Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kocarek 8000, lehatko 1200, autosedacka 500 od kamaradky, obleceni na prvni dite nove, nebrala jsem toho moc, takze asi tak 5000, vel. 50-68. Ale bylo to prvni dite v rodine, takze babicka se tesila na nakupy. Ja bych jinak nemela nic proti bazarku. A deti mam tri, vyuzili jsme vse na 100%. Plysaky radim nekupovat zadne, to se vam bude doma casem hromadit, hromadit, hromadit. Ja koupila detem za tech 7 let dohromady mozna 6 plysaku a presto toho mame 4 velke pytle
.
@Anonymní píše:
Na kolik vas vyslo přibližně vybavení pro miminko? Kocarek, vybavicka, atd atd…a jste zastánce spis bazarku? Popripade jaky mate názor na AliExpress co se tyče plysacku, nebes, mantinelu atd ( ne dudlicky a veci do pusinky nebo pleny )
Nás to přišlo na zhruba 12 tisic, kocarek z druhe ruky trojkombinace za 5tisic, kojici polstar a hnizdecko z chranene dilny v akci oboji po 5tistovce a i bez toho se da beztak obejit, postylka po znamich, madracka teda nova za 6stovek, nejaky povleceni, prebalovaci podlozka to uz jsou drobnosti, par baliku plen. Látkové pleny jsem objednavala pres internet jedna 20kc..mam jich 30..pry 100pro bavlna..nevim..ta kvalita nic moc jsou tenke a debilne se zehli ale na to utirani a pod hlavivku atak to stačit bude na prebalovani je pouzivat nebudu. Obleceni po bazarech nebo pepco, lidl, tesco. Nejaka kosmetika.. prebalovaci pult jsem si udelala ze skříně takže defakto nula nula nic.. myslim ze to bohate staci. Ale ja jsem taková dost šetřiva urcite se da rozsoupnout. ![]()
Pridavam svuj seznam a zkusenosti s vybavou
![]()
https://www.emimino.cz/…tavky-13869/?…