Chystání výbavičky pro miminko před snažením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
7.11.14 13:50

Že je to blázen.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.14 13:50
@Janča005 píše:
se picnu, jako fakt jo?

jj, zrovna teď.. ani nevim, jak na to reagovat.. blahopřát? to mi přijde strašně předčasné :think: Jako já jim to přeju, ale je to první pokus a spíš se bojim, že budou fakt zklamaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.11.14 13:51
@Bábrdl píše: Že si hraje s ohněm. Výbavičku bych nechystala ani v prvním trimestru

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.11.14 13:52
@martina.se píše:
to máš to samé, jak když někdo hned dává fotky na FB, kde chlap pusinkuje babě pupek a pak se dozvíš, že je 4 tt :think:

:lol:
jj, to jedna známá dítě plánuje do budoucna a vždycky tam hodí status - mám chuť na to a to, asi se něco děje :-D samozřejmě všichni, co co co, uuuuž? A nakonec, že to stoprocentně neee, že nic neříkala, jen že má chuť na to a to..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566

@nichnich
Tak jsem asi taky divna protoze druhe jsme plánovali zkoušet po novém roce a ja už od podzimu sem tam něco neutrál koupila třeba ve výprodeji v tescu ja pověrciva nejsem kočárek jsme meli od 4mesice postýlku i prevalovak taky tak
Myslím ze každýho věc :nevim: jako manii jsem neměla ale když nekde bykoz něco za dobry peníz koupila jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

@martina.se Já chci tu fotku vidět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2353
@Bábrdl píše: Že si hraje s ohněm. Výbavičku bych nechystala ani v prvním trimestru

Proč by si měla hrát s ohněm? Já jsem taky pár oblečků koupila už v prvním trimestru a světe div se, nic se nestalo a dokonce jsem doma měla i kočárek ještě než se syn narodil.

Ale tedy kupovat věci, když ještě není vůbec těhotná mi přijde spíš zbytečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.14 13:53
@Lejaa píše: :lol:
jj, to jedna známá dítě plánuje do budoucna a vždycky tam hodí status - mám chuť na to a to, asi se něco děje :-D samozřejmě všichni, co co co, uuuuž? A nakonec, že to stoprocentně neee, že nic neříkala, jen že má chuť na to a to..:-D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

Kdyby to bylo vyloženě takhle kvůli penězům, tak bych dávala radši peníze bokem. Určitě bych nekupovala nic dopředu. Já jsem otěhotněla v únoru a první věc jsem dostala darem - dupačky - v červnu. Sama jsem poprvé něco koupila v polovině července. Dřív jsem se chodila třeba jen dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
@martina.se píše:
jj, zrovna teď.. ani nevim, jak na to reagovat.. blahopřát? to mi přijde strašně předčasné :think: Jako já jim to přeju, ale je to první pokus a spíš se bojim, že budou fakt zklamaný..

no je to děsný, já jsem jednou potratila ve 12- tým týdnu a jednou mimoděl. těhu a představa, že bych se dívala na výbavičku to bych fakt nedala, už tak to bylo dost hrozný se s tím smířit. Nechápu to a myslím, že to může dělat jen úplná blbka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522

Já jsem koupila první dupačky až ve 4. měsíci. Dřív bych měla strach, abych to nezakřikla. Ale kupovat něco, když ještě ani těhotná není… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.14 13:54
@RadkaCh píše:
@martina.se Já chci tu fotku vidět :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
7.11.14 13:54
@nichnich píše:
Přeji příjemne odpoledne.chci se zeptat, co rikate na to ze nekdo chysta vybavicku pro miminko jeste pred tim nez se zacne snazit? myslim tim oblecky atd. Ne kocarek a postylku…

A proč rovnou nenapíšeš, že jsi to ty? Mě na tom nic divného nepřijde, je to každého věc. Já už na škole tajně pletla pod lavicí věcičky na miminko a to přišlo za 10 let. Prostě mě to bavilo a ty maličký věcičky se mi líbily. Jezdila jsem i do Brna do drahé prodejny, když jsem našetřila dostatek peněz a kupovala oblečky, strašně se mi to prostě líbilo :mrgreen:.Holky utrácely za hadry na sebe a za šminky, já za miminkovské :lol:. Akorát nejmenší věcičky a dudlíky jsem pak musela poslat do kojeňáku, jelikož se narodil cvalík a dudlík taky nebyl vzat na milost. Tak ale zase to pomohlo jinde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.14 13:55
@Janča005 píše:
no je to děsný, já jsem jednou potratila ve 12- tým týdnu a jednou mimoděl. těhu a představa, že bych se dívala na výbavičku to bych fakt nedala, už tak to bylo dost hrozný se s tím smířit. Nechápu to a myslím, že to může dělat jen úplná blbka.

jsou natěšený, no.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.11.14 13:55
@LaEllaX píše:
Já jsem koupila první dupačky až ve 4. měsíci. Dřív bych měla strach, abych to nezakřikla. Ale kupovat něco, když ještě ani těhotná není… :nevim:

jj já až po prvních větších testech jsem si koupila ponožky abych se měla na co dívat. Ale všechno ostatní jsme chystala až po šestým měsíci po plodovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí