Výbavička pro druhé mimi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
505
4.8.14 06:49

Ja pro druhe nakupovala vsechno nove jako pro prvni, od kocarku az po obleceni..Jen teda co mam po male je monit8r dechu, hraci decka a vibracni kresilko..A nakupy si uzivam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.8.14 08:24

Mam v obyvaku drevenou ohradku s polohovacim dnem a je to bezva.Na krmeni autosedacku, nemusi byt na zemi, ale treba na gauci nebo na stole, samozrejme ne bez dozoru. Jdou koupit i jidelni zidlicky s polohovanim, treba od Patrona, ta je az do 20 kilo a poroste s mrnousem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
4.8.14 08:37

Ahoj, mám kluky dva roky od sebe, moje „odkladiště“ bylo v ložnici naše postel, v obýváku cestovní postýlka nebo moje náruč nebo lehátko, ale na to pozor, starší ho jednou vyklopil :-)na zemi býval jenom pod dozorem, protože starší moc rád jezdí na motorce nebo vytahá všechny hračky, to nebylo bezpečné, starší má už svoji velkou postel a jí s námi u stolu na obyčejné židli, jídelní židličku jsem u mladšího začala používat asi v 7 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
4.8.14 08:46

Ahoj, já jsem dala cestovní postýlku a ta putovala mezi obývákem a kuchyní. Lehátko jsem nekupovala používala jsem autosedačku popřípadě takovou tu vaničku z kočárku. Jinak holky jsou 22M od sebe a to starší jde naučit, že má miminko nechat. Jinak teď máme jídelní židličky dvě-dá se koupit použitá za pár stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
4.8.14 08:48

@slavuska1 Tak my jsme první co mají tříleťáka v jídelní židličce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.8.14 08:50

@Ter85 hele ono miminko toho vydrží víc, než si myslíš :mrgreen: já mám děti tři a dneska termín se čtvrtým, třtetí jako miiminko byl neustále zavalen těma dvěma, fakt ho nešetřily a byl v pohodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a židličku jsem holt koupila tenkrát ještě jednu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.8.14 08:55

@Krrysa

Tak at se 4. junior brzy vyklube na svet. :mrgreen: Asi to moc resim…to budou ty tehotensky hormony. S prvorozenou jsem neresila nic, vse jsem kupovala za pochodu, mela jsem pro ni jen kocarek a podedenou postylku. Ted mam 2 mesice do porodu a chytla me o vikendu panika, ze neni nic nachystane. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.8.14 08:56

@Ter85 to je v pořádku, mě ta panika chytla před 14ti dněma :mrgreen: :mrgreen: nějak mě šíleně zabolelo břicho a mě došlo, že tady jako na to mimihno není nic nachystaný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.8.14 08:58
@Ter85 píše:
Me by zajimalo, kam jste ty druhe deti odkladaly? :mrgreen: Nemuzu to vymyslet, urcite budu muset neco koupit, ale nevim co :think: Dcerka mela jen postylku v loznici, kde spala v noci a pres den. Kdyz byla bdici nebo jsem potrebovala neco udelat, mela jsem ji na hraci dece na zem. Ale to ted nepujde, jen pod dozorem, jinak by junior mohl prijit k ujme. To samy s krmenim-dcerku jsem krmila v autosedacce, na zemi. Az v roce dostala vysokou drevenou zidlicku ke stolu. V ni jeste dcerka sedi a jeste chvili sedet bude, tak pak neco pro juniora. Premyslim, jestli mam do obyvaku koupit takovy ten kos-kolebku a k tomu zidlicko-lehatko-to by se dalo dat i ke stolu, nebo do kuchyne behem vareni. Jak to mate vy??

nedělala bych z toho žádnou tragedii, prostě než bude to druhé dítě lezoucí tak to první bude dorostlé, moje holka chodila od 2 a 5 měs do školky takže mi přijde divné nějak extra řešit co se starším děckem. chodí, mluví, přemýšlí, prostě jednomu dám jídlo, druhé krmím, mám sice u děcek rozdíl 4 let ale jiné by to nebylo si myslím, stejně málokdy jí děcka spolu, když má starší holka hlad tak asi nebude čekat až se mimino probudí na jídlo:-) jinak cokoli jiného, prostě dáš to mimi na deku a řešíš to starší, nebo to prostě děláš až mimčo spí. jinak máme v obyváku koš ale tam jsem malou dávala jen ze začátku, teď prostě přes den spí ta malá v pokojíčku a ta starší má zákaz tam chodit, když se ve spaní v poledne sejdou tak je dám obě do pokojíku nebo tu malou spát na balkon a to máme malý byt jen 2+1, neříkám že někdy nemusím přemýšlet jak to udělat ale nemusela jsem kupvoat nic extra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.8.14 09:00

