Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím, plánuji koupit hnízdo pro miminko, ale vůbec nemám tušení jaké.. Mají různě velké, dokonce jsem našla i hnízdo s polštářkem. Přikládám obrázky, jaké jsem našla a teď váhám, jaké vybrat. Poradíte mi prosím, které vám vyhovovalo?
děkuji
Polštářek určitě ne. Jinak z fotek se mi líbí to první, ale záleží na velikosti, napřed bych zvolila to menší a kolem půl roku pak koupit větší ![]()
Mám známou, která tyhle věci pro prcky sije, už i podle velikosti mimča a s ouskama na přenášení… a polstarek pro mimco mi asi nepřijde jako dobrý nápad ![]()
Taky sem teď tento problém řešila a kamarádka mi doporučila šáhnout určitě po větších variantách. Jejich malý je v něm nejspokojenější miminko, ale bohužel už se jim do něj nevleze a to má 3 měsíce. Uspávání mimo hnízdečko pro mě ně byl teď horor, protože v něm malý lebedil fakt moc rád. Já nakonec zaúkolovala kamarádku švadlenku, že mi ušije
Vyjde to o dost levněji a vybereš si látky jaké chceš ![]()
Nejvíc se mi líbí to první ![]()
Jinak malý měl hnízdečko asi do necelého 6.měsíce, pak už mu bylo malé. Do té doby se mu v něm spalo krásně, byl spokojený. Teď už je velký a potřebuje prostor na spaní ![]()
Já jsem se také divila, že dělají takové malinké a s polštářkem.. taky si nemyslim, že je to nejlepší nápad pro miminko. Ale nechat si ho ušít mě nenapadlo. Děkuji za nápad, zkusím se poohlédnout po šikovné švadleně ![]()
Když se malá do hnízdečka nevešla na délku nechala jsem ho rozvázané do podkovy účel plnilo dál a to až do 11m ![]()
@MishellW píše:
Zdravím, plánuji koupit hnízdo pro miminko, ale vůbec nemám tušení jaké.. Mají různě velké, dokonce jsem našla i hnízdo s polštářkem. Přikládám obrázky, jaké jsem našla a teď váhám, jaké vybrat. Poradíte mi prosím, které vám vyhovovalo?děkuji
Hnízdečko jsem hodně používala u druhé dcery a ona ho taky milovala. Měla jsem s polštářkem, ale polštářek je tak akorát na okrasu nebo u nás teda spíš k naprosté zbytečnosti, takže doporučuju bez.
Rozhodně bych ale volila hnízdo, které je u nožiček svazovatelné a dá se rozvázat tak, že se z něj udělá podkova - to se pak totiž hodí i pro větší dítě, kterém se už do pevného hnízdečka nevejdou nohy. My spaly dlouho vedle sebe ne velké posteli, klasická postýlka u nás slouží spíš jako hrací ohrádka a hnízdečko na to bylo ideální. Mimi bylo sic vedle mě, kontakt s mámou atd., ale přitom mělo vlastně současně i vlastní soukromí a útulný koutek na spinkání. Ideál.. ![]()
Tak ja sem dostala od pani tuhle informacih:
u hnizdecka zalezi na velkkosti miminka a taky dobe, kterou ho planujete vyuzivat. Klasicka velikost vydrzi obvykle do cca pul roku az 8mes, to velke klidne vydrzi az do velke postele jako luzko s mantinely. Zalezi jestli ho pak jeste budete potrebovat ????
Klasicke mavnitrni luzko, bez okraju cca 35×75cm a velke 45×100cm
Takze to spis vidim na to klasicke to velke se mi zda az moc velke pro miminko do postýlky, nebo ne?
![]()
Bože miluju tyhle nuninkové věci. Líbí se mi to první hnízdečko…jsem hotová
![]()
@MishellW píše:
Tak ja sem dostala od pani tuhle informacih:u hnizdecka zalezi na velkkosti miminka a taky dobe, kterou ho planujete vyuzivat. Klasicka velikost vydrzi obvykle do cca pul roku az 8mes, to velke klidne vydrzi az do velke postele jako luzko s mantinely. Zalezi jestli ho pak jeste budete potrebovat ????
Takze to spis vidim na to klasicke to velke se mi zda az moc velke pro miminko do postýlky, nebo ne?
Klasicke mavnitrni luzko, bez okraju cca 35×75cm a velke 45×100cm![]()
Měla jsem klasické a dole když se pak rozvázalo, tak jí z něj sice trčely nohy, ale to ničemu nevadilo, spala v něm dál - ona byla zvyklá mít hlavičku v té „podkově“ ![]()
Ja ho mela a byla jsem s nim moc spokojena. Ani ne tak na spani, ale spis lenoseni na zemi, mimco lezi na teplem a citi se v nem bezpecneji kvuli tem okrajum. Urcite je lepsi vetsi a kdyz uz se tam ditko nevleze, tak to dole necham rozvazane. Nechala jsem si ho sit od pani pres fcb. Budu ho prodavat(300Kc + postovne), tak kdybyste mela zajem, napiste mi.