Výbavička pre mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
19.11.12 22:06

@avm3 Já právě v jednom obchodně zahlídla jakoby fusak i na spaní a byl celkem na delší dobu.Ale jak říkáš nechtějí se mi zase dávat peníze za něco co bude používat opravdu chvíli a zrovna ty fusaky nejsou levná záležitost. Ještě že jsou před náma ty vánoce všem jsem řekla že pro sebe nic nechci že chci věci pro mimi a každýmu řeknu co mi má koupit a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:07

Ja bodycka nemam moc rada, jen tak…at to ma patenkty na strane, nebo ty chlopne, nebo je zavazovaci na boku, vsechno dela sileny vystrih…tricko je dobre, pokud se pouziva na body navrch. U dcery jsem je vyuzila vic.

@Ninouš ja furt dokupuju prubezne, podle toho co chybi, nebo co se osvedci. Ja mam i rozdilne zkusonosti u dcery a syna. U dcery jsem milovala jedny polodupacky, u syna je skoro nedavam.

pretahovani pres hlavu neni tak hrozny…

jo a nekupuj moc veci co ma kapuci, hlavne vnitrni vrstva, nekdy je to teda kumst. Jako mikca nahoru se to da, do nositka, to neni tak spatny.

@Ninouš ja hlasuju za fusak lodger, ja ho pouzivala i v chladnejsim lete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
19.11.12 22:08

@Ninouš Jo tak to jo. Já kupuju dost použité a zatím jsem nenarazila špatně. Jinak ty fusaky dělají i rostoucí a doporučuji Emitex. Jedna z mála věci, co jsem měla novou - vložnou tašku. Na MMB jsem našla jen černé a do toho bych miminko nikdy nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
19.11.12 22:10

@suik Jo přesně tak, dokpuju průběžně - já teda „žiju na MMB“ :)
A ta kapuce to je pravda. Měla jsem pár krásných mikinek od sousedky a malá je nenosila, protože kapuce pro ještě ležící miminko… a ještě mikinka na zip, to bylo na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:12

@zelenaprisera jako rolak bez knofliku? to bych nenarvala ani na dvouletou 8o

no nepremysleji, ja treba nechapu, proc davaji na gate na ksandy, takove ty velke zelezne hacky, nebo jak to nazvat :cert:

u dupacek bych koukala, ze to ma patenkty v rozkroku, nekdy to slikat cely je opruz.

ja jsem hodne spokojena treba s nextem, i ty veci na paradu maji sikovny, bodycka jsou z pevne bavlny, tak se nevytahavaji a nejlepsi jsou ty jejich pyzamka-overalky. Ja poridila ted jedny teplejsi na doma, je to silnejsi teplakovina a ty nosi furt, nemaj tapky, tak doufam, ze vydrzi dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
19.11.12 22:15

@suik Akoli ten fusak stojí ten co jsi zmiňovala? Ještě mě napadlo zda pořídit takové to lehátko s hrazdičkou kde jsou hračky nebo to je zbytečnost a mimi jste měli převážně v postýlce? Díky za rady Vás zkušeých matek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:15

@avm3 ja neziju v cr, tak je MMB pro me pase, ale taky bych tam nakupovala…u nas jsou ale detske bazary a to je teda raj. Jen skoda, ze ty echt miminci veci jsou dost oprane, koupit pekne body je docela narocny.

me mikiny na zip nevadi, davam je ted casto, v kocarku mam docela teplo, tak na vrch tela davam vrstv navic…tak ted moc nedavam chlupaty overalky, ktery jsou taky sikovny, ale prave mikinu, zel jsou vsechny s kapucou, ale kdyz je jen jedna, tak ji dam pres cepici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:19

@Ninouš v postylce moc neni, nechce tam byt, pocitej s tim, ze male miminko se chce hodne nosit, takze je dobry satek na noseni. Sam od sebe byl v postylce snad jen prvnich par dni, pak se nosil a v postylce spal jen na noc a jeste do prvniho kojeni, pak byl u me v posteli.

u dcery jsem postylku skoro nepouzivala.

ted je syn 2m, na matracich na zemi a kouka co se kde deje, jeste lepsi je rovny gauc, ale ten nemame.

hrazdicku s dekou urcite doporucuju poridit, ale staci tak od 2., 3. mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
19.11.12 22:21

@suik Já to beru na ležící miminko doma. Ven byli mikinky taky v pohodě. Ale když jí chtěla doma přiobléct a malá byla strašně ráda na bříšku, tak jí ten zip prostě musel tlačit. Ale jo, ven byli fajn. Ale doteď mám radši věci přes hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:23

@Ninouš jsem si to spatne precetla, lehatko mame, dcera byla houpaci, tak se v tom uhoupala, ale syn se neda tak snadno uthanout na varene nudli a nekdy ho houpani neba. Ja ho mam hlavne proto, kdyz potrebuju mit volne ruce na druhe, tak aby se houpal a neplakal…mala miminka v tom ale nemaji byt moc casto.

take je sikovne udelat z kojiciho polstare hnizdecko, vycpat dekou a dat tam miminko…lepsi je ale kulickovy, lepe se tvaruje…

mmch, kojici polstar jsem na kojeni vubec nepouzivala, neslo mi to s nim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.11.12 22:25

Dala bych jedinou, ale podstatnou radu. Uvazuj vzdycky na jak dlouho bude ktera vec slouzit a podle toho vybirej levne vs. drahe. Treba teplomer budes pouzivat az do puberty :) takze kup fakt dobry - rychly a presny.
Naopak veci, co slouzi na mesic nebo dva, ber co nejlevnejsi.
Asi je to logicke, ale ja si prebrala az za pochodu a u spousty veci jsem litovala… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
19.11.12 22:28

@Ali-Ali Tak to určitě s tím soulasím proto se raději ptám ať nenakoupím milion nepotřebných věcí a ty podstatné mi nechybí :D oblečko se dá dokoupit vždy mám spoustu kamarádek tak budu brát věci od nich a pár kousků jsem koupila nových. Ńo ale i tak mám z toho hlavu jak pátrací balón :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.11.12 22:29

Houpacku/lehatko mame, ale zatim tam vydrzi max. 15 min (3 mesice). Myslim, ze stoji za to koupit, ale levne, protoze z toho vyroste dost brzo.
Kojici polstar jsem nepouzivala ke kojeni, ale je super na uspavani :) ulozim se do polosedu-pololehu do postele, dite v naruci, podlozim kojo-polstarem - je to nejpohodlnejsi poloha. Plus pouzivam i na podlozeni nebo oblozeni ditete. Takze ja vyuzivam bohate, i kdyz nekojime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:30

@Ali-Ali :palec:

me jeste napada, pokud uvazujes o druhem, doporucuju hodne veci, hlavne tech drahych kupovat v neutralnich barvach. Ja jsem za to fakt rada, i treba takove to spodni pradlo typu body, puncochy, ponozky. Dcera muze byt v modre, ale kluk v ruzove je nesikovny.

kocarek, autosedacku, fusak, zavinovacky, deky, kombinezy a tak bych brala neutralni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
19.11.12 22:30

@Ali-Ali
naprostý souhlas!
autosedačka, to je kapitola sama pro sebe! my jsme chtěli na dýl, tak máme 0-18, pak přejdeme na 9nebo18 až 36, tj. neměli jsme vajíčko, někdo s tím ale rád chodí na nákupy :nevim: já teda ne, mně mimčo první 3 měsíce řvalo v kuse takže jsme nevystrčili pomalu nos.
já jsem byla pověrčivá, všechno jsem si předvybrala na netu a koupila jsem to až myslím 3 týdny před porodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí