych se dívala na výbavičku to bych fakt nedala, už tak to bylo dost hrozný se s tím smířit. Nechápu to a myslím, že to může dělat jen úplná blbka.
Já jsem koupila první dupačky až ve 4. měsíci. Dřív bych měla strach, abych to nezakřikla. Ale kupovat něco, když ještě ani těhotná není… ![]()
@nichnich píše:
Přeji příjemne odpoledne.chci se zeptat, co rikate na to ze nekdo chysta vybavicku pro miminko jeste pred tim nez se zacne snazit? myslim tim oblecky atd. Ne kocarek a postylku…
A proč rovnou nenapíšeš, že jsi to ty? Mě na tom nic divného nepřijde, je to každého věc. Já už na škole tajně pletla pod lavicí věcičky na miminko a to přišlo za 10 let. Prostě mě to bavilo a ty maličký věcičky se mi líbily. Jezdila jsem i do Brna do drahé prodejny, když jsem našetřila dostatek peněz a kupovala oblečky, strašně se mi to prostě líbilo
.Holky utrácely za hadry na sebe a za šminky, já za miminkovské
. Akorát nejmenší věcičky a dudlíky jsem pak musela poslat do kojeňáku, jelikož se narodil cvalík a dudlík taky nebyl vzat na milost. Tak ale zase to pomohlo jinde. ![]()
@Janča005 píše:
no je to děsný, já jsem jednou potratila ve 12- tým týdnu a jednou mimoděl. těhu a představa, že bych se dívala na výbavičku to bych fakt nedala, už tak to bylo dost hrozný se s tím smířit. Nechápu to a myslím, že to může dělat jen úplná blbka.
jsou natěšený, no.. ![]()
@LaEllaX píše:
Já jsem koupila první dupačky až ve 4. měsíci. Dřív bych měla strach, abych to nezakřikla. Ale kupovat něco, když ještě ani těhotná není…
jj já až po prvních větších testech jsem si koupila ponožky abych se měla na co dívat. Ale všechno ostatní jsme chystala až po šestým měsíci po plodovce.