Chystání výbavičky pro miminko před snažením

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
7.11.14 13:38

vybavicka bez miminka

Přeji příjemne odpoledne.chci se zeptat, co rikate na to ze nekdo chysta vybavicku pro miminko jeste pred tim nez se zacne snazit? myslim tim oblecky atd. Ne kocarek a postylku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
7.11.14 13:39

Že je to blázen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida

Že absolutně nechápu, proč to dělá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4009

Myslím si o tom, že jsou to zbytečně vyhozené peníze. Copak někdo dopředu ví, jestli bude mít zimní nebo letní dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.14 13:40
@nichnich píše:
Přeji příjemne odpoledne.chci se zeptat, co rikate na to ze nekdo chysta vybavicku pro miminko jeste pred tim nez se zacne snazit? myslim tim oblecky atd. Ne kocarek a postylku…
že má bláznivou starší ségru :lol: bo já vše po mladém dávám jí a ona dítě fakt zatím nečeká :lol: Ale chtěla to, má to mít :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
7.11.14 13:41

.

Příspěvek upraven 07.11.14 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
7.11.14 13:41

@Krasavicaa
taky mi to nepřijde moc normální. Na co to pořizovat, když není pro koho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
7.11.14 13:42
@masa.dis píše:
@Krasavicaa
taky mi to nepřijde moc normální. Naco to pořizovat když není pro koho 8o

Asi tak. :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
36556
7.11.14 13:42
@nichnich píše:

Že si hraje s ohněm. Výbavičku bych nechystala ani v prvním trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.11.14 13:44

Mám v okolí takovou. Už několik let před snažením objížděla akce a kupovala oblečení. Měla většinu ještě před početím. Vše neutrální a základní potřeby. Věci podle ročního období koupila, až když mimčo čekala.
Ať si dělá, co chce. Normální mi to nepřijde, ale zase na druhou stranu, když má aktuálně peníze, tak se to dá i chápat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1049
7.11.14 13:47

Znám jednu co má výbavu jak pro trojčata. Kočárky postýlky…a hle 5 let a děti furt nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85248

Kdyz se to nekomu chce riskovat, ze bude mit jen vybavicku a dite ne, tak at si nakupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
@nichnich píše:

mě to zní jako velký rouhání… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Bábrdl píše: Že si hraje s ohněm. Výbavičku bych nechystala ani v prvním trimestru

to máš to samé, jak když někdo hned dává fotky na FB, kde chlap pusinkuje babě pupek a pak se dozvíš, že je 4 tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.11.14 13:49
@martina.se píše:
to máš to samé, jak když někdo hned dává fotky na FB, kde chlap pusinkuje babě pupek a pak se dozvíš, že je 4 tt :think:

se picnu, jako fakt jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport