Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Určitě šátek, oceníš to i doma, když bude třeba plakat a budeš potřebovat něco dělat. Já takto i vařila a naučila se takto i kojit.
Holky, nějaký typ na matraci do postýlky máte? Vůbec nevím jakou vybrat
@Anonymní píše: Více
Nemela by byt prilis měkká, jinak si myslim, ze je to jedno.
Dost lidí je spokojených s kokosovým vláknem.
Máme klasickou z IKEA a jsme spokojení. Stála kolem 1500 kč.
@Fiveone na tu jsem taky koukala, ale máme v bytem docela vlhko což prý není dobrý
Mam ted 6 mesicni holcicku. Za me dulezite-zavinovacka, kosik na koleckach, vanicka s tim lehatkem, dobry fusak, monitor dechu, chuvicka, dudlik 😀,rockit houpatko, kojici polstar, zavinovacka do autosedacky, rukavicky (aby se mimi neposkrabalo).
Bohuzel jsem nekojila-takze ohrivacka a sterilizator do mikrovlnky.
Naopak jsem mela zbytecne moc latkovych plen (ale mam susicku)moc oblecku (nektere jsem nestihla ani obleknout),veci s kratkym rukavem podle me zbytecne, ponozky pro mimi taky netreba-nejlepsi jsou dupacky nebo polodupacky.
Taky nezapomen na veci pro sebe
. ja mela malou zasobu poporodnich vlozek
@Ernais píše: Více
Presne, nositko treba vubec nemam a ani nepotrebuji.ale na to musis prijit sama.zda bude potreba.
Vajicko mam na isofix, ale otocne nemame a nechybi mi to. hlavne vajicko vyber kvalitni-mrkni na fcb skupinu-deti proti smeru.na vajicku urcite nesetrit.
Kocarek mame roan ivi a dobry. zbytecne jsem resila sportak. zatim jezdi dcera v korbe ale na cestovani stejne koupim jiny samotny sportak.ta dvojkombinace je proste tezka a neni skladna
.jsou i maminky ktere koupi treba pouzity hluboky kocarek a zainvestuji vice do sportaku, protoze ve sportaku dite jezdi dele ![]()
Taky jsem resila. a myslim ze zbytecne
.dcera je v postylce jen v noci a jeste v hnizdecku.. my mame kombinaci kokos /pena. asi dobry, dcera si nestezuje
.na alegru je kolem 600Kč
A jeste z obleceni…prijde mi naprd cokoliv s kapuci (krom zimniho overalu)nebo se zapinanim jakoby sejdrem (treba overal s patenty pres 1 nozicku).
@Petra0009 ono to otocne vajicko cloveku nechybi, dokud si to nevyzkousi, jak si na to zvyknes, tak se z toho pak tezko slevuje
ale pokud clovek moc necestuje autem, tak to nedoceni, to je pravda. Ja jsem byla s miminem furt nekde na cestach, tak jsem to fakt hodne vyuzivala. I to polohovani vajicka do lehu jsem vyuzivala skoro denne a kdybych mela mit druhe dite, tak je to jeden z hlavnich pozadavku na vajicko.
@Petra0009 ja treba to lehatko do vanicky moc nedoporucuju, mozna dokud si clovek neni jisty, ale jak na tom to dite lezi, tak mu cela ta „spina“ na zadech a zadecku zustane, takze ho z toho clovek stejne musi zvedat a oplachovat pod, me to nakonec vic prekazelo nez pomahalo
S kapuci souhlasim, taky jsem ted u mikiny nadavala. Obleceni cokoliv, co jde rozepnout spodem na snadne prebaleni, me osobne vyhovujou obyc body s cvockama mezi nozkama.
Ke kocarku, my mame dvojkombinaci thule urban glide 2, je to teda vetsi kocarek, ale ja s nim jsem strasne spokojena. Tady clovek musi pak vybrat podle svych potreb, no, my jsme hodne terenni a planuju pak se sportakem behat ![]()
@KerrisKate píše: Více
Tak mne zase vyhovovaly kapucky, protože dávám dítě celoročně spát ven do kočáru a když si vrtěním posune čepici, má aspoň kapucu😁. U prvního dítka jsem měla ráda zavinovací body, protože jsem neumela oblíknout nic přes hlavu. Kočár jsem měla dvojkombinaci, ale nakonec jsem kupovala jiný sporťák, protože denně několikrát nakládám a vykládám z auta a potřebuju, aby to byl jeden kus a byl lehký.
Je to prostě podle potřeb dané rodiny, no🙂.
@KerrisKate thule jsem chtěla ještě předtím než jsem byla těhotná, hrozně se mi líbil, ale bohužel se nám nevejde do výtahu
takže nakonec jsem si vybrala moon resea+ 2024
Ja uz to nekde v nejake diskusi psala, ale urcite se nevejde? Ja s nim ted jela v panelakovem uzkem vytahu. Jako jo, byl tam natesno a manzel musel po schodech, ale vesel se ![]()