Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Dobrý den, čekáme holčičku a rozhodujeme se mezi jmény. Manžel chce Kateřinu a já Vanesku. Jaké jméno se vám líbí víc?
Kateřina je moje
Vanesu řadím mezi nejškaredější jména obecně.
Kateřina, jednoznačně. Vanesa je jméno jistého etnika, není ani hezké a tvary jako Vany, Vanča, apod. jsou děsný.
@topazio píše:
U nás jsou Vanesy Romky.
To už je lepší Kateřina.
U nás jsou Vanessy i bílé holky.
@terien píše:Že by Káčo, Kačeno znělo líp, se rozhodně říct nedá
Kateřina, jednoznačně. Vanesa je jméno jistého etnika, není ani hezké a tvary jako Vany, Vanča, apod. jsou děsný.
@Kasandra159 píše: Že by Káčo, Kačeno znělo líp, se rozhodně říct nedáNikdy jsem nepochopila, že to těm Kateřinám nevadí.
Taky jim můžeš říkat Katuš, Katuško, Katko,…
@terien píše:
Taky jim můžeš říkat Katuš, Katuško, Katko,…
Razsvetali jabloni i grusi…. ![]()
Pro mlade, neznale, sovetsky song z hodin ruskeho jazyka.
@Kockazvysocan píše:
Razsvetali jabloni i grusi….Pro mlade, neznale, sovetsky song z hodin ruskeho jazyka.
Tak když nevadí bambilion Natalek, rostoucí obliba Niny a Sasenek, tak Kateřinu si se sovětským songem spojí už málokdo.
@terien píše:
Tak když nevadí bambilion Natalek, rostoucí obliba Niny a Sasenek, tak Kateřinu si se sovětským songem spojí už málokdo.
Me tyhle jmena vadi bez ohledu na SSSR
Natalie a Tereza to jsou pro me nejhorsi jmena, Sasa se mi vzdycky libilo a libi furt ( pro obe pohlavi).
@Kockazvysocan píše:
Me tyhle jmena vadi bez ohledu na SSSRNatalie a Tereza to jsou pro me nejhorsi jmena, Sasa se mi vzdycky libilo a libi furt ( pro obe pohlavi).
A mě zase nevadí Kateřina. Považuji to za normální, standardně hezké jméno.