Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@j.a.n.i1 chtela jsem se zeptat nevic jestli jde maxi cosi(popripade jaka) na britax b mobile? diky
@pas Octavia má isoifx od II generace( rok 2004) standartně, v I generaci měla jen za příplatek nebo ve vyšších výbavách, takže tam je potřeba se podívat přímo do konkrétního auta.
Pokud ale isofix máte tak je to s isofixovou základnou jednodušší, rychlejší a bezpečnější poutání, takže určitě je dobré ji přikoupit k sedačce
@steeve píše:
@centrino na B-Mobile jdou jen vajíčka od Britax-Römeru
jj to vim, ale me slo o to jestli tam jde i maxi cosi. mame jeste xlandera, tak by se mi hodilo, kdyby maxi cosi sla i na britaxe, abych nemusela tahat tak tezky podvozek ![]()
@centrino ne nejde tam MC, na B-Mobile jdou jen vajíčka od Britax-Römeru
Ahoj prosim nevíte jak v testech bezpečnosti vyšli autoseačky ADC Design +0 -13kg, kočarek by jsme pravě chtěli ABC vinper S3.děkuji ![]()
@ali89 píše:
Ahoj prosim nevíte jak v testech bezpečnosti vyšli autoseačky ADC Design +0 -13kg, kočarek by jsme pravě chtěli ABC vinper S3.děkuji
vajíčko od ABC nebylo v testech, ale na ABC Design se prodávají adaptéry pro vajíčka Maxi-cosi a Römer, což jsou nejbezpečnější sedačky, tak se zkuste informovat u prodejce kočárku, zda adaptéry také prodává a kupte pořádné vajíčko
Děkuji za odpověd, jistě že zvolim raději testovanou a osvěčenou sedačku než,,nějakou neznamou" pro bezpečí miminka vše ![]()
Dobrý den, má někdo zkušenost s vajíčkem od firmy Adamex?? Zatím jsem nenašla žádné názory na něj. Nepřijde mi nějak nekvalitní nebo tak, ale čekám první mimi tak nevím na co jsem se měla zaměřit při výběru. ![]()