Výbavička - více dotazů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
8.7.12 11:00

1. naše malá spala cca do 2 měsíců v rychlozavinovačce na suchý zip, pak už jí byla krátká a odkopávala se, takže používáme právě ten spací pytel, když je chladněji, v těchto vedrech ji do něj ale nedávám a spinká jen pod lehkou dekou. Uvidíš sama co využiješ, každé dítko v zavinovačce spát nechce, takže pak třeba využiješ ten spací pytel. Určitě měj doma deky navíc, když bude chladněji, můžeš miminko ještě přikrýt i přes spacák či zavinovačku.
2.já jsem malou dávala na bok jen v porodnici, byla zapřená peřinkou a v pohodě, doma už jsem ji nechávala spát na zádech - pořiď si monitor dechu a nemusíš mít strach…
3. my máme zvednutou matraci pořád, malá už se na bok točí sama a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.7.12 11:31

@Naima nemas zac, neres jestli mas neceho vic nebo min, to pak uvidis, ja jsem mela taky stresy, jestli ten overalek v 56 vubec unosime nebo ne, na diskuzi mi tvrdili ze moc ne…a unosila jsem, pujcila jsem ho kamaradce, ta byla taky spokojena a ted ho budu zase mit na prcka. Vsechno co jsem koupila jsem pouzivala, s necim jsem byla spokojena vic s necim min, necemu jsem nasla alternativni vyuziti.

co fakt vyuziti moc nenaslo byla ta klasicka zavinovacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.8.12 16:25

Najde se tu prosím nějaká maminka která má koupené peřinky do postýlky? objednávala jsem si krásné povlečení 100×130cm ale peřinky přišly 92×125cm a polštář 56×34cmm paní mi peníze vrátila ale řekla že i od jiných výrobců je velikost stejná, se mi nezdá že by ty peřinky byly téměř o 10cm jiné, nemá někdo doma na přeměření? nevím co tedˇ. jestli paní prodavačka měla pravdu nebo ne…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.8.12 16:52

@Pilulkaaa tak jsem schválně zmeřila a peřinku máme cca 82×112 cm a polštářek 38×58 cm, tak nevím :nevim: povlečení mám tohle: http://www.slune-cz.cz/…ova-4dilna-/ a sedí krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
10.8.12 07:50

@Verca1989 děkuju, tak to teda čučim..:-(
mám strach at mi v tom malá neplandá..:-) ale nic jinýho asi nenadělám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
10.8.12 16:19

@Pilulkaaa já to zatím vůbec nepoužila, mám polšářek i peřinku povlíklý ale schovaný, polštářek se stejně nemá dávat a peřina je dost veliká, tak ji necháme až do větší postele, ze začátku malá spala v rychlozavinovačce a teď ve spacím pytli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.8.12 17:55

@Pilulkaaa to je divny, ja mam taky perinku 100×130 a 60×40. Ale povleceni mam k tomu doma site, ja jsem si teda zase nevybrala ze vzoru…tohle je ale standartni v cr prodavany rozmer :nevim:.

@Verca1989 ja mam zkusenost ze ve velke posteli uz byla mala a dala jsem rovnou dospelackou, mala se z pod ni odkopavala, ale aspon mame perinu do skolky. Priste bych to uz nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
10.8.12 20:15

@suik já je po pravdě ani neplánovala kupovat ale dostali jsme od babičky, ale tak dá se využít i jinak, tak je to jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
11.8.12 20:52

Náš malej zezačátku házel ručičkama takže jsme už od porodu ho ještě zapalovali do látkové plínky a do rychlozavinovačky. V těch horkách to bylo hrozný, jinak než v závince neusnul. ale dneska už spí bez pleny s ručičkama nahoru a je spokojený. Dávali jsme ho na bok kvůli odblinknutí, ale máme monitor dechu tak jsme začali dávat na záda. Jinak máme postýlku na kolečkách, tak jsme v jednom čele kolečka sundali. jinak v postýlce taky nemáme ani polštářek ani peřinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí