Výbavička pro druhé mimi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2422
4.8.14 11:06

@slavuska1 Tak my nezvedáme ona si sama vyleze, máme oddělávací jídelní pultík tak snáma sedí pěkně u stolu obě dvě. Nám to tak vyhovuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.8.14 11:18

@baaruunkaa tak to jo, když si vyleze sama, tak to i chápu :) já ji přestala pokaždý používat dlouho předtím, než by tam vylezly děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.8.14 11:32

U nás teda vede dětskej stoleka židle, sedí u něj od nejmladšího po nejstarší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.15 08:47

Maminky prosím, kolik vas stala vybavicka pro druhé miminko? Co vše jste porizovaly?

• Citovat
  • Upravit
272
4.7.15 16:52
@Anonymní píše:
Maminky prosím, kolik vas stala vybavicka pro druhé miminko? Co vše jste porizovaly?

Ahojky, výbavička na druhé mimi mě stála 5 126,– Kč - věkový rozdíl 4 roky a různé pohlaví. Kupovala jsem:

• prostěradlo, mantinel, 1× povlečení, 2× zavinovačka
  • matrace do kočárku, nová pláštěnka ke kočárku, přebalovací kabela (není započtena v celkové útratě stála 200,–)
  • přebalovací podložka s pevným spodkem, omyvatelná přebalovací podložka, 3× jednorázové přebalovací podložky (různé značky), 4× vlhčené ubrousky (různé značky)
  • nějaké oblečení - body s dl. rukávem, rukavičky, dupačky, polodupačky, kabátek, čepička, ponožky, 2× kombinéza, 1× bunda, capáčky, bryndáček
  • celkem 5× látkové plínky velké místo osušek na koupání,
  • 2× lahvičky skleněné (nemám ráda plastové), jedna malá 120 ml, druhá větší asi 150 ml, savičky, dudlíky, řetízek na dudlík, kartáč na čištění lahví, prostředek na mytí lahví, nůžky na nehty (nepoužívám na konec jsou na prd, nejde mi to pořádně ostříhat s tím), nosní odsávačka na vysavač+ kartáček na její čištění, nosní odsávačka ruční, kartáč na vlasy,
  • kosmetika - olejíček, krém na zadek, malé balení weleda (šampon, krém na obličej, krém na zadek), mycí gel, vatové tampony čtverce,
  • plenky vel. 1 (do porodnice, ostatní jsem kupovala až potom), prací gel batole, Toť asi vše.

Pak věci pro sebe asi za 500,– - jako porodnické vložky, vložky do podprdy (dvě balení různé značky na ozkoušení), jednorázové kalhotky, dětské mýdlo, gel na intimní hygienu, pak jsem si ještě kupovala klasickou kosmetiku pro sebe malé cestovní balení, ale to nemám nikde napsané, tak nevím kolik to stálo :-)
Snad ti to pomůže a nepíšu pozdě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport