Výbavička pre mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
634
19.11.12 22:30

To je otázka… :-)
já bych začala tím, že záleží hlavně na vašich finančních možnostech…i prostorových. Bude mít mimčo svůj pokoj???můžu poslat svůj seznam, kdyby jsi měla zájem i s tím, co daná položka stojí.
Co určitě tak přebalovák…nedám na něj dopustit…monitor dechu, za klidné spaní určitě stojí (my máme pujčený z nemocnice), chuvičky…máme od Aventu, sice stály víc ale jsou úúúúúžasné.(pokud bydlíte v 2+1 zbytečné, já jsem z RD).
Oblečení jsem měla a mám hodně a je mi až líto, že to nestačíme vynosit… fakt stačí cca 6ks body dlouhý rukáv, nějaké dupačky 3-4ks, my máme rádi i polodupačky. Overálky na spaní jsoou supr.Ale taky záleží, co se í líbí. Já jsem měla nakoupené dupačky ve 4velikostech a pak, když jsem vuděla tepláčky a namakané ryflíčky tak sly dupajdy stranou…je toho fakt hodně…ale opravdu můžu poslat i s komentářem, jak jsme co využili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.11.12 22:32

Jo a jeste bych mela jednu radu (kojici mafie at si trhne) :) - kup si jedno baleni Nutrilonu 1 HA a aspon jednu lahvicku pro nejmensi miminka. Mozna to nevyuzijes, ale mi psychicky vyrazne ulevilo, kdyz jsem zacala mit problemy s kojenim, ze kdyby bylo nejhur, tak tomu rvoucimu uzlicku mam co dat. Rikam, pouzit nemusis, ale stoji za to mit v supliku, to vedomi ulevi nervum a ono se pak i lip koji v klidu, ze nejde o zivot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
19.11.12 22:36

Taky mně přišla hrozně praktická věc přebalovák s policemi na věci a zároveň zabudovanou vaničkou na koupání s vypouštěcí hadičkou. já mám prostě ráda věci které plní více funkcí, ale vůbec netvrdím že je zrovna toto nutné mít, jen je to hodně šikovné. já jsem měla to stěstí že jsem měla půjčené od kamarádky, takže jsem nekupovala, je to celkem drahá věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:38
@Ali-Ali píše:
Jo a jeste bych mela jednu radu (kojici mafie at si trhne) :) - kup si jedno baleni Nutrilonu 1 HA a aspon jednu lahvicku pro nejmensi miminka. Mozna to nevyuzijes, ale mi psychicky vyrazne ulevilo, kdyz jsem zacala mit problemy s kojenim, ze kdyby bylo nejhur, tak tomu rvoucimu uzlicku mam co dat. Rikam, pouzit nemusis, ale stoji za to mit v supliku, to vedomi ulevi nervum a ono se pak i lip koji v klidu, ze nejde o zivot…

jj, to je dobre mit doma, ja teda nemam krabici, ale vzorky od doktorky…ted jsem dokonce objevila mala mlicka od hippu v tetrapaku, ktera staci jen ohrat, ale nevim jestli to maji v CR. Uz jsem to jednou pouzila …ale prave je asi lepsi velka strikacka a mekka hadicka, lahev je nekdy napytel v tom, ze kazi kojeni a to i jedno pouziti. Cerstva zkusenost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.11.12 22:39

@smutnalucy
jo, mam to same a i kdyz jsem kupovala novy, tak to byla jedna z nejlepsich investic. v jedne polici mam pul satniku maleho, v druhe polici veskere kremy, olejicky, plinky a ubrousky. Nikam jinam nez k pultu nemusim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
19.11.12 22:40

@suik ten tetrapak by mě taky zajímal. na vánoce se chystáme do čech a už jsem přemýšlela, jestli to prodávají nebo jestli si jich mám vzít pár s sebou. no mám je taky spíš pro jistotu, tak nechci kupovat krabici sušenýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:41

@smutnalucy my koupeme v kybliku, s nim se manipuluje dobre, ale ted jsme na navsteve a mame vanicku a vcera jsem ji nemohla vylejt, nejsem zadnej silak a kdyz jsem ji nesla na vyliti, malem jsem vytopila koupelnu, byla takova vetsi…tohle delat kazdej den bych teda nechtela, takze urcite bych brala stojan a vypust.

prebalovak mam taky rada, mam pod nim supliky s oblecenim, je prostorny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.11.12 22:41

@suik
ja jsem mela lahvicku Calma od Medely a po dobu, kdy jsme stridali lahev a kojeni, tak nebyl problem. Je delana specialne pro kojene deti a u nas fungovala a kojeni nezkazila (to se zkazilo jinak).
Strikacka je fajn, ale neni spatne mit lahvicku, kdyz musi nouzove nakrmit tatinek nebo babicka, ti se citi s lahvickou jistejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
19.11.12 22:46
@suik píše:
@smutnalucy my koupeme v kybliku, s nim se manipuluje dobre, ale ted jsme na navsteve a mame vanicku a vcera jsem ji nemohla vylejt, nejsem zadnej silak a kdyz jsem ji nesla na vyliti, malem jsem vytopila koupelnu, byla takova vetsi…tohle delat kazdej den bych teda nechtela, takze urcite bych brala stojan a vypust.prebalovak mam taky rada, mam pod nim supliky s oblecenim, je prostorny…

no dyť já píšu že s výpustí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634

Tak nějaká startovací sada od Aventu NApř. nebo jiná firma a nějaké mlíko pro strýčka příhodu je určitě geniální…kamarádka jela v noci do pohotovostní lékárny…mlíku a dítěti neporučíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

@zelenaprisera ja si vezla dva, jeste je dela aptamil, ten ma v jednom baleni dve male lahvicky, ty jsou mozna praktictejsi. Je to celkem drahy, ale jako nouzovka moc sikovny, staci jen ohrat, jinak jeste musis resit vodu. Doma bych dala kohoutkovku, ale tady je dost zelezita.

doporucuju vzit i odsavacku, ja ji nechala doma, jeli jsme vlakem, tak jsem setrila misto a dneska jsem zazila krusne chvilky, syn vubec nechtel prso, jecel a parkrat si cucnul, tak jsem byla zoufala. Normalne bych odsala aspon do te flasky, abych neprisla o mliko, nez dorazime domu, kde to muzu lepe resit.

uvidim jak zitra, vecer uz trochu sal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:48

@Ali-Ali jj, ta je fajn, ja dostala aventi gratis a mam k tomu i odsavacku......ten dudlik asi na nic jinyho nesedi, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
19.11.12 22:48

A kyblík jsme teda měli taky, hodně mi pomohl byla jsem si jistější s úplně malým mimi, ale to je podle velikosti mimča věc spíš na týdny než měsíce. já z něj mám už dlooouho koš na dětské špinavé prádlo v koupelně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.11.12 22:49

@smutnalucy ja to jen chtela potvrdit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.11.12 22:52

@suik
asi nesedi. Ja teda po Calme koupila sadu od Tommee Tippee a ty maji uplne jine hrdlo.
Jo jeste jako radu - vybrat jednu znacku a te se drzet, at vsechno k sobe sedi - odsavacka, lahvicky, savicky, pripadna ohrivacka, termoobal atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí