Výbavička pre mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
19.11.12 23:10

Jj, koupací kyblík máme taky. jen nevím, v čem budu dělat bramborovej salát - u našich se dělá ve vaničce po mně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
19.11.12 23:12

@suik aptamil neznám, asi bydlíme každá jinde :lol:
tady jsou tetrapaků asi 3 druhy, já zatím měla NAN od nestle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.11.12 08:07

@Ninouš Ten fusak riesim aj ja, ked babo sa narodi zaciatkom dubna, moze byt este stale poriadna zima, ale na druhej strane uz moze byt aj cekom teplucko. tak si nie som ista ako to vyriesit, ci kupit nejaky kabatik trebars velkost 62, ktory vyuzijeme este na jesen a k tomu nejaky zatepleny spodok alebo bude naozaj ten fusak nevyhnutny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.11.12 08:09

@zelenaprisera Co sa tyka kocika tak som uz nejake pozerala na nete a nejako mi z toho vyslo, ze by som bola ochotna dat za kocik 8-12tis. Chcem sa ist pozriet na Kladno, tam je nejaky velky obchod a uvidim co mi padne do oka. inak vobec nemam predstavu, asi viem len tolko, ye chcem kombinovany, so styrmi koleckami a nejaku neutralnu farbu, kedze sme sa rozhodli necht sa prekvapit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.11.12 08:21
@sandritkal píše:
To je otázka… :-)
já bych začala tím, že záleží hlavně na vašich finančních možnostech…i prostorových. Bude mít mimčo svůj pokoj???můžu poslat svůj seznam, kdyby jsi měla zájem i s tím, co daná položka stojí.
Co určitě tak přebalovák…nedám na něj dopustit…monitor dechu, za klidné spaní určitě stojí (my máme pujčený z nemocnice), chuvičky…máme od Aventu, sice stály víc ale jsou úúúúúžasné.(pokud bydlíte v 2+1 zbytečné, já jsem z RD).
Oblečení jsem měla a mám hodně a je mi až líto, že to nestačíme vynosit… fakt stačí cca 6ks body dlouhý rukáv, nějaké dupačky 3-4ks, my máme rádi i polodupačky. Overálky na spaní jsoou supr.Ale taky záleží, co se í líbí. Já jsem měla nakoupené dupačky ve 4velikostech a pak, když jsem vuděla tepláčky a namakané ryflíčky tak sly dupajdy stranou…je toho fakt hodně…ale opravdu můžu poslat i s komentářem, jak jsme co využili…

My mame dost malu spalnu, takze mimco bude od zaciatku vo vlastnej izbe, nechali sme mu velku izbu, aby malo aj v buducnosti dost priestoru, mame tam jednu postel, tak zo zaciatku tam budem spavat s nim, aspon sa aj partner vyspi do prace, neskor sa vratim do spalne. Neviem vsak kedy najskor by som mala nechat babo same v izbe, samozrejme, ze budem mat aj monitor dychu aj nanny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.11.12 08:22

@sandritkal zoznam by som uvitala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.11.12 09:06

@Grapho No já ten fusak budu řešit až jako poslední věc uvidím jaké bude v dubnu počasí a kdy porodím. Spíše jsem přemýšlela že bych koupila nějakou ne uplně klasicky zimní kombinézu ale nějakou zateplenou teď jsem viděla jednu naprosto úžasnou a vypadala teple a byla ve slevě za 400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
20.11.12 09:24

Fusaky jsem měla koupené dopředu. Mame od Emitexu. ten zimní a i ten druhy jaro-léto-podzim. Jsou super a využijeme je hooodně dlouho. Rostou s dětmi. Doporučzju sledovat akce. Teď budou po zimě zase ve výprodeji
 http://mujandilek.cz/…yprodej.html

už teď tam mají akci. Máme i zavinku do autosedačky ale tu letní. úplně stačí i na zimu a vypadá to v tom vajíčku nádherně. Ještě doporučuju z emitexu chrýnič matrace a nějakou deku, mají moc hezké věci a je to kvalitní český výrobek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
20.11.12 10:28

@sandritkal Díky za tip mrknu se tam…je pravda že já se už nemůžu dočkat těch výprodejů po vánocích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
20.11.12 11:15
@Grapho píše:
@sandritkal zoznam by som uvitala :-)

http:/http://www.porodnice.cz/porod/co-se-musi-zaridit/vybava-miminko/www.emimino.cz/denicky/vybavicka-na-miminko-5325/

plus si to musíš přefiltrovat, co jsme tady napsaly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport