Výběr dárce spermií pro IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.5.14 11:43

Výběr dárce spermií

Prosím o zachování anonymity.
Budu mít IVF se spermiemi od dárce. Překvapilo mě, že se doktor zeptal jen na krevní skupinu, barvu očí, vlasů a výšku manžela. Vůbec se neptal na hmotnost-typ postavy, to mi přijde taky důležité, pak třeba odstín (fototyp) pleti.
Máte s tím zkušenost, podle čeho vám vybírali dárce? jednoho vám přidělili, nebo dali vybrat z víc možností..
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
21.5.14 11:45

Ja teda nevim, ale informace na krevni skupinu, barvu oci, vlasu a vysku mi prijde jako vic nez dostacujici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.14 11:48

@Hanka1 Zajímá mě hlavně osobní zkušenost někoho, kdo dárce využil. Ty tu zkušenost máš? Jasně, kdyby se mě to netýkalo, tak si taky řeknu že to stačí.

• Citovat
  • Upravit
6623
21.5.14 11:49

A co bys ještě chtěla? Velikost penisu, nohou a velikost břicha po 40? Nebo IQ? Proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.5.14 11:50

Ma ji moje kamaradka a tyhle kriteria ji ani nedali, ale mozna ted je to jine, prece jen jeji ditko ted po prazdninach pujde do prvni tridy.
Mne by misto hmotnosti a fototypu daleko vice zajimalo vzdelani, treba… 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.14 11:56

@Hanka1 Vzdělání je minimálně středosškolské, to mají všichni dárci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.14 11:58

@Natálka26 Zajímá mě osobní zkušenost, těch co dárce využili.. Proboha :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21911
@Natálka26 píše:
A co bys ještě chtěla? Velikost penisu, nohou a velikost břicha po 40? Nebo IQ? Proboha.

Nevim cemu se divis, je to dulezity krok a myslim si, ze tedy IQ a vzdelani je velmi dulezita informace.
Tvuj prispevek je lehce agresivni a netusim proc, zakladatelka se slusne zeptala a melo by ji byt slusne odpovezeno. Schopnost komunikovat na urcite urovni ocividne ne kazdy ovlada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623

Mě by zajímal psychickej stav dárce a jeho nejbližší rodiny, tzn. jestli nemá sklony k závislostem, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
21.5.14 12:00

@Haku
Může bejt ráda, že vůbec nějací dárci jsou a ne si ještě vymýšlet barvu pleti - která je nesmyslná. Co se týče vzdělání to souhlasím, zdravotní stav taky. Jinak umím komunikovat nemusíš mít obavy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
21.5.14 12:00
@Natálka26 píše:
Mě by zajímal psychickej stav dárce a jeho nejbližší rodiny, tzn. jestli nemá sklony k závislostem, apod.

Tak to by me asi taky zajimalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.14 12:01

@Haku Děkuju :hug: Není to jednoduché rozhodnutí a proto tady hledám informace.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.14 12:02
@Anonymní píše:
@Natálka26 Zajímá mě osobní zkušenost, těch co dárce využili.. Proboha :mavam:

u kamaradky se pouze ptali na barvu oci a vysku manzela.

Pry maji kriteria, ze prcky nebo nekoho treba s vyraznym orlim nosem mezi darce nezaradi. Pry nejcastejsi darci jsou studenti VŠ…

• Citovat
  • Upravit
21911
21.5.14 12:02

@Natálka26 no,tva prvni reakce byla trochu utocnejsi ;) Rada za darce,ano.Ale preci jen clovek nechce kupovat zajice v pytli.kdyz to prezenu s vyrazem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.5.14 12:06
@CokeLady píše:
to je nespravedlnost 8o můj otec je blbej jak punštok bez maturity a já jsem přitom dokonalá krásná bytost :mrgreen:

:mrgreen:
napodobne, moje rodice to samy a ja jsem pritom krasavice inteligentni :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex