Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jsem take v patem mesici a musim rict, ze jsem zatim vse resila jen vyberem, nic doma nemam, tedy krome veci, co my zbyly po dvouletem synovi. Ale čekame holcicku, tak pouziji malo co ![]()
Zatim mam pocit, ze mam jeste dost casu. U prvniho syna jsem vse resila az okolo 6-7 mesice. Mela jsem veskere zakladni veci vybrane na netu a pak uz jen jela a nakupovala najisto. Postupne jsem take spoustu veci dostavala, hlavne oblecky, ty jsem pak prala az tesne pred terminem a po vecerech zehlila. Skoro vse jsem mela bile, takze jsem prala na 60 ![]()
Nevim, zda jsem Ti moc pomohla, ale myslim, ze mame jeste chvili cas
![]()
Nepanikar, zda se to jako nemozne, ale vsechno se zvladne, a pokud ne, uvidis, jak s sebou rodina mrskne kdyby jsi byla v porodnici… ![]()
Ja jsem se stehovala mesic pred terminem porodu, potom jsme mela mesic na uklid bytu, vyprani, vyzehleni a tak… ![]()
Oblecky bych jen vyprala, vyzehlila a naskladala do skrine, pokud to situace jeste nedovoli tak do uzaviratelnych pytlu nebo krabic a naskladala to k rodicum do minibytecku, stejne tak kocar s postylkou a matraci - myslim, ze pro vnouce to vydrzi!
Kosmetika taky moc mista nezabere a vse ostatni muzete dokoupit az po, ono toho miminko ze zacatku fakt moc nepotrebuje!!! ![]()
Nase rodina se mohla pretrhnout aby mi s uklidem a pripravami co nejvice pomohli a pokud vy mate dobre vztahy, neboj se je pozadat o pomoc, urcite radi vyhovi.
Jinak vetsinu detskeho peru na 60, mikiny a to, co nema primo na tele na 40, a pokypane veci, pliny a rucnik na 90.
první věci jsem koupila v 32tt. Prala jsem vše na 40. Na 90 nevidím důvod - špinavé to neni, sterilní to nebude tak jako tak.
Tak já jsem skoro vše podědila,ale mám i nové oblečky co jsem si koupila.A mám to naházané v pytli.Kup si Lovelu nebo Batole aj aviváž.
ja dnes mnela poz .. testik a us koukam na internetuu na vybavicku
![]()
Mně osobně vyhovuje nakupovat hned, s předstihem, vyprat, vyžehlit a mít pocit, že mě nic nemůže zaskočit.
Tašku do porodnice jsme si tay připravila vždy v tom sedmým měsíci… Já si neumím představit, že by mi pak někdo něco měl nosit. Jak bych vysvětlovala kde co mám
Alpaka píše:
první věci jsem koupila v 32tt. Prala jsem vše na 40. Na 90 nevidím důvod - špinavé to neni, sterilní to nebude tak jako tak.
Na 90 peru starší věci (bílé) když je tam nějaký flek nebo tak . . . .
levmah28 píše:Alpaka píše:Na 90 peru starší věci (bílé) když je tam nějaký flek nebo tak . . . .
tak to jo, ale já z těch pidivěcí neměla nic flekazém to až pak s příkrmy
Já peru taky všechno na 40,není důvod vyvářet.Když se mi náhodou něco připletlo na 60,bylo to pak širší než delší
a na aviváž bacha,na nejstarší dceru jsem měla batole prášek i aviváž,všechno krásně navoněný,když jsme odcházely z porodnice,tak všichni obdivovali,jak máme voňavé miminko a druhý den byla komlpet osypaná,takže jsem všechno prádlo naházela na vymáchání a bylo to dobrý,takže po druhé už jsem prala první dva měs.bez aviváže ![]()
ahojky,tak já jsem 24+0 a minulý týden jsem tu „vyřídila“ pár objednávek na bazárku..moje první kousky výbavičky jsou doma..s tím,že nějaké věcičky se začínají kupit jako dárečky od kamarádek..nějak moc „akutně“ to nehrotim..vlastně dohromady ani nemám tušení,co všechno budu potřebovat ![]()
ahojky. já měla kompletně nachystanou výbavu od 25tt. mám ráda připravené všechno dopředu. oblečení jsem vyprala barevné na 40, bílé a pleny na 90 a používám Persil sensitive. máme hodně malý byt takže většina věcí (matrace, kojící polštář, autosedačka, lehátko atd.) jsou ve velkých taškách na skříni, postýlka v krabici pod postelí a oblečení má prcek v komodě.
duckina píše:
ahojky,tak já jsem 24+0 a minulý týden jsem tu „vyřídila“ pár objednávek na bazárku..moje první kousky výbavičky jsou doma..s tím,že nějaké věcičky se začínají kupit jako dárečky od kamarádek..nějak moc „akutně“ to nehrotim..vlastně dohromady ani nemám tušení,co všechno budu potřebovat
Bella29 píše:
Já peru taky všechno na 40,není důvod vyvářet.Když se mi náhodou něco připletlo na 60,bylo to pak širší než delšía na aviváž bacha,na nejstarší dceru jsem měla batole prášek i aviváž,všechno krásně navoněný,když jsme odcházely z porodnice,tak všichni obdivovali,jak máme voňavé miminko a druhý den byla komlpet osypaná,takže jsem všechno prádlo naházela na vymáchání a bylo to dobrý,takže po druhé už jsem prala první dva měs.bez aviváže
souhlasim, avivaz bych urcite prvni mesice vynechala! ![]()
Od šestého měsíce mi to přijde tak akorát - není to zbytečně brzy a současně máš dost času všechno v klidu sehnat.
Přeju pohodové těhotenství a porod! ![]()