Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Přeji příjemne odpoledne.chci se zeptat, co rikate na to ze nekdo chysta vybavicku pro miminko jeste pred tim nez se zacne snazit? myslim tim oblecky atd. Ne kocarek a postylku…
Myslím si o tom, že jsou to zbytečně vyhozené peníze. Copak někdo dopředu ví, jestli bude mít zimní nebo letní dítě?
@nichnich píše:že má bláznivou starší ségru
Přeji příjemne odpoledne.chci se zeptat, co rikate na to ze nekdo chysta vybavicku pro miminko jeste pred tim nez se zacne snazit? myslim tim oblecky atd. Ne kocarek a postylku…
@Krasavicaa
taky mi to nepřijde moc normální. Na co to pořizovat, když není pro koho ![]()
@masa.dis píše:
@Krasavicaa
taky mi to nepřijde moc normální. Naco to pořizovat když není pro koho
Asi tak.
![]()
@nichnich píše:
Že si hraje s ohněm. Výbavičku bych nechystala ani v prvním trimestru
Mám v okolí takovou. Už několik let před snažením objížděla akce a kupovala oblečení. Měla většinu ještě před početím. Vše neutrální a základní potřeby. Věci podle ročního období koupila, až když mimčo čekala.
Ať si dělá, co chce. Normální mi to nepřijde, ale zase na druhou stranu, když má aktuálně peníze, tak se to dá i chápat ![]()
Znám jednu co má výbavu jak pro trojčata. Kočárky postýlky…a hle 5 let a děti furt nikde…
Kdyz se to nekomu chce riskovat, ze bude mit jen vybavicku a dite ne, tak at si nakupuje.
@nichnich píše:
mě to zní jako velký rouhání… ![]()
@Bábrdl píše: Že si hraje s ohněm. Výbavičku bych nechystala ani v prvním trimestru
to máš to samé, jak když někdo hned dává fotky na FB, kde chlap pusinkuje babě pupek a pak se dozvíš, že je 4 tt ![]()
@martina.se píše:
to máš to samé, jak když někdo hned dává fotky na FB, kde chlap pusinkuje babě pupek a pak se dozvíš, že je 4 tt
se picnu, jako fakt jo?