Mam moznost koupit od kamaradky za levno sadu od Icoo-grow with me. Je tam vanicka, sedacka a lehatko, vse se da bud mit vytazene vys-treba u stolu, nebo normalka jak lehatko u zeme. Tak prave jsem nad tim zacala spekulovat, jestli to mam vzit, pripadne v cem to mimco pres den bude lezet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.8.14 09:06

@martulkasloník

Me taky starsi chodi na dopoledne do skolky a chodit bude i po narozeni mimca. Pracuji z domova, pokud bude Junior ok, tak budu pracovat dal, tak dopoledne budu jen s mimcem. Urcite to moc resim, chytlo me to o vikendu. Asi se povznesu, zatnu zuby a poresim to, az bude Junior venku z bricha. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.8.14 09:06
@Ter85 píše:
Me by zajimalo, kam jste ty druhe deti odkladaly? :mrgreen: Nemuzu to vymyslet, urcite budu muset neco koupit, ale nevim co :think: Dcerka mela jen postylku v loznici, kde spala v noci a pres den. Kdyz byla bdici nebo jsem potrebovala neco udelat, mela jsem ji na hraci dece na zem. Ale to ted nepujde, jen pod dozorem, jinak by junior mohl prijit k ujme. To samy s krmenim-dcerku jsem krmila v autosedacce, na zemi. Az v roce dostala vysokou drevenou zidlicku ke stolu. V ni jeste dcerka sedi a jeste chvili sedet bude, tak pak neco pro juniora. Premyslim, jestli mam do obyvaku koupit takovy ten kos-kolebku a k tomu zidlicko-lehatko-to by se dalo dat i ke stolu, nebo do kuchyne behem vareni. Jak to mate vy??

je důležité, kolik je prvorozenému. Mému je 8, má svůj pokojík, svoje soukromí. Mimčo je se mnou v obýváku - v komodě veškeré svoje věci, postýlku taktéž tam. Jíst bude u stolu atd.. se ještě nějak poladí.. ale bude tam, kde jsem já, takže obývák, kuchyně. Jediné, c o musím staršího naučit, aby se mu všude neválelo lego :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.8.14 09:21
@Ter85 píše:
@martulkasloníkMe taky starsi chodi na dopoledne do skolky a chodit bude i po narozeni mimca. Pracuji z domova, pokud bude Junior ok, tak budu pracovat dal, tak dopoledne budu jen s mimcem. Urcite to moc resim, chytlo me to o vikendu. Asi se povznesu, zatnu zuby a poresim to, az bude Junior venku z bricha. :)

no jasně hormony :mrgreen: jak je holka ve školce takje to pohoda, dopoledne uklidím, jsem s mimčem a pak dojde starší holka, buď po obědě a to jde spát tak dám jí do pokojíkua malá spí na balkoně nebo obě spí spolu, nebo jedna spí druhá nespí ale když jde holka ze školky odpoledne tak to uteče jako voda, prostě než dojdeme dom jsme chvilku venku a pak už se chystá koupání, spaní atd. jak jde mimi spát tak holka ví že nemá lozit do pokoje pro hračky, opravdu jsem nepotřebovala nic navíc. teď má holka prázdniny tak to bude horší ale dá se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.8.14 09:32
@martina.se píše:
je důležité, kolik je prvorozenému. Mému je 8, má svůj pokojík, svoje soukromí. Mimčo je se mnou v obýváku - v komodě veškeré svoje věci, postýlku taktéž tam. Jíst bude u stolu atd.. se ještě nějak poladí.. ale bude tam, kde jsem já, takže obývák, kuchyně. Jediné, c o musím staršího naučit, aby se mu všude neválelo lego :mrgreen:

Holce je 2,5 roku, ale ma svuj pokojicek a od 6 mesicu v nem spi. Ted uz tam ma normalni postel. Mimco bude zatim u nas v loznici. Komodu nemam, naznacovala jsem o vikendu muzovi, ze nemame kam dat ani dite, ani jeho veci…pry to zaridi. :mrgreen: Prebalovat budu asi ruzne a obleceni dam k dceri do pokojicku do skrine-ma velkou skrin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.8.14 10:50

@baaruunkaa tak když se vám chce dítko zvedat :P :lol: já právě všude co chodíme, koho známe, tak všichni ji používali max do 2 let. :)
jo a mimochodem, když jsme chodili do restaurace s malýma, milovala jsem, když chvíli před námi přišli s 2 letým dítětem, a nechali si přinést jedinou jídelní židličku, a my pak museli jíst s 10 měsíčním na klíně :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí