Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tak já mám celkem slušnou výbavičku - asi 3 krabice oblečení, postýlku, kočárek na terasu, hrazdičku na hraní, lehátko do vaničky, zimní fusak do kočárku atd… Ale nic z toho jsem nekupovala - všechno ke mně postupně nastěhovali sourozenci po svých dětech s tím, že se mi to časem bude hodit a oni už to nemají kde mít, tak buď si to vezmu nebo to vyhodí - no, a tolik krásných věcí přece nenechám vyhodit ![]()
Kamarádka to takhle měla, se společnou kamarádkou jsme se jí trochu smály, trochu se bály, že jim to pak nepůjde…počala na první dobrou a má krásnou zdravou holčičku
Ale můj osobní názor je, že trochu bzz to je ![]()
@martina.se píše:
jsou natěšený, no..
Tak všem těm šílenkám přeji ať všechno dopadne dobře ![]()
@JLP píše:
Tak já mám celkem slušnou výbavičku - asi 3 krabice oblečení, postýlku, kočárek na terasu, hrazdičku na hraní, lehátko do vaničky, zimní fusak do kočárku atd… Ale nic z toho jsem nekupovala - všechno ke mně postupně nastěhovali sourozenci po svých dětech s tím, že se mi to časem bude hodit a oni už to nemají kde mít, tak buď si to vezmu nebo to vyhodí - no, a tolik krásných věcí přece nenechám vyhodit
Tak to chápu, to se v rodinách dělá, ale chodit do obchodu a kupovat hadříky, když ještě není ani počato to je podle mě úlet.
@Lejaa : hele nemáme my stejnou známou. Každý měsíc jako že jí bolí břicho a prsa a že má chutě. Chudák už se snaží tak dlouho že z toho blbne
Já bych jí to mimčo tak moc přála
No mi příjde, že se ta holčina moc upíná na to co si přeje a vesměs pak příjdou slzy. Nikomu nic zlého nepřeji, ale bohužel vím, že i vytoužené miminko, tak jako do těla vejde může i s něj odejít. a TO JE POTOM HODNĚ SLZ. Raději nakupovat až po 12 tt nějaké neutrální oblečky. Kdyby to fungovalo tak, ž edneska otěhotní žena a ví, že vše bez potíží donosí, tak klidně, ale dneska neotěhotní kolikrát ani 20 letá holčična bez pomoci lékařů.
Já jsem asi divna, vzhledem k tomu že jsem otehotnela na prvni dobrou, tak jsem to zjistila úplnou náhodou. Protože kdyz vidím jak holky, ktery se snazi x měsíců či let jsou psychicky z toho vydeptany, tak já bych byla po prvním menzesu zralá do blazince ( všechno moc řeším ). Takže já z důvodu toho, že jsem se bála, aby to vse dobře dopadlo, tak jsem zacala kupovat věci az v 33 tt ( vygooglila jsem si že dítě muže přijít na svět a nemusí to byt az tak dalece komplikované ) do té doby nic!
Ted Mě tak napadá, přeji si minimalne 4 roky čivavu a ted mám fakt pocit že bych ji na Vánoce mohla jakože dostat, to abych zacala kupovat věci pro toho čoklika
jméno teda uź mám…
abych v šoku že konečně, mu neříkala punťo ![]()
Hlavne vam přeju, aby všechno dobre dopadlo! Ja jeste nic koupeneho nemám a to jsem v 15tt, tehu oblečení od kamaradek mam u mamky. Minule jsem měla par kousku pro miminko a to vyklízení bylo opravdu hrozne bolavé… Hodně stesti všem!
@nichnich píše:
Přeji příjemne odpoledne.chci se zeptat, co rikate na to ze nekdo chysta vybavicku pro miminko jeste pred tim nez se zacne snazit? myslim tim oblecky atd. Ne kocarek a postylku…
tak trošku zvláštní to je, je spíš otázka, jestli to má dotyčná v hlavně rozumově srovnané a ví, že to vždycky nemusí jít (hned). Já koupila asi rok před otěhotněním 2 kousky ve výprodeji, šla jsem náhodou v Tescu kolem oblečků a kus za 20 Kč, to jsem prostě neodolala ![]()
@nichnich píše:
Přeji příjemne odpoledne.chci se zeptat, co rikate na to ze nekdo chysta vybavicku pro miminko jeste pred tim nez se zacne snazit? myslim tim oblecky atd. Ne kocarek a postylku…
co si myslim? zoufala zena bez partnera, snazici se zena, novomanzelka, tehotna a nevi o tom, blazen…
@Lejaa píše:
jj, to jedna známá dítě plánuje do budoucna a vždycky tam hodí status - mám chuť na to a to, asi se něco dějesamozřejmě všichni, co co co, uuuuž? A nakonec, že to stoprocentně neee, že nic neříkala, jen že má chuť na to a to..:-D
Já mám taky takovou známou
s prvním přítelem nám oznámila že chce miminko v listopadu 12. aby bylo stejně narozené jako ona a ještě kdosik a zrovna byl únor
Tož řekla jsem ji at si teda pohnou. Ted má nového přítele miminko pořád nemá, jednu dobu si chodila pro postinor a pak také psala statusy na fb že to snad zíííítra vyjde, že je koooneečně štastnááá, a pak že to konečněě vyšlo atd..lidi se samozřejmě ptali jestli je těhotná a pak prý ne.Do zpráv velice ráda píše, že jde zítra na gyndu a když se ji teda člověk zeptá proč skoro uraženě napíše, že jde jen na kontrolu.. No tak o tom mi fakt říkat nemusí…
@peka83 píše:
No mi příjde, že se ta holčina moc upíná na to co si přeje a vesměs pak příjdou slzy. Nikomu nic zlého nepřeji, ale bohužel vím, že i vytoužené miminko, tak jako do těla vejde může i s něj odejít. a TO JE POTOM HODNĚ SLZ. Raději nakupovat až po 12 tt nějaké neutrální oblečky. Kdyby to fungovalo tak, ž edneska otěhotní žena a ví, že vše bez potíží donosí, tak klidně, ale dneska neotěhotní kolikrát ani 20 letá holčična bez pomoci lékařů.
ano tak to funguje, je to v hlavě. Rok snažení o mimi a nic až jsem to vzdala, že už nechci, že nám jedno stačí a do toho mě zemřel táta, tak jsem se objednala se na gyndu pro anti. a doktorka mě žádnou nenapsala a řekla, mě že jsem těhotná.
@socina
je to na hlavu, hlavně teda i pro okolí..
Ona se teda nijak dlouho nesnaží, ale chce být pořád zajímavá
až je to trapné
Jo když jí to baví a vyžívá se v tom proč ne.. nechápu názory typu že někdo něco kupoval až v tolikátým a tolikátým měsíci.. ono nikde není nikd zaručeno že dítě bude, dokonce ani porodem.. miminka bohužel umírají i po narození nebo těsně před ním.. to byste museli nakupovat teba až odjezdem z porodnice, nebo nevím.. každá ať si kupuje kdy chce, druhému synovi jsem koupila malá bodýčka když jsem měla pozitivní test.. no a co? ![]()
Taky mám občas nutkavou chut něco koupit, ale všichni včetně mě by si mysleli že mi hrabe
![]()
Ale zase tak bych to neřešila prostě jsou to jen věci, taky kupuju do zásoby olej a cukr i když vím že ho zrovna nepotřebuju, ale jednou přijde vhod
![]()